reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Anastazja- hi hi ja na szczęście wiem, że chcę dzidziusia :-D właściwie rok czekałam na to, żeby móc się o Niego starać, więc teraz jestem niecierpliwa :-) A praca na siebie jest (moim zdaniem) zawsze korzystniejsza, mimo że często cięższa ;-) Ale co to tego nie powinnaś mieć wątpliwości-pracujesz na siebie i od nikogo nie jesteś zależna :-D

Zależna , zależna , od męża:-D:-D:-D Ale nie narzekam , jest super :tak::tak:

Czesć :D
Tak was sobie czytam, czytam, po cichutku, ale regularnie. Gratuluje przyszłym mamusiom, żonom no i zaręczyn też gratuluje... Współczuje wszystkim pracującym w szkole bo to ciężki miesiąc teraz ... ale zazdroszcze długich wakacji :D U mnie chyba nici z dzidziusia w tym cyklu... Mam taką grype że z łóżka nie wychodze... Jeszcze gdybym w tym łóżku sama nie była to może coś by z tego było , ale mąż w pracy... no to dupka zbita ;) Za oknem tak pięknie a ja nie mam siły ręką ruszyć tak mnie wszystko boli... nie mam pomysłu na obiad ... myśle i myśle i chyba nie wymyśle :D

Jak nie ten to następny, ważne żebyś była zdrowa, bo jak mama zdrowa to i maluch zdrowy. Wracaj szybko do zdrowia i pisz z nami;-)

lazurowe - no to szkoda , ale wcześnie wróciłaś z imprezki, a nie miała być w domu u Was ? :confused:
no właśnie phoenix - to chyba się przeprowadza , bo KRK ma opuszczać jakoś teraz ma:happy2:
dana - może Ty po nocach intensywnie pracujesz nad fasolką i stąd ta senność:-D
livastrid - do pamięci jeszcze wzrok dopisz bo przeczytałam lewatywkę :-D:-D:-D:-D:-D
Ja dzisiaj ledwo o 8 oczy otworzyłam, zapomniałam budzik wczoraj nastawić, dobrze że męża zadzwonił , bo tak to bym się do roboty spóźniła:szok:

biore... lecze się tylko paracetamolem herbatą z malinami i syropami ziołowymi bo zachorowałam już po owulce więc nie chciałabym w razie w niczym zaszkodzić... chociaż jakoś mam przeczucie że i tak tym razem też tak szybko nie pójdzie... wcześniej starania zajęly ponad pół roku...

ale się uśmiałam livastrid z twoich wywodów na temat dana :-D
a lewatywki w życiu nie miałam , ale widziałam dziewczyny po :zawstydzona/y: nie wszystkie z uśmiechem na twarzy chodziły:-)
rozczochrana - ja mam takie zdanie że skoro raz się udało to i drugi też się uda, dzieci same wiedzą kiedy najlepiej do nas przyjść. Cierpliwości:tak:

rozczochrana szybkiego powrotu do zdrowia zatem:-)
Liv no to juz jest bardziej prawdopodobne:-D Zmiana pogody? Hmm nie wiem, spiąca jestem od soboty. A pogoda przez ostatnie kilka dni była super

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny... też wierze że sie wreszcie pojawi w moim życiu taka mała iskierka... :] moje dziecko czuwa nad wszystkim z góry i pomoże swojemu rodzeństwu... :) mój Aniołek kochany... (*) ...
dana... ja w ciąży spałam po 14, 15h dziennie... plus drzemki na kanapie :D

rozczochrana zdrowiej, zdrowiej

anastazja ja tez nie mialam i prawde mowiac dziewczyn po nie widzialam, u mnie nie robia, w ogole u mnie nie gola, nie nacinaja. Na pielegniarstwie sie tez nie zalapalam na takie cwiczenia;-)

reklama
Troche widokow dla was znad Morza Czerwonego. Zmykam na spacer po plazy :-D:-D

mm8846_egipt_taba_taba[1].jpg mm25321_egipt_morze_czerwone[1].jpg

mm25322_egipt_morze_czerwone[1].jpg mm25323_egipt_morze_czerwone[1].jpg

Do góry