reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

o i nasza zguba sie znalazla! witaj juliana

tak... wielkie zadanie przede mna, i to musze wykonac sumiennie bo dzisiaj przyszedl zamowiony szybkowar i okazalo sie ze to babcia zrobila mi prezent:-)

livastrid to niedobrucha z tej Twojej myszy;-) ale jak daje Ci pospac rano to najwazniejsze, ja nie mam tego luksusu, a tez uwielbiam rano spac!

Milosz zasnal to lece robic cycki z kury, ziemniory obrac itd

reklama
obiadzior robisz, ja tam nie wiem co dzis, nie mam na nic ochoty

w sumie gorzej bylo jak mnie w brzuchu kopala a ja bylam zmeczona, teraz to chociaz mam wizje i fonie:-D

fajna babcia, ja takiej nie mam, bo ta co zyje jest taka se, a druga pozegnala sie ze swiatem majac 24 lata

o w morde nie doszukalam sie :szok::-D

Isanko ogromniaste gratulacje i usciski huraaaaaaaaa!!!!!:-D

Lelcia to nie ma sie co ociagac ,jak juz zaplacone:-)
Livastrid ja lobuz nie no cos ty:zawstydzona/y:tak zaluje ,ze nie moge ciagle zagladac ,ale komunie sie zaczely i mlyn mam....

e tam ziemniaki obralam a cycki jeszcze nie rozmarzniete

no widzisz juliana taki news przegapilas:-D
a co Ty katechetka jestes ze masz zajob z dziecmi komunijnymi?

livastrid o to mlodziutko sie babci zeszlo...
druga mam na Mazurach tam skad agnieszka pochodzi ale tamtej nie za bardzo lubie

babci ktos pomogl zejsc dlatego

jeju, dziewczyny ale mnie len chwycil nic zupelnie nic mi sie nie chce a powinnam troche chalupe ogarnac chociaz

mialam po welne jechac ale tego tez mi sie nie chce

helikopter ciagle lata, ciekawe czego szuka

jak to mówią- żeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce:-D

a helikopter moze Ciebie szuka

juliana wiem, zartowalam:rofl2:

reklama
Do góry