reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

anastazja to Ty mloda dupcia jestes;-) ja o caly rok starsza:-D

co do tortow to tez nie lubie, no chyba ze sama zrobie taki mega owocowy z minimalna iloscia masy.A na weselach zazwyczaj nie biore talerzyka z tortem. Na swoim slubie mialam i tylko z grzecznosci zjadlam kawalątek

Moje diablątko juz po kąpieli ale ani mysli spac, mimo ze po poludniu nie drzemal, ale za to wył jak szakal
:wściekła/y:

A tak wogole to juz calkowicie nie rozumiem swojego organizmu:no: 14dc mialam owulke, zdziwilam sie ze tak wczesnie(jak na mnie) ale byl bol jajnikow i sluz, a dzis.... to samo!!!:szok::crazy:

A i znow chcialam Wam narobic smaka bo zrobilam salatke z kurczaka z ananasem, ryzem, papryka i kukurydza, objadłam sie i teraz popycham czekolada:-D

No i zaczelam na brudno pisac z babcia pamietnik

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
Ja dzisiaj jestem jakaś taka senna. Nic mi się nie chciało caly dzień, nawet do kompa zaglądać. Leń na maksa:tak:
Ale pogoda dzisiaj troszkę bardziej wiosnę przypomina:-) Chociaż do ciepła to temu jeszcze daleko.

O tortach była mowa: to u mnie jest tak, że rzadko który mi smakuje. Są dla mnie za mdłe. Ale czasem ktos zrobi coś co niby jest tortem, ale takim mniej tradycyjnym, bez tej charakterystycznej tortowej masy. I to mi smakuje wtedy:-) ewentualnie bita smietana z owocami, ale tez nie w zbyt wielkiej ilości.:-D

Lelek jesteś mój rocznik?

ojjj kiepski dzis dzien
icon_confused.gif
...rano przed praca poklocilam sie z S. w pracy dostalam zjebke od kierowniczki ( w sumie nieslusznie), w pracy non stop mnie leb napierniczal i mialam zawroty glowy wrocilam do domu a tu syf jak cholera, pojechalam do pracy do kolezanki a tam spotkalam mojego bylego, nie bylo to mile spotkanie
icon_confused.gif
ani dla mnie ani dla niego, na koniec wyjezdzajac zaczepilam o ogrodzenie i i zarysowalam (na szczescie tylko ) boczna listwe, ktora sie urwala
icon_rolleyes.gif
co jeszcze??
icon_rolleyes.gif

ide Was poczytac

maron wyjechany dzien mialas, w sumie wole jak wszystko sie na raz skupi, bynajmniej wiem wtedy czemu mam popsuty humor, no ale dla pocieszenia gorzej byc nie moze;-)
wez kuknij na zamkniety w propozycje

ale z Was mlode lasencje:-p

Lelek
a jestes pewna ze wtedy to na 100 byla owu? moze masz zaburzenia hormonalne, co?

e ja zjadlam makaron z kremowka i malinami, troche poprasowalam, umylam ten stos naczyn, sciagam sobie gierke i teraz ogladam sobie film:tak:

reklama
Do góry