reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

pewno, lazurku nie chcialabym sie czuc jak Ty, ale ja jestem taka, jak to moj maz mowi, ze mialabym go gdzies gdyby przyszlo co do czego, no i racje ma, bo ja w sumie taka jestem na zasadzie nie-to nie. Zreszta meza pare razy rzucalam i podczas bycia para i podczas narzeczenstwa i nawet po slubie zdarzylo mi sie powiedziec p***e to. Po prostu on stara sie juz mnie nie prowokowac do takich zachowan.

j

he he jestem taka sama!!! zawsze wkurzalo mnie to ze nie pozwolil mi odejsc:-D zawsze kladl sie na progu i blagal.
No i tez jestem taka, ze jak sie wkurze to mi wisi czy on bedzie ze mna czy nie, czy sobie pojdzie czy nie, jeszcze pomoge mu sie spakowac, tylko z kolei on nawet jak kaze mu sie wynosic to nie idzie, baran:-D

oj wika Ty cos podejrzanie ostatnio wygladasz... zle samopoczucie i wogole...

reklama
wika ja nie znosze curry a teraz jeszcze bardziej

to mi się coś pomieszało, bo myślałam, ze lubisz:zawstydzona/y:

oj wika Ty cos podejrzanie ostatnio wygladasz... zle samopoczucie i wogole...

właśnie to "wogóle" jest najgorsze... sama nie wiem, co mi jest... wszystko mnie wk...ia... jakaś derprecha mnie złapała:wściekła/y:

mowilam, ze wika w ciazy, a ta sie zapiera, ze nie:-D:-p

ojj, do ciązy to mi jeszcze daaaaaaaaaleko!!!

Co Wy tu jakis zwierzyniec urządzacie??:-D

reklama
Do góry