reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Tylko i wyłącznie ze swojej, tzn w bloku u mnie, ostatnio byłam w US i na 8 piętro dreptałam na nogach:-):-):-)
A w sobotę na stadionie byliśmy, to obczaiłam wszystkie wyjścia awaryjne :-D:-D:-D:-D
Mam takie coś właśnie , że jak wchodzę do pomieszczenia gdzie jest dużo ludzi to od razu patrzę w która stronę ewakuować się w przypadku zagrożenia.
Mówię i piszę o tym z uśmiechem , ale to jest prawdziwy horror , duszę się, nie mogę oddychać i od razu łzy mi lecą jak tylko znajduję się w takiej sytuacji.:-(

reklama
Anastazja współczuję. Ja mam lęk wysokości, tez nie jest to miłe

Też lubię horrory. Za komediami nie przepadam. Muszą być naprawdę dobre, żeby mi się spodobały. Chociaż dla mnie wiele horrorów to jak komedie:-D Taka dziwna jestem:-) Poważnie, potrafię śmiać się patrząc na horrorki, zwłaszcza na te produkcje z ostatnich lat, które powstają jak grzyby po deszczu. I wszystkie na jedno kopyto:-D

dana czy chcesz zagrac w gre?:-D

ja tam lubie wszystkie ostatniej klasy, nowe tez sa fajne tylko za duzo siekanki

ja mam lek wysokosci, maz sie smieje, ze dla mnie 20 cm to juz dramat, glupek:dry:

Livastrid :-D:-D:-D

Ja mam lęk wysokości, ale staram się z nim walczyć. Kocham Tatry. No i z tym czasem mam kłopot. Lubię sie wspinać, lubię podziwiać widoki, lubie nawet patrezć w dół i... no własnie, w tym momencie juz nie jest fajnie. Na wąższych półkach, czy też ścieżkach ostro spadających w dół trzeba mnie prowadzić za rękę, bo wpadam w panikę. Ale to są przynajmniej góry. A mycie okien? To dopiero porażka:-D No i oczywiście mam problemy z wchodzeniem na jakies konstrukcje stalowe czy inne, na których to lubią stawiać punkty widokowe

dana u mnie maz okna myje:rolleyes:

ja tez lubie po gorach chodzic i nie powiem, ale czasem siadam i placze, ze nie zejde, niech helikopter sciagaja, naprawde:sorry2:

ja po obiedzie, troche za duzo zjadlam

jeszcze nie widziałam , bo dopiero co kupiłam:-)
Ja też niska jestem , ale całe życie na obcasach , nawet na rowerze :-D:-D:-D
lukam jeszcze na sukienki co by w lecie się nie męczyć w bluzkach i spódnicach:tak::tak:

reklama
Do góry