reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

To Ja tak samo jak mama sówka - po świętach życzę wesołych świąt :-D:-D:-D
Obżarta jestem , przez całe święta puchy mi ręcę , nie wiem o co chodzi, jak wróciłam do Krakowa to wszystko się unormowało:-)

Miłego dnia staraczki :tak:;-)

reklama
Witajcie dziewczyny! Wprawdzie jestem tutaj nowa, forum BabyBoom znam już bardzo dobrze. Miałam już tu kiedyś swój profil, ale niestety przestałam z niego korzystać. Dziś wracam, myślę, już dojrzalsza i naprawdę zdecydowana na zmiany :tak: Chciałabym bardzo zostać mamą w 2012 roku. Myślę, że to już najwyższa pora na pierwszego potomka. Mam nadzieję, że będę mogła razem z Wami przeżywać te wszystkie ochy i achy związane z planowaniem maluszka.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe mamusie! :-D

czesc babuchy obzartuchy

kochana, witaj u nas,
i powodzenia w tworzeniu wlasnego smyka:-)

Mama Sówka:) przestal palic? bardzo dobrze, by wytrwal:tak:

ja zrobilam dziesci kilometrow od czwartku do poniedzialku wlacznie, wiec sie wytopilam a nie przytylam, zreszta glownie taszczylam mala w chuscie, wiec waga mi zeszla. Jeszcze kolo 20 stopni non-stop wiec w ogole zacnie.
Dzis sie obijam:-p

kochana - witaj , 2012 dobry rok :tak::tak:

livastrid - to gdzie Ty łaziłaś ? po górach? Ja wczoraj z tego całego obżarstwa po schodach chodziłam tam i z powrotem , a kg to nawet nie liczę ile mi przybyło, dlatego teraz tylko zupki :-):-)
No jeszcze makowiec został, trzeba go dojeść bo przecież nie wyrzucać :-):-) a reszta zamrożona i czeka na lepsze czasy:tak::tak:

zasadniczo zgadlas, wszak mieszkam w dolinie
dol-gora-dol itd i nie da rady inaczej;-)
scigania po lasach sobie urzadzalam, moje hobby od kiedy tu zamieszkalam

makowiec powiadasz, go chyba po raz ostatni w ciazy jadlam:-D za to w niedziele polakomilam sie na hamburgera z frytkami, trzeba bylo troche kalorii dorzucic by sily miec;-)

Kochane jestem na chwilke powiadomic Was, ze zepsul mi sie laptop :wściekła/y: Dzisiaj oddalam go juz do serwisu. Nie wiem ile bede musiala na niego czekac, ale jak tylko go odbiore to szybko do Was przybiegne :tak: Jak tam u Was Mamuski? Mam nadzieje, ze wsio ok i ze sie rozmnazacie ze skutkiem ;-):-) Trzymam &&&&&&&. Teraz uciekam, bo tylko na minutke od sasiadki zapozyczylam kompa. Pozdrowienia z Bulgarii. Sle duzo sloneczka :-) BAJ :*

Anastazja a ja się nawet nie objadałam i dzisiaj na wadze 0,5 kg mniej. Hm ..., dziwne ...

Czy jest coś o czym nie wiem ?:eek: Nie czekacie do końca roku ?:-)

zasadniczo zgadlas, wszak mieszkam w dolinie
dol-gora-dol itd i nie da rady inaczej;-)
scigania po lasach sobie urzadzalam, moje hobby od kiedy tu zamieszkalam

makowiec powiadasz, go chyba po raz ostatni w ciazy jadlam:-D za to w niedziele polakomilam sie na hamburgera z frytkami, trzeba bylo troche kalorii dorzucic by sily miec;-)

eee to Ty tak fajnie masz , za free survival sobie urządzasz :-D:-D:-D
Będę do Ciebie wysyłać grupy , będziesz ich uczyć jak wyżyć w lesie , co Ty na to ? a lelek będzie mi pomagać klientów zdobywać na takie wyprawy :-D:-D:-D:-D

lazurowe, spoko, w koncu to tylko maszyna;-)

anastazja
, jak beda podpisywac deklaracje, ze pisza sie na wszystko i nie beda reklamacji skladac to czemu nie:-D na dzien dobry zafundujemy sprinta przed wscieklym losiem i borsukiem:-D

reklama
Czesc pipuchy!

witaj nowa staraczko! kochana!

Mama Sowka uuu to trzymam kciuki zeby m wytrwal w niepaleniu:-)

lazurowe Ty tam nie rozleniw sie z duzo na tych wczasach:-Da szkoda ze komp Ci padl

livastrid a mi to chyba uda sie wzmacniaja od tych spacerow:-) ostatnio robie takie dlugie trasy i to w miejsca gdzie dawno nie bylam i jestem w szoku jak moja mala wioska sie rozbudowała:szok:

anastazja
bylo mi cos podrzucic a nie zamrazac;-) mam ochote na jakies ciasto a nic nie pieklam

wika ja to wolalabym zeby Ci brzuch spuchl na 9 miesiecy a nie palce:-D

maron super ze owulka była:-) to moze i male bocki będa;-)

Ja wczoraj mialam owulke a to byl 13dc wiec jak na mnie to wczesnie, tzn krotki cykl bedzie, ale dalam sie wytarmosic mezowi, moze cos z tego bedzie a jak nie to nastepnym razem.

Milosz to take gizmo ze szok, robi takie rzeczy ze mi szczena opada, nie nadazam za nim

Do góry