akurat tam gdzie bylismy to mozna tylko z zewnatrz ale za 2 tygodnie jedziemy na zlot militarii do Boryszyna(30km) to tam mozna wchodzic do srodka, sa trasy 2, 4 i 6 godzinne. Tu mamy taka pętle bunkrow. Natomiast w wiosce obok jest stary bunkier gdzie nie wolno wchodzic no chyba ze na wlasne ryzyko- i tak wlasnie kiedys wlazlam z bracmi
reklama
livastrid
2010 & 2012
to fajny zlot Ci sie szykuje
a tam gdzie nie mozna to najlepiej sie wchodzi
u mnie weekend od brzucha uzalezniony i od ilosci przesiaku, ale wlasnie planuje do nas w niedziele a w sobote na taka jedna gorke, bo mam tam pare punktow kontrolnych do podbicia, maz ma geocaching i przy okazji wlasnie jakies bunkry z drugiej, no i widoki oczywiscie
trza lazic poki ma sie sile

a tam gdzie nie mozna to najlepiej sie wchodzi

u mnie weekend od brzucha uzalezniony i od ilosci przesiaku, ale wlasnie planuje do nas w niedziele a w sobote na taka jedna gorke, bo mam tam pare punktow kontrolnych do podbicia, maz ma geocaching i przy okazji wlasnie jakies bunkry z drugiej, no i widoki oczywiscie
trza lazic poki ma sie sile

danao84
Fanka BB :)
Hej!
Wiecie co, dziewczyny? U mnie pada śnieg!
W maju!
Sypie jak nie wiem. Nawet zima takie wielkie płaty nie spadały
Jestem normalnie w szoku
Wiecie co, dziewczyny? U mnie pada śnieg!

livastrid
2010 & 2012
siema dana
wiesz co Ci powiem? pamietam jak moi rowiesnicy mieli komunie na 2 dni przed czerwcem czy jakos tak i wtedy tez sypal snieg.
zreszta 3 ogrodnikow/zimnych ogrodnikow wypada tak kolo polowy maja, nie pamietam teraz dokladnie, wiec wszystko jest mozliwe
wiesz co Ci powiem? pamietam jak moi rowiesnicy mieli komunie na 2 dni przed czerwcem czy jakos tak i wtedy tez sypal snieg.
zreszta 3 ogrodnikow/zimnych ogrodnikow wypada tak kolo polowy maja, nie pamietam teraz dokladnie, wiec wszystko jest mozliwe

danao84
Racja, jest cos takiego prawie w połowie maja. Moja mama mówi na te dni: trzech zmarzluchów
No ale jak dla mnie to jest to mała przesada. Nie pamiętam, żeby za mojego życia kiedykolwiek była taka pogoda
Oglądam właśnie wiadomości i pokazują Dolny Śląsk. Tam to dopiero jest biało:-)

dana to wyciagaj sanki! żartuje, jak dla mnie to tez przegiecie
Moja babunia dzis konczy 81 lat i po raz pierwszy przyznala mi sie ze od wielu, wielu lat ma jedno niespełnione marzenie... chciałaby napisac pamietnik ze swojego życia, poczawszy od wojny itd.
Musze cos pomyslec o tym

Moja babunia dzis konczy 81 lat i po raz pierwszy przyznala mi sie ze od wielu, wielu lat ma jedno niespełnione marzenie... chciałaby napisac pamietnik ze swojego życia, poczawszy od wojny itd.
Musze cos pomyslec o tym
danao84
Taaa... piekna była zima tej wiosny:-)
Lelek to sto lat dla babci. Piękny wiek:-) Świtne marzenie, fajna rzecz taki pamiętnik. Może być to bardzo ciekawa lektura:-)
Lelek to sto lat dla babci. Piękny wiek:-) Świtne marzenie, fajna rzecz taki pamiętnik. Może być to bardzo ciekawa lektura:-)
dzieki dana! no i babcia wciaz jeszcze sie stroi
lubi ładnie wygladac
wika no wiesz co??? wstyd! juz drugi raz wpadasz tylko krzykniesz słowko i spadasz
Moje dziecko spi juz od 18.55 a ja nie wiem ze szczescia co robic
a wczesniej upieklam pyszne drozdzowe z jabłkami i kruszonka
wika no wiesz co??? wstyd! juz drugi raz wpadasz tylko krzykniesz słowko i spadasz

Moje dziecko spi juz od 18.55 a ja nie wiem ze szczescia co robic

a wczesniej upieklam pyszne drozdzowe z jabłkami i kruszonka

Ostatnia edycja:
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Mózg mi dzisiaj przysypało i zmroziło i nie myślewika no wiesz co??? wstyd! juz drugi raz wpadasz tylko krzykniesz słowko i spadasz![]()

Podziel się: