reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

No prosze jak Lelkowi sie powodzi :-D
Dzwonilam znow do tej firmy od perfum i powiedzialam stanowczo, ze jak jutro lub w sobote kurier nie przywiezie mi tych perfum to chce zwrot pieniedzy. Mowie, ze tak tego nie zostawie i jak sie nie zastosuja to zglosze to na policje. Ta baba mowi, ze OK. Zobaczymy. Ten kurier podobno nie dal jej jeszcze odpowiedzi, wiec powiedzialam, ze bede dzwonic znow jutro. Uff...

reklama
Wariatki!
Ta hotel....

Chcialabym..

Normalnie @ wyciela mi 2 dni z zyciorysu, nie to zeby brzuch mnie bolal i zalewalo nie wiadomo jak, nie. Ale pipka!!! Tak mnie bolala, gorzej niz po porodzie ze nawet jak lezalam to bol byl masakryczny ze nie wspomne o dretwieniu nog. Jak mi ta kolejna ciaza nie naprawi pipki to normalnie wytne ja sobie!
Dzisiaj na dodatek mialam gosci z Mazur,ale na szczescie juz sie ulotnili- jestem goscinna ale nie mialam dzisiaj zdrowia do podejmowania;-)

wika witaj w klubie;-)

lazurowe ciesz sie ze łysa nie jestes bo jakbys liczyla na wloski a bylaby taka sytuacja jak teraz to bys miala niewesolo:-D

a tak łeb mam zmulony ze nie pamietam o czym pisalyscie

Przyszly te testy z allegro i tak: na aukcji bylo ze maja czulosc 25 a na opakowniu jest 10. Ktore sa lepsze?

pisalyscie wczesniej o spuszczaniu mezow ze smyczy:-D ile moj ma wolnosci? wogole ha ha. Zartuje, ogolnie nie ma tu w poblizu jakich takich kolegow, ewentualnie 1 motocykliste ale to od niedawna wiec raz go puscilam do niego na pare godzin:-D
na piwo tez nie ma z kim wychodzic wiec jak chce to musi wypic pod koldra przy mnie;-)
Nie wiem jakby sie sprawy mialy gsyby mial tych kolegow wiecej albo jakby sie z kims przyjaznil, podejrzewam ze czasem bym go puszczala ale tak jak lazurowe po chwili wydzwaniala zeby wrocil albo puszczala jednego ale ostrego smsa:-D

dana ja tez w Hessen mieszkam, moje miasteczko to Kassel :tak:
Lelek az tak zle z... pipka??? :szok: Wspolczuje kochana. Mam nadzieje, ze lepiej juz sie czujesz. Co do Borysa znajomych to mam momentami dosc, bo ciagle ktos go gdzies wyciaga :dry: Zreszta on dobrze powiedzial, ze ja to bym chciala trzymac go w kieszeni ciagle :-)

lazurowe lepiej nie pytaj, mam ja tak zmasakrowana ze nawet moj punkt G nie przynosi ekstazy tylko bol i rozdraznienie:wściekła/y:

Moj Łukasz odkad poszed na ciezarowki to nie ma takich kolegow z ktorymi gdzies wyjdzie, raz ze cale zycie mieszkal w innym miescie i tu mu trudno znalezc nowych znajomych przez to ze rzadko w domu, ale nawet jak mieszkalismy w KOninie to kazdy mial swoje sprawy i nie bylo spotkan, a wczesniej to mial samych motocyklistow

Moj brzdac w koncu spi, jutro jak nie przestanie mu grac w piersiach jedziemy do lekarza

Lelek wspolczuje... No i Miloszek... Kurcze, jak nie przejdzie mu to szybko jedz do tego lekarza. Moze cos zaradzi. U mnie

ten dzien byl ciezki, bo nerwy mialam przez te wlosy i perfumy. Teraz czas na kapiel i do lozeczka lece, bo padam na pysk.

Do jutra kobitki. Kolorowych :*

Hejo,

to widzę że plaża, morza i pełen relaksik to i Ja się relaksuje
lazurowe - Ja jeszcze nigdy się nie spotkałam z nieuczciwym kurierem, a ze sprzedawcą z allegrą i owszem , doszło nawet do policji, po pół roku zwrócił gość kasę i dalej sprzedaje na allegro i jeszcze negatyw nam wystawił , że niby sami zrezygnowaliśmy:angry::angry:
lelek - 10 są czulsze niż 25 , także oszukali Cię w drugą stronę :-D:-D:-D
wika, lelek - - niedługo do Was dolecę;-)
livastrid - no ładnie przeklinasz i to tak na forum:szok::-D
dana - kieliszek winka podać ?:-):-)

wybaczcie, ze teraz sie pojawiam

uspilam szkraba,
wrocilam z ogrodka jakas chwile temu, postanowilam po ciemku zajac sie moim angielskim ogrodem
wczesniej za duzo wypilam:-p:-D
a jeszcze wczesniej dowiedzialam sie, ze maz dostal nowa posade/policja wstepnie przyjela nasze dokumenty
koniec dnia fajny, zamierzam go zakonczyc rowniez milo, no chyba, ze zasne w trakcie

jak sie rozwiaze sprawa, to bedzie gicio, lazurowe

Lelcia, widoki z hotelu to Ty masz:-p wspolczuje wycietych z kalendarza dni, tez w tym miechu okropnie mnie bolalo, po raz pierwszy tak po porodzie mialam:no: pytalas o czulosc, chyba 10-ka jest lepsza pod tym wzgledem, mam nadzieje, ze nastepnym razem jak uzyjesz bedzie pozytywny wynik a nie wycieczka nad morze czerwone:-D

fajne z Was laski, dobra chyba spadam na amen dzisiaj;-)

e
anastazja, specjalnie dla Ciebie - wyma****e sobie ****em:-p:-p:-p
prosze nie zglaszac ostrzezen:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Hello baby,

cos ostatnio nie mam weny i chora jestem, wiec duzo nie popisze....Kupilam glutkom buty na lato, wiec mam z banki:-). Dobrze, ze jutro piatek i pojde do lekarza, niech mnie oslucha...

Do góry