reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

no ale za 1 szym razem sie nie udalo... pewnie mi sie nie uda..a chcialabym bardzo!
Musisz w to uwierzyc a napewno sie uda bliznaki sa ok ale u mnie w rodzinie ani w rodzinie mojego M nie było:(wiec marne szanse chociaz roznie to bywa moja kuzynka urodziła trojaczki ale to juz jest wyzwanie i duzo pracy .Moja kolezanka ma blizniakow dwoch chłopaków fajni sa tacy kochani jede za drugim obstaje fajnie razem sie bawia .
Misia ostatnio myslałam o Tobie a tu u Ciebie juz wielki dzien w sobote kurcze jak szybko zleciało jeszcze niedawno pisałałas ze za 2 miesiace i widze ze niedługo testujesz wiec trzymam kciuki na pewno byłby najlepszy prezencik slubny.
Ok lece mojemu jedzonko podgrzac bo wraca z pracy trzymacje sie i do jutra , słodkich snów

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Musisz w to uwierzyc a napewno sie uda bliznaki sa ok ale u mnie w rodzinie ani w rodzinie mojego M nie było:(wiec marne szanse chociaz roznie to bywa moja kuzynka urodziła trojaczki ale to juz jest wyzwanie i duzo pracy .Moja kolezanka ma blizniakow dwoch chłopaków fajni sa tacy kochani jede za drugim obstaje fajnie razem sie bawia .
Misia ostatnio myslałam o Tobie a tu u Ciebie juz wielki dzien w sobote kurcze jak szybko zleciało jeszcze niedawno pisałałas ze za 2 miesiace i widze ze niedługo testujesz wiec trzymam kciuki na pewno byłby najlepszy prezencik slubny.
Ok lece mojemu jedzonko podgrzac bo wraca z pracy trzymacje sie i do jutra , słodkich snów

ja juz za pierwszym razem nie mowiac nic mezowi chodzilam zestresowana porzed wizyta u lekarza i myslami ludzialm sie ze mi pwoie ze to blizniaki:p
kazda kolejna wizyta dopoki dzidzia duza nie byla, byla dla mnie nadzieja ze moze gdzies dzidzia druga sie schowala hehe no ale nie.
tylko ze przy blizniakach porod SN moze byc niemozliwy a ja tylko taki porod bym chciala.
chyba za duzo naraz wymagam;p

Hej, hej, hej :)

Łooooo, ile naskrobałyście od wczoraj popołudnia!!!!!! pierwszy raz odkąd jestem na naszym wątku musiałam tyle nadrobić :))) Ale to fajnie :))

Witam nowe Staraczki :))) Rozgoście się u nas :)))

Co do mojej "nowej" fryzury, to ciężko powiedzieć, że ona nowa :)))) Od kilku lat już farbuję się na brąz, raz ciemniejszy, raz jaśniejszy, ale zawsze brąz :)) I tym razem też :))) I skróciłam trochę końcówki i tyle..... Jakoś zawsze się boję robić eksperymenty na głowie :)

Widzę dziewczyny, ze już zmieniacie nazwę wątku na 2011!!!! No, ale fakt, to przyspieszanie staranek zaraźliwe :)) Mnie tez się marzy szybciej zacząć, ale to narazie tylko marzenie, ech :((((

Pisałyście o plusach i minusach dzieci z grudnia. Ja jestem n-lką, nie uczę dzieci z klas 1-3, ale n-lki z tych klas mówiły, że czasami widać różnicę między dziećmi z początku a z końca roku... Wyrównuje się to dopiero koło kl..4. Ale prawda jest taka, że każde dziecko jest inne :)

Co do bliźniaków, to ja też zawsze marzyłam o parce.... no ale u nas w rodzinie nie ma bliźniaków, więc szanse małe :(((

oj i ja miałam sporo do nadrobienia :)

wika moja kumpela też nie miała w rodzinie bliźniaków, a teraz jest w 8 tc i to z bliźniakami, więc wszystko jest możliwe :)

witam nowe staraczki :)

Misia może się udało :) w końcu staranka już zaczęliście, to a nóż widełki. Trzymam kciuki :)

pozdrawiam was i miłego dnia życzę

WIKA jesteś nauczycielką to penie będziesz wiedzieć, czy jest jakis przepis, który pozwala grudniowe dziecko puścić rok później do szkoły??

Dziewczyny mi się ostatnio sniło, że bliźniaki urodziłam:szok: hehe mi starczy jedno, bliźnięta tam sporadycznie się zdarzyły w rodzinie, ze znanych mi - mojej babci siostra od strony mamy 2 jajowe-parka:-)
ja tam nie chce bliźniąt:no:

My zaczynamy w maju, bo wtedy mieszkanie mamy w planch zmienić:rofl2:

Mikusia- narazie Ci nie pomogę, bo nie wiem czy taki przepis istnieje. Popytam się koleżanek w pracy i jak się czegoś dowiem to Ci napiszę :))) Rok czasu mnie nie było w szkole, wiec trochę do tyłu jestem :))

A ja miałam w planie dzisiaj umyć okna na zewnątrz i co????? NIC NIE ZROBIŁAM!!!!!! Tzn. pojechałam z mamą do miasta, bo chciała kupić sobie firankę do kuchni, i tak nam zeszło do 15!!!! Igor teraz odsypia całą tą wyprawę :))), więc teoretycznie mogłabym się wziąć za te okna, ale mi się nie chce!!!!!! Chyba je sobie zostawię na poniedziałek!!!!!!!

Co do bliźniąt, to ja jakieś 7-8 lat temu byłam operką w Niemczech i opiekowałam się dwuletnimi chłopakami. Słodziaki to były dwa małe :))))) I od tego czasu marzę o bliźniakach.... Wiem, że to podwójna praca, ale i podwójne szczęście :))))))

Misia- dzisiaj to Ty może jeszcze do nas zajrzysz, ale jutro to już napewno nie, więc:

Wszystkiego, wszystkiego co najlepsze dla WAS, żebyście zawsze się kochali i szanowali, spełnienia wspólnych planów i marzeń, no i oczywiście rychłego powiększenia rodzinki :)))) Bądźcie szczęśliwi :)))

Ostatnia edycja:
no i w 2011 nie moge byc amma... duzo spraw jeszcze nie bedzie ulozonych a musza byc:)
to tak samo jak u mnie wole miec w miare poukladane i zostac oddana mama w 1000% i nie zamartwiac sie juz niczym :tak::tak::tak:
Mamusia Blaneczki jesli chodzi o sernik to mam super przepis tylko ,ze zamiast sera dodajesz jogurty greckie a smak jest ten sam dla mnie to dobre rozwiazanie bo nie mam w poblizu sklepu polskiego wiec ciezko z serem .
Daffodill to jest szansa teraz u Ciebie na blizniaki a jesli chodzi o BB to fakt uzależnia .
poprosze poprosze uwielbiam mokre serniki z bakaliami mmmmmmniam:szok::-D

reklama
Do góry