reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

A ja dzisiaj czuję się paskudnie. Od samego rana jest mi niedobrze. Jakbym miała czym, to bym hafta puściła, że hoho. Strasznie mi się zbierało. Potem przeszło, ale zaczął mnie brzuch boleć. Tak dość mocno mnie kłuło.:-( Teraz jest niby ok, ale za to ziewam jak głupia. Wszyscy się ze mnie śmieją, co to ja w nocy robiłam, że treraz spać mi się chce:-D Czyżby moje objawy na @ nagle ewoluowały? Tak poważnie nie mam pomysłu o co może chodzić... Mam jeszcze jeden taki problemik. Hmm... zauważyłam, że jeden sutek czesto ostatnio sterczy. Jest taki wielki jak napompowany i twardy. I tylko jeden. Nie cały czas, ale co jakis czas dosyć regularnie. Posterczy, posterczy i przestanie. No i jest pieruńsko wrażliwy. Ale tylko ten jeden, drugi jak zawsze. Jest to normalne?

Martolinka też "przeżyłaś" filologię?:-D polską?:-) Witaj w klubie!:-D

A dzisiaj wieczorem będziemy sobie świętować, a co! Mamy w końcu małą okazję - 8 miesięcy po ślubie.:-)
Jutro mam termin @. Zobaczymy, czy przylezie.

Ostatnia edycja:
reklama
Andzia , aga !!!! sto lat dla Waszych maluszków w rocznice duże i małe :)

dana przeżyłam te meczarnie , ktora była błędem mojego życia :) Została mi obrona we wrześniu , już na czerwiec sie nie wyrobię
Wiesz co nie mam pojecia o co chodzi z tym sutkiem :p moze jest mniej dopieszczony:p

Dana a Tobie jeszcze wielu takich miesięcznic życzę:tak:

Heh mówisz niedopieszczenie? Fajnie by było, gdyby to tylko o to chodziło:-) Sama się zastanawiam o co chodzi. Oby to było normalne :-) Mam czasem napady hopochondrii, więc mam nadzieję, że nie będę miała podstaw do wkręcania sobie czegokolwiek złego.

Nie dana to nie jest normalne :) przeciez obie piersi muszą być jednakowo masowane , nie można jednej wyróżniać:)

Antek śpi , ja zajadam greckie torebki i już odpoczywam :)

Jestem! Laptop znow mi sie zepsul :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tym razem system nawalil. Ale na szczescie dzis Borysa kolega naprawil i juz mam go z powrotem :tak: Piszcie ktora zafasolkowana od ostatnich 4 dni, bom nie w temacie :-) Ide was troszke poczytac co zescie naskrobaly :tak:

aga wszystkiego najlepszego dla Alexandra z okazji urodzin :-)
andzia Ty tez usciskaj swojego Gabrysia od e-ciotki :-)
dana widze, ze Ty tez swietujesz :-) Najlepszego kochana :tak: &&&&& zeby @ nie bylo ;-)
martolinka masz racje, obie piersi musza byc masowane jednakowo :-D

Ostatnia edycja:
dana jakies dziwne masz te cycole, a raczej tego jednego:-Da moze fasola??

aga, andzia wszystkiego naj dla glutkow!!

lazurek ale masz pecha z tymi komputerami:szok:

Ja juz po kolacji i gledzeniu tesciow, maly spi od 18.30

Jutro jade szukac pracy..

Ciekawe jak livastrid zniosla lot... i wogole jak sie czuje

Hej wieczorową porą:-D

Aga- zum Geburtstag viel Glueck, zum Geburtstag viel Glueck :)) Alles Beste fuer Alexander :)

Andzia- dla Twojego Szkrabika również wszytskiego najlepszego z okazji miesięcznicy :)

Lazurowe- narazie żadna nie zafasolkowała :( I tak, Livastrid poleciała do Polski :)

Dana- sutek Ci stoi?? :szok::szok::-D:-p A może to objawy na fasolinkę? :)))))

Livastrid- pewnie już jesteś na polskiej ziemi :)) Baw sie dobrze :))

Lelek- najazd teściów w środku tygodnia??:szok::szok: Jakiej pracy będziesz szukać?? Powodzenia :)

Wybaczcie moją nieobecność ostatnio na bb, ale nie mam wogóle czasu na kompa....

Dzisiaj Igor zaingurował sezon poważniejszych siniaków, zadrapań itp.... !!! Wywalił sie tak niefortunnie, że cały łokiec i kolano zdarte, ehhh zaczęło sie :-D

A tam fasola! Jak tylko bym uwierzyła, że może to ona, to od razu @ dostanę:-D
Cycole dziwne, prawda. Ale przez ostatnie dni w ogóle cała się dziwnie czuję.:-)
A jakos teraz naszło mnie takie przeczucie, że @ przyjdzie w odwiedziny juz za kilka godzin.:-D Niczym nie uzasadnione właściwie, ale jakoś tak czuję:-)

reklama
dana a moze wlascie jest jakis konkretny powod tego, ze dziwnie sie czujesz :-) Czekam kiedy bedziesz testowac ;-) &&&&&&&
wika siemasz! :-) Dzieci juz tak maja, ja do dzis mam w kolanach 2 widoczne rysy z dziecinstwa, ktore przypominaja mi jak to uczylam sie jezdzic na rowerze :-D

Do góry