reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

danao - PROTESTUJĘ:-D - nie chce powodzi, zaleje mnie i co wtedy :baffled: ja pływać nie umiem:-D

lelek - może cos sie dzieje, mnie ciągnelo do śledzi i dziwnie zasmakowało mi mleko, które zawsze piłam tylko do kawy.
Życze powodzenia z mamuśką - ja jakos do mojej nie umiem powiedzieć mamo. Przed slubem była super, no wąłsnie niestety to bylo przed ślubem

reklama
mmona ja mowie ale z trudem za kazdym razem... moja byla superasna dopoki nie dotarlo do niej ze jest tesciowa! i ze swojego jedynaka oddala innej kobiecie:-D do tego doszla trudna menopauza i sama sobie wyobraz jaka to mieszanka wybuchowa:-D

Zobaczę jeszcze, może zrobię jutro:-) Specjalnie dla Was:-D A propos teściowych: właśnie jutro rano się do mojej wybieram. Ale ja na nią nie mogę narzekać. Świetna babka. Za to moja mama potrafi czasem wyprowadzić z równowagi.:tak:

Przyszłam się tylko z Wami przywitać.
przeczytałam wszystko i nic nie pamiętam:-(
Witam nowe staraczki , dobrze że jest nas więcej, będzie kto na naszą emeryturę pracował:-):-):-)
Na wakacje jeżdżą w ciąży i do Grecji i do Egiptu , ale najlepiej dodatkowe ubezpieczenie wykupić żeby być spokojnym.
danao - trzymam kciuki &&&&&&.
Jestem totalnie i zupełnie śpiąca , zrobiłam sobie espresso może pomoże, bo jeszcze 2 godziny pracy, a później robienie obiadu.

Chciałam w poniedziałek dopiero. Jezeli tam cos się dzieje, wolałabym odczekać trochę, żeby coś wyszło na teście. Ale dziewczyny tutaj namawiają mnie, żebym powtórzyła już jutro.

dana ooooo matko!!!!! :szok: Ja jestem pewna co do Ciebie, ze to fasolka :tak: Powtarzaj jutro test i nie marudz, bo my tu na zawal zejdziemy przez Ciebie ;-)
Lelek niezle masz z ta tesciowa. Dobrze, ze ja swoja 3-4 razy do roku widze :-D

Nie pamietam wiecej ktora co pisala :sorry2:
Pochwale sie Wam, ze kupilam sobie dzis duze zlote kolczyki :-) Mialam w planach naszyjnik, ale nie bylo takiego, ktory by mi sie spodobal wiec wzielam kolczyki :-) Teraz lece na zakupy spozywcze ;-)

reklama
Do góry