reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Obdarzył mnie wiadomościami rodzinnymi,osobistymi:)
Mojemu M zdarza się czasami kupić "coś" bez mojego pomysłu na zakup :tak:

No Daffodill czasami mężczyznom zdarza się zapominać i niestety trzeba im podpowiedzieć.Wybaczmy im :-D to są właśnie faceci ;-)

no ale bez przesasy nawet jak nie bylsimy malzenstwemnie zdazylo mu sie takiemile cos! a juz mu podpowiadam by kiedys mnie takim drobiazgeim uraczyl.
nie chcial drobiazgu to ma teraz powazny wydatek:):):):) a mi sie lepiej zrobi:)

gratuluje w takim razie milych wiadomosci:):):):)

reklama
Daffodill może spróbujcie porozmawiać na ten temat.
Faceci powinni bardziej myśleć no fakt.

wiesz ja sie nie gniewam za to ale miło jest dostac cos raz na ruski rok:)
pozatym mowie mezowi czasem ze moglby sprawic mi drobiazg ale on pracuje od 9-18 wiec nie ma zbytnio czasu by lazic po sklepach bo przed praca zamkniete po pracy tez ale dla chcacego nic trudnego. poslalby mame czy siostre.... jednak jutro nie wpuszcze go bez podarunkow:) heh zratuje ale obiecal ze kupi:)

Witajcie Dziewczęta :)
Powracam po 5 dniowej delegacji....wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :)
Niestety już Was nie nadrobię więc chwilowo nie jestem w temacie ;)

Wyjazd się udał, Warszawa deszczowa i zimna choc we Wrocławiu nie lepiej :( Idzie jesień....jak dobrze że za miesiąc wyladujemy w Turcji.
Wczoraj wróciliśmy późnym wieczorkiem ale tak mnie nosiło, że jescze wstawiłam dwie pralki prania, umyłam podłogi i upiekłam mufinki z borówka amerykańska.

W Warszawie byłam z męże, jednego wieczorku troche nas ponioslo w hotelu :D....mam nadzieje,że nic z tego jeszcze nie wyjdzie....;)

reklama
tez mam taka nadzieje:) jak kupi jutro od razu zykne fotke i wstawie:)
OK czekamy ;-);-)
Witam Was Dziewczyny :-) Co tam slychac?:happy: Ja juz szczesliwa mezatka od ponad tygodnia:happy:

Misia witaj:)
I jak się żyje w małżeństwie?
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:))

Devi witaj:)
Fajnie że się odezwałaś i życzę już teraz udanego wypoczynku w Turcji :tak:
...a co do wybryków w hotelu to się okaże ;-)

Miłego dnia!

Do góry