reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Postanowiłam napisać ten temat ponieważ są temamty mamusie 2012 a nawet staraczki 2013 ale na staraczki 2012 jeszcze chyba nie ma :-D a drugi powód jest taki że ja też jestem staraczka 2012 :tak: ale niestety dopiero maj czerwiec ..bo będę miała tak zwaną terapie tabletkami anty :zawstydzona/y:.. i od stycznia 4 miesiące będę brasła to g.... :no: no niestety tak zadecydował lekarz wiec się go słucham:blink:...no nic jestem pewna że są już panie które będą się starać w 2012 :) tak więc zapraszam ;-)

mamusie na 2012 to staraczki;p

reklama
Anastazja ale ze mnie gapa :( Jak ja mogę nie wiedzieć, co to jest FB. No na odskoczni rzeczywiście pusto i głucho.
Najgorsze jest to, że ja jestem ostatnio taka zalatana, ze nie mam czasu szkrobnąć.

Lazurowe wybrzeże u mnie na razie cisza i chyba nie przed burzą. Godzina zero 29 maja ale nie liczę na dwie kreseczki, bo nie staramy się specjalnie. Ja jestem po zaśniadzie i w sumie jak jeszcze kilka cykli przeleci, to może i lepiej.
U mnie w domu szpital. Młody chory na antybiotyku a ja wczoraj ucięłam sobie solidnie palec. Okazuje się, ze kciuk lewej ręki jest bardzo przydatny :szok:

Pozdrowionka dla wszystkich i kciuki &&& za testowanka :)

Ale chyba nie bo czytam wątek mamusie 2012 i tam dziewczyny teraz się starają tzn w tym roku a ja założyłam wątek dla dziewczyn które strać się będą w 2012 tzn od stycznia;-)

Postanowiłam napisać ten temat ponieważ są temamty mamusie 2012 a nawet staraczki 2013 ale na staraczki 2012 jeszcze chyba nie ma :-D a drugi powód jest taki że ja też jestem staraczka 2012 :tak: ale niestety dopiero maj czerwiec ..bo będę miała tak zwaną terapie tabletkami anty :zawstydzona/y:.. i od stycznia 4 miesiące będę brasła to g.... :no: no niestety tak zadecydował lekarz wiec się go słucham:blink:...no nic jestem pewna że są już panie które będą się starać w 2012 :) tak więc zapraszam ;-)

Zauważyłam od razu Twój post, i jak dla mnie to wprodzasz małe zamieszanie, skoro starać się będziesz od czerwca 2012 to urodzisz w 2013 i tam powinnaś pisać, staraczki czy mamusie w tytule wątki chodzi o to że w tym roku będziesz się starała lub zostaniesz mamą, jak dla mnie to niepotrzebny jest dodatkowy wątek.

Idę poczytam co tam u Was z ranka slychać :-)

Witam Kobitki.

Piekna pogoda za oknem, sloneczko,chyba sie troszke poopalam jak wróce z pracy, popracuje na słoneczku:)

Truskawcia - dziękuję, ty to naprawdę sie rozpisujesz:) oby tak dalej:)masz dobra pamięć , ja przeczytam a za chwilke zapomne co miałam napisać :-D i kukam co gdzie pisało.

Natalia - witaj i życze powodzenia w staraniach:) Gdzie studiujesz?Gdzie cię męczą?

Aga 29 - witaj:)

trina79 - ile udało ci sie zrzucić? Ja to w zeszlym roku schudłam ok 8,9 kilo, teraz wróciło tak 2-3 kg.
Ja to wogóle mam taka przemianę materii, ze szkoda gadać, gdybym tak wiecej sobie przez pare dni pojadała to juz mam 2 brode no i przyciasne ciuchy :wściekła/y:, mam kolezanke co wcina wszystko i jest taka szczuplutka:)Pozazdrościc takim osobom.

Ale mój mąz znowu mi ciągle powtarza, ze kocha mnie taka jak jestem, ze ma sie do czego przytulić. Ale ja sie źle czuje w swojej skórze. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

maron - gratuluje owocnych zakupów - ja juz też czekam na wyprzedaże:) sasasasasas :happy2::happy2::happy2::happy2:A tu oszczędzać by się chciało bo wydatków mamy sporo i zamiast kasa rosnąc na koncie to ubywa:(

POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH STARACZEK

Anastazja ale ze mnie gapa :( Jak ja mogę nie wiedzieć, co to jest FB. No na odskoczni rzeczywiście pusto i głucho.
Najgorsze jest to, że ja jestem ostatnio taka zalatana, ze nie mam czasu szkrobnąć.

Lazurowe wybrzeże u mnie na razie cisza i chyba nie przed burzą. Godzina zero 29 maja ale nie liczę na dwie kreseczki, bo nie staramy się specjalnie. Ja jestem po zaśniadzie i w sumie jak jeszcze kilka cykli przeleci, to może i lepiej.
U mnie w domu szpital. Młody chory na antybiotyku a ja wczoraj ucięłam sobie solidnie palec. Okazuje się, ze kciuk lewej ręki jest bardzo przydatny :szok:

Pozdrowionka dla wszystkich i kciuki &&& za testowanka :)

Życzę zdrówka dla synka :-) no i dla ciebie :)

Hej babeczki:-)
Natalia pytałam o to Opole, bom tam 5 lat życia przesiedziała:-) Piekne to były czasy:-)
Zjola to widzisz względnie blisko mnie, ja mieszkam pod Rybnikiem:-)
Truskawcia gratuluje pamięci, ja należę do tej grupy szybko zapominającej co kmu mam odpisać:-D Muszę często ściągać:-)

reklama
trina79 - chylę czoła, jestem pełna podziwu :-):-):-):-):-):-):-):-) wielkie brawa dla ciebie :-):-):-):-)

brawo.gif

Do góry