reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
ja dawałam Igorowi właśnie ten dentinox i jemu pomagał, ale Igor nie znosił strasznie cięzko ząbkowania. teraz wyszły mu dwie 4 u góry i w sumie nie wiem kiedy:-p

Też Wam życzę dobrej nocki. :)

Ostatnia edycja:
no dobranoc Lelcia

uspilam tego wyjca, fajnie mialas wika, ze jakos przeszlo w miare bezbolesnie te zabkowanie. Jestem umeczona dzis tak naprawde i dostalam od gada lody czekoladowe, dzis sobie zjem a co mi tam:-D

w ogole wchodzi mi do domu po pracy i mowi mi Ty Penelopa masz pozdrowienia:rolleyes:

o mój ty losie! ile wy tych postów napykałyście! pamiętam, że na sierpniówkach 2010 z babeczkami robiłyśmy po kilkanaście stron dziennie, im bliżej porodów tym więcej się pisało :p teraz tam zastój a tu widzę szaleństwo.

co do kina, po prostu nie lubię :p wolę włączyc film w domu, zrobić dobre jedzonko, rozwalić się na kanapie i zrobić pauze kiedy tylko mam ochotę. wkurzają mnie inni ludzie w kinie, szczególnie ci którzy przyszli na pierdoły, pogadać itd :/ grrrr

a ja również jestem ogrodnikową mamą :p tyle, że nasze uprawy mamy u teściów :p kilka tygodni temu przekopaliśmy z małżonem grządki, pomagałam teściowi sadzić warzywki, ba! w święta jedliśmy pierwsze rzodkiewy ze szklarni :D :D :D

ktoś pisał o serniku. mniaaam! uwielbiam. ale dzisiaj zaszalałam i upiekłam ciastka owsiane dla moich chłopaków :p

livastrid - łączę się w ząbkowym bólu...mój od wczoraj ma tryb mega marudy :/ zawalił nam dwie nocki z rzędu. dzisiaj dostał w pupę viburcol i na razie ładnie śpi...smarujemy dentinoxem dziąsła ale widać,że średnio to pomaga. nawet nie lubi jak mu je dotykam :/

a ja uwielbiam leginsy :p odkryłam je w ciąży :p do tego jakaś tunika i mogę śmigać. wygodnie, nie krępują ruchów i pupa zacnie wygląda :D poza tym są śmiechowo tanie w porównaniu do innnych spodni. a kiecki również uwielbiam. ha! niech tylko znajdę zęba mojemu synkowi to mąż będzie nową kieckę fundował :D :D :D

i qrde, wiecie co, strasznie podobają mi się obcasy, ale ja wysoka jestem, 179 cm i głupio się czuję. tzn noszę obcasy takie max 5 cm, ale mażą mi się takie wysokaśne szpile:p

anastazja - te lęki to się agorafobia nazywa, ale u ciebie to jakoś hardkorowe to nie jest. ja np. boję się ptaków :p no masakra jakaś. obrzydzają mnie, uważam że są nieobliczalne, mam jakieś jazdy rodem z filmów hichkoka :p

I jak minela nocka zębolkom??

Nam w miare ale pobudka 6.15:sorry2:

andzia
ja mam 174 i tez buwielbiam szpile! i zanim dostalam wysokiego meza to nosilam plaskie lub takie do 4 cm, a teraz! 10cm spoko:blink:i tak sie przyzwyczailam ze nawet jak bez niego ide to zakladam wysokie i pewnie sie czuje. A co tam! Raz sie zyje, nie bede sobie tej przyjemnosci odmawiac. Ostatnio kupilam sobie takie na 11cm szpili i sa super wygodne:rofl2:

livastrid to pieknie maz do Ciebie mowi! a pozdro od kogo???

witam

nie pytac Lelek jak nocka bo dawno nie byla taka do kitu, no, ale obie wstalysmy po 10. Mala jest umeczona, ale zachowuje sie lepiej niz wczoraj:blink:

pisalas, ze jakies bunkry zwiedzalas, wylecialo mi z glowy by zapytac jakie

pisalam kiedys chyba, iz widokowi, ktorego widok wywoluje u mnie niezapomniane emocje, powiedzialam, ze ja penelopa, wiec juz wiesz kto mnie pozdrawia

andzia przeciez ptaszki sa sliczne, czasem moga tylko nasrakac na kogos:-D ja kur nie lubie denerwuja mnie u nich te pomaranczowe oczy, ale jak bylam mala to rozkazywalam im i mowilam "kura chodz":-D

podziwiam, jak mozna w szpilach chodzic, no ale w sumie ktos moze podziwiac, ze wzykle w butach z blachami chodze;-)

livastrid to odespisz w dzien jak mala pojdzie spac:rofl2:

a bunkry to z okresu II wojny swiatowej, poniemieckie

Ale zimnica!!! Bylam 20min z Miloszem na dworze i ucieklam!
Zreszta on ma dzis taki humor ze bez kija nie podchodz:sorry2:

W niedziele pojedziemy do Zielonej Gory obkupic go do tego szpitala, no i moze jakies sandaly upoluje.

Isana odezwij sie!

reklama
a bunkry to z okresu II wojny swiatowej, poniemieckie

mozna w nich polazic czy tylko tak sobie popatrzec z zewnatrz?

ja mam tu na gorce ktora z okna widze, ale jeszcze jakos od 2 lat nie zdazylam tam trafic:baffled: moze w weekend sie tam zaczaimy, chyba, ze bebech bedzie mnie mocno bolec

ta, dzieci humory maja, e wiesz, nie chce mi sie spac, ja w gruncie rzeczy zwykle duzo nie spie, w koncu mi zasnela i udalo mi sie skonczyc nowe pepe na glowe dla malej. w sumie te kolory nie tak mi pasuja, najwyzej zrobie nowa

u mnie tez brzydko, nawet dzis cos tam spadlo z nieba, no ale w sumie dobrze, za sucho bylo w lasach

Do góry