reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
cze,
mysle, ze na wakacje w ciazy spokojnie mozna sie wybrac:tak: My spedzilismy urlopik nad morzem, podczas gdy ja bylam w 3 miesiacu:-).

Pogoda sie u nas skiepscila, chyba bedzie padac, fatalnie...

dana powtorz, powtorz test, ja tam mysle ze cos na rzeczy jest:-p

ja w przerwie w lezeniu plackiem podczas ciazy pojechalam nad morze a byl to 5 miesiac, nawet dekold i troche twarz sobie opalilam ale to zupelnie przez przypadek. Ja uwazam, ze mozna sie urlopowac, z rozsadkiem wiadomo:-p

aga u nas tez dzis zimnica- tylko 13 stopni:szok:

maron nie mysl o tej rzekomo pechowej liczbie a bedzie dobrze;-)

Ja mam dzis 31dc, cycki mi stercza i pipka swierzbi wiec @ przylezie na dniach

danao o jjaaaaaaaa :-D:-D zrob wczesniej, nie mecz nas :-)
lelek smieje sie tylko :-p nie wierze w takie zabobony :tak:a moze i u Ciebie sie cos wykluje

danao84- mnie nazywaja tak samo, zero cierpliwości, taka już jestem.
Taka sie juz urodziałam.

U nas słoneczko, ale czy ciepło to nie wiem bo od 8 w pracy siedze:( a tu klima, i nawet okna otworzyc nie mozna:( zero świeżego powietrza.

Podobno na weekend ma się zepsuc pogoda, czemu jak zawsze przyhcodzi weekend to pogoda do dupy.

A jak tam planujecie spędzić weekend? Mnie czeka roczek chrzesniaka w niedziele i spotkanie z moją "ukochaną" teściową.
Ale za to dzisiaj przychodzi do mnie przyszła szwagierka to sobie poklachamy.

maron, nie sadze:-p

mmona, ja to jak maz zdazy do jutra zjechac z trasy to jedziemy motorem na zlot militarii i bedziemy uczestniczyc w paradzie:-p
a tak poza tym ja juz 3 dni goszcze MAMUSKE a jeszcze 2 zostało:angry:

A i zapomnialam Wam powiedziec ze wczoraj udalo mi sie znalezc tani pokoj w Poznaniu(38zl) wiec pojade we wtorek z malym, przespimy sie a rano w srode do kliniki. Nawet niedaleko szpitala- 4km. Szkoda tylko ze łazienka na korytarzu, ale na 1 noc nie bede wybrzydzac, to i tak cud- bo myslalam ze juz nic nie znajde

Ostatnia edycja:
mmona taa w mojej części Śląska tez słoneczko świeci:-D Do upału temu daleko, ale zimno nie jest.
Ja Ci powiem, dlaczego w weekend będzie pogoda do dupy - na jutro umówiliśmy się na grilla do znajomych:-D:-D:-D A ja mam zawsze takiego pecha, że jak nigdzie się nie wybieram to jest pogoda super. :-D Jak już gdzieś wychodzę - leje.

Maron nieeeeee zrobie! Boje się. Nie wierzę, żeby to była fasolka. Nastawiałam się cały czas na dłuższe starania. A paradoksalnie boję się, że znowu nic nie wyjdzie i będzie powódź na Górnym Śląsku jak zacznę beczeć

e tam dana pesymistka jestes:-D

mi sie cos zygac chce, przed chwila znow najadlam sie kiszonej kapusty, chyba mi odbilo:szok:

A tam zaraz pesymistka. Wolę się nastawić na nie, przynajmniej nie będę bardzo rozczarowana. Po prostu nie będę ździwiona. Lelek może jednak coś? To już jak się nie mylę:-D drugi raz pod rząd z tą kapustą

reklama
u mnie kochana na bank na pewno nie, raz z e tescior negatyw, dwa, ze ja w tym cyklu tylko raz z mezem dunga dunga i nie byly to plodne

to zrob chociaz jutro:)

Do góry