reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej :)

Mmona witaj ;)
Trina- przykro, ze małpa przylazła :(((
Lelek- nie wiedziałam, ze będac na wychowawczym mozna podjąć pracę. W sumie to dobrze, że jest taka możliwość.... a co do teściowej to szkoda gadać... dlatego mnie też nerw bierze, jak Igor jedzie tam na dłużej, bo wiem, ze ona zrobi wszystko po swojemu, a nie tak jak ja jej mówiłam.... chyab wiekszość teściówek taka jest....

reklama
wika , mozna ale to musi byc praca ktora nie bedzie zajmowac Ci wiecej czasu niz spedzenie go z dzieckiem, w przeciwnym razie traci sie status urlopu wychowawczego.
ta... tesciowki... poszlam na budowe a moj gicio w najlepsze sobie biega w kapciach, pytam tesciowej czemu mu sandal nie zalozyla a ona na to ze zapomniala ze wychodzac z domu trzeba obuwie mu zmienic:wściekła/y:

w sklepie z AGD ,mnie nie chca bo szukaja na caly etat:-(

Przede wszystkim mmona witaj w naszym gronie:-) Życzę owocnych i oczywiście jak najkrótszych starań:-)

Lelek fajnie, że w Twoim regionie można szybko znaleźć jakąś pracę dodatkową. W mojej okolicy poszukiwania pracy to istna mordęga. Wiem z doświadczenia i z obserwacji wielu znajomych

A teraz wiadomość dla wszystkich zainteresowanych: póki co @ nie ma:-)

Oj Lelek teraz doczytałam:-( Ale może znajdziesz coś innego w najbliższym czasie?

Ostatnia edycja:
Czesc kobitki :-)
anastazja ja mam Toshibe. Jeszcze zanim Borysa poznalam to on kupil w Anglii tego lapka. Teraz ma juz ze 4 lata. Cos czuje, ze powoli wysiada :dry:
dana ja tez nie moge sie doczekac kiedy bedziesz testowac :-) &&&&&&
mmona witaj w naszym gronie :-) Owocnych staranek zycze ;-)
trina Morze Czerwone? Hmm... Ja jeszcze jedne wakacje tam mam juz zaklepane ;-)
calogera witaj! Ale mialas przygode, he :-)
Lelek &&&&&& zebys szybko cos znalazla :tak:
martolinka u nas tez upal od kilku dni byl i wczoraj nie wiadomo skad ulewa taka, ze szok :szok: Nie zdazylam okien pozamykac dobrze, a juz mialam kaluze na podlogach (byly pootwierane na maxa) :-) Dzisiaj za to juz wieje troche, ale to lepiej, bo naprawde bylo goraco u nas :tak:
wika hey! :-)Moja tesciowa to sobie wymyslila, ze przyjedzie do nas do Anglii jak sie tam przeprowadzimy jak juz zaciaze i bedzie dogladac moje dziecko :szok: My z Borysem takiej opcji w ogole nie widzimy, zeby ktoras mama do nas do Anglii musiala przylatywac, zeby zajmowac sie naszym dzieckiem :no: Normalnie masakra z tymi tesciowkami. Dobrze, ze nie mowimy w tym samym jezyku :-D

Ostatnia edycja:
Prosze , prosze to moze i jakies styczniówki sie trafią jeszcze:tak:

Calogera prowadzisz zajęcia dla studentów? :tak: A gdzie nad to jezioro jedziecie?:tak:

lelek próbuj dalej!!! trzymam kciuki!!!

U nas popadało chwile i koniec ... Ja jestem z tych zimnolubnych i lato to dla mnie udręka:tak:

reklama
Anastazja - ja tez męczę Weidera ;-) Kiedys juz robiłam podejście, ale po chyba 26 dniach zrezygnowałam, bo na serio nie miałam już siły ;-) A teraz mam nadzieję, ze wytrwam, bo brzuch mam wiekszy niz jak byłam w 6 miesiącu ciąży :wściekła/y: Na serio, bo przymierzałam rzeczy ciążowe i ledwo ledwo wchodzę w rzeczy, w których miałam zdjęcia na przełomie 6 i 7 miesiąca :szok: No i boczki mam jak wielkie balerony - ohyda!

Witam wszystkie nowe staraczki, aż trudno nadążyc co kto i kiedy ;-) No i "stare" staraczki tez witam, u mnie nadal bardzo aktywnie, czasu na cokolwiek brak - ale trzymam sie dzielnie ;-)

Do góry