reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Anastazja- hi hi ja na szczęście wiem, że chcę dzidziusia :-D właściwie rok czekałam na to, żeby móc się o Niego starać, więc teraz jestem niecierpliwa :-) A praca na siebie jest (moim zdaniem) zawsze korzystniejsza, mimo że często cięższa ;-) Ale co to tego nie powinnaś mieć wątpliwości-pracujesz na siebie i od nikogo nie jesteś zależna :-D

Zależna , zależna , od męża:-D:-D:-D Ale nie narzekam , jest super :tak::tak:

Czesć :D
Tak was sobie czytam, czytam, po cichutku, ale regularnie. Gratuluje przyszłym mamusiom, żonom no i zaręczyn też gratuluje... Współczuje wszystkim pracującym w szkole bo to ciężki miesiąc teraz ... ale zazdroszcze długich wakacji :D U mnie chyba nici z dzidziusia w tym cyklu... Mam taką grype że z łóżka nie wychodze... Jeszcze gdybym w tym łóżku sama nie była to może coś by z tego było , ale mąż w pracy... no to dupka zbita ;) Za oknem tak pięknie a ja nie mam siły ręką ruszyć tak mnie wszystko boli... nie mam pomysłu na obiad ... myśle i myśle i chyba nie wymyśle :D

Jak nie ten to następny, ważne żebyś była zdrowa, bo jak mama zdrowa to i maluch zdrowy. Wracaj szybko do zdrowia i pisz z nami;-)

lazurowe - no to szkoda , ale wcześnie wróciłaś z imprezki, a nie miała być w domu u Was ? :confused:
no właśnie phoenix - to chyba się przeprowadza , bo KRK ma opuszczać jakoś teraz ma:happy2:
dana - może Ty po nocach intensywnie pracujesz nad fasolką i stąd ta senność:-D
livastrid - do pamięci jeszcze wzrok dopisz bo przeczytałam lewatywkę :-D:-D:-D:-D:-D
Ja dzisiaj ledwo o 8 oczy otworzyłam, zapomniałam budzik wczoraj nastawić, dobrze że męża zadzwonił , bo tak to bym się do roboty spóźniła:szok:

biore... lecze się tylko paracetamolem herbatą z malinami i syropami ziołowymi bo zachorowałam już po owulce więc nie chciałabym w razie w niczym zaszkodzić... chociaż jakoś mam przeczucie że i tak tym razem też tak szybko nie pójdzie... wcześniej starania zajęly ponad pół roku...

ale się uśmiałam livastrid z twoich wywodów na temat dana :-D
a lewatywki w życiu nie miałam , ale widziałam dziewczyny po :zawstydzona/y: nie wszystkie z uśmiechem na twarzy chodziły:-)
rozczochrana - ja mam takie zdanie że skoro raz się udało to i drugi też się uda, dzieci same wiedzą kiedy najlepiej do nas przyjść. Cierpliwości:tak:

rozczochrana szybkiego powrotu do zdrowia zatem:-)
Liv no to juz jest bardziej prawdopodobne:-D Zmiana pogody? Hmm nie wiem, spiąca jestem od soboty. A pogoda przez ostatnie kilka dni była super

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny... też wierze że sie wreszcie pojawi w moim życiu taka mała iskierka... :] moje dziecko czuwa nad wszystkim z góry i pomoże swojemu rodzeństwu... :) mój Aniołek kochany... (*) ...
dana... ja w ciąży spałam po 14, 15h dziennie... plus drzemki na kanapie :D

rozczochrana zdrowiej, zdrowiej

anastazja ja tez nie mialam i prawde mowiac dziewczyn po nie widzialam, u mnie nie robia, w ogole u mnie nie gola, nie nacinaja. Na pielegniarstwie sie tez nie zalapalam na takie cwiczenia;-)

reklama
Troche widokow dla was znad Morza Czerwonego. Zmykam na spacer po plazy :-D:-D

mm8846_egipt_taba_taba[1].jpg mm25321_egipt_morze_czerwone[1].jpg

mm25322_egipt_morze_czerwone[1].jpg mm25323_egipt_morze_czerwone[1].jpg

Do góry