reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej :)

Mmona witaj ;)
Trina- przykro, ze małpa przylazła :(((
Lelek- nie wiedziałam, ze będac na wychowawczym mozna podjąć pracę. W sumie to dobrze, że jest taka możliwość.... a co do teściowej to szkoda gadać... dlatego mnie też nerw bierze, jak Igor jedzie tam na dłużej, bo wiem, ze ona zrobi wszystko po swojemu, a nie tak jak ja jej mówiłam.... chyab wiekszość teściówek taka jest....

reklama
wika , mozna ale to musi byc praca ktora nie bedzie zajmowac Ci wiecej czasu niz spedzenie go z dzieckiem, w przeciwnym razie traci sie status urlopu wychowawczego.
ta... tesciowki... poszlam na budowe a moj gicio w najlepsze sobie biega w kapciach, pytam tesciowej czemu mu sandal nie zalozyla a ona na to ze zapomniala ze wychodzac z domu trzeba obuwie mu zmienic:wściekła/y:

w sklepie z AGD ,mnie nie chca bo szukaja na caly etat:-(

Przede wszystkim mmona witaj w naszym gronie:-) Życzę owocnych i oczywiście jak najkrótszych starań:-)

Lelek fajnie, że w Twoim regionie można szybko znaleźć jakąś pracę dodatkową. W mojej okolicy poszukiwania pracy to istna mordęga. Wiem z doświadczenia i z obserwacji wielu znajomych

A teraz wiadomość dla wszystkich zainteresowanych: póki co @ nie ma:-)

Oj Lelek teraz doczytałam:-( Ale może znajdziesz coś innego w najbliższym czasie?

Ostatnia edycja:
Czesc kobitki :-)
anastazja ja mam Toshibe. Jeszcze zanim Borysa poznalam to on kupil w Anglii tego lapka. Teraz ma juz ze 4 lata. Cos czuje, ze powoli wysiada :dry:
dana ja tez nie moge sie doczekac kiedy bedziesz testowac :-) &&&&&&
mmona witaj w naszym gronie :-) Owocnych staranek zycze ;-)
trina Morze Czerwone? Hmm... Ja jeszcze jedne wakacje tam mam juz zaklepane ;-)
calogera witaj! Ale mialas przygode, he :-)
Lelek &&&&&& zebys szybko cos znalazla :tak:
martolinka u nas tez upal od kilku dni byl i wczoraj nie wiadomo skad ulewa taka, ze szok :szok: Nie zdazylam okien pozamykac dobrze, a juz mialam kaluze na podlogach (byly pootwierane na maxa) :-) Dzisiaj za to juz wieje troche, ale to lepiej, bo naprawde bylo goraco u nas :tak:
wika hey! :-)Moja tesciowa to sobie wymyslila, ze przyjedzie do nas do Anglii jak sie tam przeprowadzimy jak juz zaciaze i bedzie dogladac moje dziecko :szok: My z Borysem takiej opcji w ogole nie widzimy, zeby ktoras mama do nas do Anglii musiala przylatywac, zeby zajmowac sie naszym dzieckiem :no: Normalnie masakra z tymi tesciowkami. Dobrze, ze nie mowimy w tym samym jezyku :-D

Ostatnia edycja:
Prosze , prosze to moze i jakies styczniówki sie trafią jeszcze:tak:

Calogera prowadzisz zajęcia dla studentów? :tak: A gdzie nad to jezioro jedziecie?:tak:

lelek próbuj dalej!!! trzymam kciuki!!!

U nas popadało chwile i koniec ... Ja jestem z tych zimnolubnych i lato to dla mnie udręka:tak:

reklama
Anastazja - ja tez męczę Weidera ;-) Kiedys juz robiłam podejście, ale po chyba 26 dniach zrezygnowałam, bo na serio nie miałam już siły ;-) A teraz mam nadzieję, ze wytrwam, bo brzuch mam wiekszy niz jak byłam w 6 miesiącu ciąży :wściekła/y: Na serio, bo przymierzałam rzeczy ciążowe i ledwo ledwo wchodzę w rzeczy, w których miałam zdjęcia na przełomie 6 i 7 miesiąca :szok: No i boczki mam jak wielkie balerony - ohyda!

Witam wszystkie nowe staraczki, aż trudno nadążyc co kto i kiedy ;-) No i "stare" staraczki tez witam, u mnie nadal bardzo aktywnie, czasu na cokolwiek brak - ale trzymam sie dzielnie ;-)

Do góry