reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
dana masz racje, zaopatrz sie. Wierze, ze bedziesz testowac w piatek i to z pozytywnym wynikiem :tak::-)
U mnie juz koniec plamien, jeszcze ten cykl i jedziemy z koksem :-D

Ide dopiero lulac. Buziaki. Spijcie dobrze babolce :-D

Ostatnia edycja:
Cześć , co Wy takie mało rozmowne jesteście :-):-):-)

dana - i jak? i jak ?@ dalej nie ma ? &&&&&& żeby nie przyszła:tak::tak:
lelek - jakiej pracy szukasz ?
lazurowe - co TY za lapka masz że ciagle się psuje ? Ja kupiłam w 2007 r. w wakacje takiej niepozornej firmy Medion, wszyscy mnie zjechali że głupia jestem lepiej HP albo Accer albo jakiś inny i co ?Mój mąż kupił sobie 2 lata później HP i już mu się psuje a mój oprócz tego że zaczął przymulać jak nówka sztuka:-D:-D:-D no może nie do końca bo jest biały a Ja lubię spożywać posiłki przed kompem , więc wiecie jak może wyglądać :-D:-D:-D:-D
wika - dzieci jak to dzieci, mój brat wszystkie ciosy na głowę zbierał , ale nigdy nie przyznawał się , dopiero jak go mama kąpała ... patrzy ... a tu krew leci , masakra :szok:
Ja się zajęłam odchudzaniem , 6 wejdera robię , dla chętnych polecam , na początku wydaje się że jest luzik ale wczoraj 2 dzień miałam i ledwo ledwo , tak mnie wszystko bolało , ale kg niestety nie idą w dół, ale słodyczy odstawiłam :tak::tak::tak:

Hej!
Jeszcze nic nie ma:szok: Zdziwiona jestem bardzo:-D Zobaczymy co bedzie dalej:-)
Też kiedyś walczyłam z ta 6 Weidera. Masakra to jest. Na poczatku ok, ale jak się nazbiera tych serii i powtórzeń to ciężko było mi wyrobić:-) Ale jaki po tym fajny brzyszek był:-D Faktycznie zrobił mi się taki "wyrobiony". Szkoda tylko, że to nie zostaje już na zawsze. Bo forma tego brzuszka pozostała już tylko wspomnieniem

Anastazja dietka to ciężka sprawa. Ja to tak na bieżąco pilnuję wagi, bo mnie moja noga nie pozwala na zbyt wiele kilogramów. Na szczęście nie przepadam za słodyczami. Przy wzroście 164 cm trzymam ok 55 kg. Trzymam kciuki za Twoje odchudzanko &&&

dana - no to &&&&& żeby nie przyszła. Ta 6 weidera jest rozpisana chyba na 42 dni jakoś tak to było, myślę że po tym zwykłe po prostu będę robiła, a jak będę chciała jeszcze poprawić to jeszcze raz zacznę, widziałam taki wideo blog gościa który powtarzał te 42 dni z 3,4 razy:tak:
zjola - ale ci zazdroszczę, bo Ja to maniaczka słodkiego jestem , a 55 kg miałam jak się dowiedziałam że mój były mnie zdradza , wtedy imprezy, mało jedzenia i stres zrobiły swoje. Teraz o wiele za dużo ważę :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale mój największy wróg to właśnie ciasteczka, placki itd. Wiem że jak to przestanę jeść to mi pójdzie waga w dół:tak::tak:
A Ja dzisiaj mam znowu wenę na pisanie bloga, a tu lipa ..... blogger się wykrzaczył , mam nadzieję że chociaż coś tam ocalało.

Hej,

Chciałam się do was przyłączyć. Do mam w 2012 roku:)

Za 1,5 tygodnia ropoczynamy ponowne staranka:) niestety po raz 2. W pierwszą ciąze udało mi się zjaśc w 4cyklu starań, niestety nie nacieszyłam sie nią długo:(poroniłam :(
Odczekalismy i ponownie rozpoczynamy starania. Juz nie umiem sie doczekać. Bardzo pragnę ujrzec te dwie magiczne kreski na teście ciążowym:)

Pozdrawiam

Witajcie kobietki:tak:
wcinam właśnie zapiekankę ziemniaczaną , Antoniusz śpi :tak:
livastrid nie ma to na forum cisza:tak:
Mam nadzieje, że u nas w końću popada , bo można oszaleć . Wszędzie kurz , pył i ziemia , ktora czeka na wodę.

Dana i jak @ przyszła?

Hej babeczki,
wszystko wskazuje na to, że dostałam ofertę nie do odrzucenia: wakacje last minute nad Morzem Czerwonym. Ech, no cóż.
Dana, Tobie życzę powodzenia :-)
Calogera - jakbym o sobie czytała :tak:

reklama
witam!

witam takze nowa staraczke mmona:-)

calogera
sorki ale sie usmialam z Twojego roztargnienia:-D:-D:-D

dziewczyny szukam pracy na umowe zlecenie albo pol etatu, bo mam zatrudnienie i jestem na wychowawczym wiec nie moge podjac pracy na caly etat.
Niby ciezko z praca ale powiem Wam ze w moim miasteczku naprawde jest troche ofert, tylko trzeba chciec a nie wybrzydzac. Oblecialam prawie cale miasto, niestety akurat potrzebuja na caly etat, ale o 15tej mam dzwonic do sklepu AGD i rozmawiac z szefowa- moze cos sie uda.
Gdybym nadal mieszkala w miejscu zatrudnienia, nie byloby problemu, bo po prostu poszlabym do swojej pracy ale niestety teraz mam do niej 230km:-p

No bylam dzisiaj bardzo aktywna, nawet obiad zrobilam i zakupy. Maly zostal z tesciowa ale troszke mnie zdrzaznila bo nie slucha co do niej mowie, dzwonilam i kazalam go przebrac na krotko, przyjezdzam, dziecko w spodenkach i grubej bluzie, dala mu do jedzenia to co nie kazalam, ech

dana nie moge sie doczekac kiedy test zrobisz:-p

a mnie cos dzisiaj sieklo bo kupilam na targu kapuste kiszona i nim wsiadlam do auta to ja zezarlam!:szok::sorry2: baaardzo dziwne, no ale test byl negatywny

anastazja to bedziesz musiala pisac wszystko od nowa

bida pamietam ze jeszcze trina, maron cos pisaly ale nie umiem sie cofnac zobaczyc co

o juz wiem, trina milego pobytu nad Morzem Czerwonym:) wyslij pocztowke hi hi

martolinka
, ja to uwielbiam skwar, kurz:-D

Do góry