reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

A tu moja łobuziara z wczoraj przed kapielą

wooow ale ślicznotka :tak:
słodka dziewczynka :tak:
ja też dziś wyspana, obiadek się gotuje, chłopaki pojechali kuchnię teściowej malować, a ja chyba za sprzątanko się wezmę choć wcale mi się nie chce:sorry2:
a co do ząbków, to mojemu na raz wychodziło najpierw 7 ząbków, a potem 4, a rekord wstawania wtedy to 30 razy -liczyłam:-p:rofl2::rofl2::rofl2:
Witaj:)
No taki rekord też bym liczyła 30 razy :tak::-D

reklama
Cześć :))

Dziewczyny, ja się tylko dzisiaj witam i już spadam, bo kompletnie nie mam czasu... ciągle się coś dzieje.. a mnie już głowa od tego wszystkiego boli!!!

Może jutro znajdę chwilkę to Wam poodpisuję.

Trzymjacie się ciepło, bo pogoda przeokropna dzisiaj !!!!!

Wika8 u mnie pogoda jest całkiem całkiem, co prawda wieje, ale słonko dość mocno świeci:tak:
ja już mieszkanko ogarnęłam, zostało tylko prasowanie ale tego to mi się nie chce:-p
zostawię na później:sorry2:
miłego weekendu dziewczynki:tak::-)

Witam sie sobotnio.
U mnie też leń totalny , obiadek sie gotuje bo mama dziś gotuje, mieszkamy z moją mamą , mój tata rok temu po 25 latach małżeństwa wyprowadził się ,ale to długa historia, moja mama nie byłaby w stanie sama utrzymać mieszkania, więc nie szukamy narazie niczego dla siebie myślimy jedynie ,żeby zamienić mieszkanie na większe.
Wyobraźcie sobie ,że wstałam wpół do 11:zawstydzona/y:, miałam wstać wcześniej i sprzątać ,a tu masz , ale zrobiłam pranko przynajmniej:-).

Widze ,że Julcia śliczna panna Daffodill:-) ,ale ząbki dają sie we znaki.
Mój chrześniak miał mega kolki ,a ja jako "druga mama" pomagałam siostrze i powiem wam ,że to był koszmar patrzeć na biedaczka jak sie zmaga z bólem , dosłownie łzy bezsilności sie pokazywały ,ale jakoś razem przez to przeszliśmy, w gruncie żeczy przelałam swoją niespożytkowaną miłość na niego i tak sie zaczęło ,teraz za dzieciakami chce sie wściec przezywają mnie przedszkolanka bo ja uwielbiam zabawy z dziećmi , u mojej cioci mieszka jej syn i córka z rodzinami mają duży dom, syn ma dwóch synków ,a córka mama mojego chrześniaka w poniedziałek idzie już do szpitala będzie miała 3 raz cc ma dwuch synów ,a teraz będzie córa:-), i dziś właśnie jade do nich z mężem na weekend już sie nie mogę doczekać kiedy pogadam do jej brzuszka i gzubolki do mnie przybiegną z uściskami i buziakami są w wieku od 1,5 roku do 4 lat mój chrześniak jest najstarszy jak sie urodził ważył 1.900 ,a teraz zjada tony jedzenia i chłop z niego jak tur jestem z niego bardzo dumna:tak:.Pewnie napiszę dopiero w poniedziałek dlatego żegnam sie z wami i życzę udanego weekendu.papa.

za to u mnie już po pogodzie, leje, dobrze że pranie zdążyłam wnieść bo już wyschnięte:wściekła/y:co za pogoda:no:
a ja zmykam do tego prasowania, coby wieczorek tylko dla mnie & M był:-p;-):-)

Cześć dziewczyny, kurcze przez te praktyki nie mam czasu do was zaglądać non stop siedzę w telewizji. Miałam mieć wolny weekend, ale dziś zadzwonił kolega który się mną zajmuje i muszę jutro od rana być w pracy, także tylko na chwilkę wpadłam żebyście o mnie nie zapomniały:)

Daffodill- prześliczna niunia!

Kurcze, aale dużo napisałyście jak mnie nie było muszę szybko nadrobić!

Witam nowe staraczki:)

reklama
Cześć dziewczyny :)

Ja już na nogach od 7.00.!! Kurcze, a tu któraś pisała, że wczoraj spała do wpół do 11!!!! Jak ja marzę o takim śnie rano!!!!!!!!! W ciąży tak miałam, że Mężuś rano o 7 wychodził do pracy, pogadaliśmy trochę, a ja dalej w kimkę do 10, 11 szłam :)))) To były czasy :)))))))))))

Daffodill- ale masz śliczną córeczkę. Piękna dama :))))

Pisałyście o ząbkach u dzieci. Nie straszcie mnie tym nonym wstawaniem, bo to wszystko jeszcze przede mną . Igor nie ma jeszcze żadnego zęba i jak narazie cisza jak makiem zasiał!!!! Mam nadzieję, że u nas przejdzie jakoś to bezboleśnie :))))

Agatka- pamiętamy o Tobie :)) Trzymaj się jakoś na tych praktykach :* I pamiętaj, co nas nie zabije, to nas wzmocni :))))

Dobra uciekm, bo coś Igor stęka :)

Milej niedzieli. Może potem zajrzę :)

Do góry