reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

dana niesamowita jestes :-D Ja? Zakupoholiczka? No moze troche :-D Borys mi obiecal, ze po naszyjnik pojedziemy do wiekszego miasta gdzie jest wiekszy wybor tureckiego zlota. Ale to za jakies 3 tygodnie zanim odloze na kolejny nabytek :-D
Jak narazie czekam znow na @. Jeszcze tylko raz bede sie z niej bardzo cieszyc :-) Rany, ja oszaleje zanim bede testowac :evil:

reklama
helołłł babolce :)

Czytam Was cały dzień dzisiaj, ale czasu na to żeby napisać u mnie nieeet. Do 13.00 w pracy, potem przyjechałam do domku, zrobiłam obiad, dokończyłam "Chatkę Baby Jagi", na 16.00 pojechałam na wywiadówkę a pod wieczór do teściów.... cały dzień coś

Teraz też już zmykam, bo oczy mi sie już kleją

PS. DANA!! Rób jeszcze raz tego teściora!!!! Mnie też sie widzi na fasolkę :))

Dobranoc

wika to faktycznie zajeta jestes, ale dobrze, ze chociaz czytasz ;-)

Ja tez spadam juz do lozeczka, bo padam na twarz. Do jutra ;-)

dana &&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zacisniete :tak::-)

Dobranoc

Witajcie dziewczyny

Dzisiejszy dzień zaczął się cudownie,nawet w pracy było wszystko ok mimo iż 13ty w piątek lecz niestety dobre samopoczucie nie trwało długo ponieważ jak w zegarku 13go tak jak przewidywałam dostałam @ :(
Nie liczyłam na ten cykl ale gdzieś mimo wszystko nadzieja się tliła,trudno smutno mi troszkę ale będę dzielna.
Gdy tylko @ odejdzie a przyjdzie czas na przytulanki to działamy.

Miłej soboty wam życzę.W końcu weekend i wolne.
Dobranoc wszystkim.

Chyba nieee... Powtórzyłam test: wyszło to samo co ostatnio, choć minimalnie wyraźniejsze. Taki bladzioch, że pod mikroskopem trzeba patrzeć:-D:-D:-D Pewnie widzę rzeczy, ktorych nie ma:-D Chociaż pokazałam głupia mężowi i on twierdzi, że coś widzi. Może jemu tez się paranoja udzieliła:-D Spadam się pozbierać troszkę i do teściowej jadę. Miłej soboty dziewczyny:-)

dana, to moze zrob betę w poniedzialek, wtedy wszystko bedzie wiadomo

Laski, zbieram sie na zlot, po drodze kupimy dla mnie jakas kurtke moro bo ta co mam to taka dziwna. Trzymajcie kciuki zeby nasz motor z okresu wojny sie nie zepsul:-D

agnieszka przykro mi:-( ale nastepny cykl pewnie bedzie Twoj

Milego dnia!

Hej :)

Dana- koniecznie zrób betę!! Ona rozwieje Twoje i nasze:-D wątpliwości :)

Agnieszka- głowa do góry, cyc do przodu:-D i do dzieła w następnym cyklu:-) &&&&&&

Lelek- baw sie dobrze na zlocie :) I &&& za motor:-D

Ja już trochę mieszkanie ogarnęłam, podszykowałam obiad uśpiłam Igora i sama trochę się chcę polenić :))

U mnie dziś 30 dc. Jak się @@ nie zjawi to w przyszły weekend testuję.. ale ten cykl był lichutki w działania więc pewnie nic z tego się nie wykluje:-D

Cze,
wika, nigdy nie wiadomo, czasami wystarczy jeden raz i trafia sie zloty strzal:-D
agnieszka, co sie odwlecze, to nie uciecze:tak:Jak nie ten miesiac, to przyszly:tak:
dana, na dwoje babka wrozyla, albo jestes w ciazy albo nie.... Ja bym jeszcze troche odczekala i ponownie zrobila test.

My dzisiaj odpoczywamy, w koncu weekend, to nie ma sie co przemeczac;-)

reklama
Hej laleczki!!!!:tak:

Agnieszka tulę mocno :tak: nastepny cykl bedzie Wasz:tak:

Dana zrób zdjęcie to moze Ci pomozemy rozwiac watpliowsci:tak:

Lelek udanego zlotu!!!!:tak:i koniecznie fotke poprosze !!!!

My już po basenie , młody spi a potem jedziemy na grilla:cool2: jak n arazie pogoda sprzyja :tak:

Do góry