reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Postanowiłam napisać ten temat ponieważ są temamty mamusie 2012 a nawet staraczki 2013 ale na staraczki 2012 jeszcze chyba nie ma :-D a drugi powód jest taki że ja też jestem staraczka 2012 :tak: ale niestety dopiero maj czerwiec ..bo będę miała tak zwaną terapie tabletkami anty :zawstydzona/y:.. i od stycznia 4 miesiące będę brasła to g.... :no: no niestety tak zadecydował lekarz wiec się go słucham:blink:...no nic jestem pewna że są już panie które będą się starać w 2012 :) tak więc zapraszam ;-)

mamusie na 2012 to staraczki;p

reklama
Anastazja ale ze mnie gapa :( Jak ja mogę nie wiedzieć, co to jest FB. No na odskoczni rzeczywiście pusto i głucho.
Najgorsze jest to, że ja jestem ostatnio taka zalatana, ze nie mam czasu szkrobnąć.

Lazurowe wybrzeże u mnie na razie cisza i chyba nie przed burzą. Godzina zero 29 maja ale nie liczę na dwie kreseczki, bo nie staramy się specjalnie. Ja jestem po zaśniadzie i w sumie jak jeszcze kilka cykli przeleci, to może i lepiej.
U mnie w domu szpital. Młody chory na antybiotyku a ja wczoraj ucięłam sobie solidnie palec. Okazuje się, ze kciuk lewej ręki jest bardzo przydatny :szok:

Pozdrowionka dla wszystkich i kciuki &&& za testowanka :)

Ale chyba nie bo czytam wątek mamusie 2012 i tam dziewczyny teraz się starają tzn w tym roku a ja założyłam wątek dla dziewczyn które strać się będą w 2012 tzn od stycznia;-)

Postanowiłam napisać ten temat ponieważ są temamty mamusie 2012 a nawet staraczki 2013 ale na staraczki 2012 jeszcze chyba nie ma :-D a drugi powód jest taki że ja też jestem staraczka 2012 :tak: ale niestety dopiero maj czerwiec ..bo będę miała tak zwaną terapie tabletkami anty :zawstydzona/y:.. i od stycznia 4 miesiące będę brasła to g.... :no: no niestety tak zadecydował lekarz wiec się go słucham:blink:...no nic jestem pewna że są już panie które będą się starać w 2012 :) tak więc zapraszam ;-)

Zauważyłam od razu Twój post, i jak dla mnie to wprodzasz małe zamieszanie, skoro starać się będziesz od czerwca 2012 to urodzisz w 2013 i tam powinnaś pisać, staraczki czy mamusie w tytule wątki chodzi o to że w tym roku będziesz się starała lub zostaniesz mamą, jak dla mnie to niepotrzebny jest dodatkowy wątek.

Idę poczytam co tam u Was z ranka slychać :-)

Witam Kobitki.

Piekna pogoda za oknem, sloneczko,chyba sie troszke poopalam jak wróce z pracy, popracuje na słoneczku:)

Truskawcia - dziękuję, ty to naprawdę sie rozpisujesz:) oby tak dalej:)masz dobra pamięć , ja przeczytam a za chwilke zapomne co miałam napisać :-D i kukam co gdzie pisało.

Natalia - witaj i życze powodzenia w staraniach:) Gdzie studiujesz?Gdzie cię męczą?

Aga 29 - witaj:)

trina79 - ile udało ci sie zrzucić? Ja to w zeszlym roku schudłam ok 8,9 kilo, teraz wróciło tak 2-3 kg.
Ja to wogóle mam taka przemianę materii, ze szkoda gadać, gdybym tak wiecej sobie przez pare dni pojadała to juz mam 2 brode no i przyciasne ciuchy :wściekła/y:, mam kolezanke co wcina wszystko i jest taka szczuplutka:)Pozazdrościc takim osobom.

Ale mój mąz znowu mi ciągle powtarza, ze kocha mnie taka jak jestem, ze ma sie do czego przytulić. Ale ja sie źle czuje w swojej skórze. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

maron - gratuluje owocnych zakupów - ja juz też czekam na wyprzedaże:) sasasasasas :happy2::happy2::happy2::happy2:A tu oszczędzać by się chciało bo wydatków mamy sporo i zamiast kasa rosnąc na koncie to ubywa:(

POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH STARACZEK

Anastazja ale ze mnie gapa :( Jak ja mogę nie wiedzieć, co to jest FB. No na odskoczni rzeczywiście pusto i głucho.
Najgorsze jest to, że ja jestem ostatnio taka zalatana, ze nie mam czasu szkrobnąć.

Lazurowe wybrzeże u mnie na razie cisza i chyba nie przed burzą. Godzina zero 29 maja ale nie liczę na dwie kreseczki, bo nie staramy się specjalnie. Ja jestem po zaśniadzie i w sumie jak jeszcze kilka cykli przeleci, to może i lepiej.
U mnie w domu szpital. Młody chory na antybiotyku a ja wczoraj ucięłam sobie solidnie palec. Okazuje się, ze kciuk lewej ręki jest bardzo przydatny :szok:

Pozdrowionka dla wszystkich i kciuki &&& za testowanka :)

Życzę zdrówka dla synka :-) no i dla ciebie :)

Hej babeczki:-)
Natalia pytałam o to Opole, bom tam 5 lat życia przesiedziała:-) Piekne to były czasy:-)
Zjola to widzisz względnie blisko mnie, ja mieszkam pod Rybnikiem:-)
Truskawcia gratuluje pamięci, ja należę do tej grupy szybko zapominającej co kmu mam odpisać:-D Muszę często ściągać:-)

reklama
trina79 - chylę czoła, jestem pełna podziwu :-):-):-):-):-):-):-):-) wielkie brawa dla ciebie :-):-):-):-)

brawo.gif

Do góry