reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Fleur- Ciesze się, że zaglądasz do mnie :-)Zerkaj tam co jakis czas bo na wrzucnie czeka sernikobrownis z malinami, nalesniki i pierozki ruskie a na weekend planuje zrobic drożdzowe bułeczki:)

MamusiaBlaneczki- staranka od grudnia 2011.....no musimy nad Toba popracować i skrócić czas oczekiwań do staranek ;-)

Aaaa i jeszcze taka mała prośba, na moim blogu wyświetlają sie z boku reklamy. Jakbyście przy okazji na nie klikały byłabym wdzięczna bo za każde kliknięcie dostaje jakiegoś grosika- na pierwszą paczke pampersów zbieram :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Daffodill pewnie ,ze tak rozgosc sie u nas i uwazaj ,ze ten watek powoli przeksztauca sie w 2011 tzn dziewczyny przyspieszaja i ja tez

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10

spokojnie ja nie zmaierzam wczesniej. moja dzidzia niech lepiej podrosnie zanim sie drugie urodzi.. tzn moge byc juz w ciazy tak w grudniu 2011;p
no ale jest duzo czynnikow od ktorych zalezy dlatego to narazie plany. przymierzam sie i oficjalnie to komunikuje no ale co bedzie bog jeden raczy wiedziec:)

Mamusia Blaneczki ja cie nie zostawie:)

spokojnie ja nie zmaierzam wczesniej. moja dzidzia niech lepiej podrosnie zanim sie drugie urodzi.. tzn moge byc juz w ciazy tak w grudniu 2011;p
no ale jest duzo czynnikow od ktorych zalezy dlatego to narazie plany. przymierzam sie i oficjalnie to komunikuje no ale co bedzie bog jeden raczy wiedziec:)

Daffodill napewno bedzie Ci lżej jak ci córcia podrosnie i wtedy do dzieła pozdrawiam

Mamusia Blaneczki witaj moze uda sie przekonac Twojego M na szybsze starania widze ,ze suwaczek juz gotowy
heh dzieki no tak suwaczek gotowy ..ale to tylko dlatego by wiedziec kidy mam plodne ale jestem na tabletkach to sa co do dnia :-Da miesiaczka co do godziny:szok::-Dtak mam ustawione ale jak zostawie anty to pewnie wszystko sie rozreguluje:rofl2:
napewno nie wczesniej niz po wakacjach:no:
Fleur- Ciesze się, że zaglądasz do mnie :-)Zerkaj tam co jakis czas bo na wrzucnie czeka sernikobrownis z malinami, nalesniki i pierozki ruskie a na weekend planuje zrobic drożdzowe bułeczki:)

MamusiaBlaneczki- staranka od grudnia 2011.....no musimy nad Toba popracować i skrócić czas oczekiwań do staranek ;-)

Aaaa i jeszcze taka mała prośba, na moim blogu wyświetlają sie z boku reklamy. Jakbyście przy okazji na nie klikały byłabym wdzięczna bo za każde kliknięcie dostaje jakiegoś grosika- na pierwszą paczke pampersów zbieram :)
o spoko to i ja tam zerkne lubie cos dobrego zjesc a na sernik to mam mega ochote mmmmmmmmmmm:szok::-D

ja tez tak mowilam i zalozylam implant a teraz musze czekac do listopada pozbyc sie go a nastepnie tabletek po wakacjach:tak:a uzywasz zabezpieczen :sorry:uzywacie anty? to tak jak u mnie najpierw plany a potem dzidzia -oby nic nam nie przeszkodzilo....dlatego lepiej nie planowac :baffled:

heh dzieki no tak suwaczek gotowy ..ale to tylko dlatego by wiedziec kidy mam plodne ale jestem na tabletkach to sa co do dnia :-Da miesiaczka co do godziny:szok::-Dtak mam ustawione ale jak zostawie anty to pewnie wszystko sie rozreguluje:rofl2:
napewno nie wczesniej niz po wakacjach:no:
o spoko to i ja tam zerkne lubie cos dobrego zjesc a na sernik to mam mega ochote mmmmmmmmmmm:szok::-D

ja tez tak mowilam i zalozylam implant a teraz musze czekac do listopada pozbyc sie go a nastepnie tabletek po wakacjach:tak:a uzywasz zabezpieczen :sorry:uzywacie anty? to tak jak u mnie najpierw plany a potem dzidzia -oby nic nam nie przeszkodzilo....dlatego lepiej nie planowac :baffled:

nie uzywamy zadnych zabezpieczen.
seks przerywany jest naszym zabezpieczeniem choc jak wiaodmo szybko mozna wpasc podczas takiej formy antykoncepcji. chce brac jakies tabsy albo plastry by do 2011 nic sie nie wydarzylo na pewno. a pozniej niech sie dzieje co chce. Bardzo bym chciala miec bliźniaki:)

nie uzywamy zadnych zabezpieczen.
seks przerywany jest naszym zabezpieczeniem choc jak wiaodmo szybko mozna wpasc podczas takiej formy antykoncepcji. chce brac jakies tabsy albo plastry by do 2011 nic sie nie wydarzylo na pewno. a pozniej niech sie dzieje co chce. Bardzo bym chciala miec bliźniaki:)
Aha to masz wieksza szanse by zostac mama 2011:szok::-D:-D:-D:-D hehe niz Ja:eek:
Mnie to chyba z tarcza zbrojeniowa musial dopasc:laugh2::rofl2:
Mojego meza siostra ma dwoch chlopcow ...i am fajnie bo za 1 razem jej sie udalo ale roboty przy nich jest nie miara 2 chlopcow po nie cale 2 latka :rofl2:urwisy.
mi wystarczy jedno.. a masz kogos w rodzinie kto mial bliznieta? u mnie tata z blizniat i babcia mojego m :szok::confused2: ok lece do juterka m wraca do domciu:-)

Aha to masz wieksza szanse by zostac mama 2011:szok::-D:-D:-D:-D hehe niz Ja:eek:
Mnie to chyba z tarcza zbrojeniowa musial dopasc:laugh2::rofl2:
Mojego meza siostra ma dwoch chlopcow ...i am fajnie bo za 1 razem jej sie udalo ale roboty przy nich jest nie miara 2 chlopcow po nie cale 2 latka :rofl2:urwisy.
mi wystarczy jedno.. a masz kogos w rodzinie kto mial bliznieta? u mnie tata z blizniat i babcia mojego m :szok::confused2: ok lece do juterka m wraca do domciu:-)

u mnie moja babcia miala bliznieta i meza babcia tez. takze zobaczymy. ja tam moge miec rece pelne roboty. strasznie duzo przebywam na bb jestem nalogowcem uzaleznionym od BB.
ale etraz ciut lzej bo opiekuje sie jeszcze 5 miesiecznym chlopcem i pwoeim wam ze czasem jest ciezko ale jest fajnie:)

no i w 2011 nie moge byc amma... duzo spraw jeszcze nie bedzie ulozonych a musza byc:)

Hmmm i zostałam sama......

Ostatnia edycja:
Mamusia Blaneczki jesli chodzi o sernik to mam super przepis tylko ,ze zamiast sera dodajesz jogurty greckie a smak jest ten sam dla mnie to dobre rozwiazanie bo nie mam w poblizu sklepu polskiego wiec ciezko z serem .
Daffodill to jest szansa teraz u Ciebie na blizniaki a jesli chodzi o BB to fakt uzależnia .

reklama
Mamusia Blaneczki jesli chodzi o sernik to mam super przepis tylko ,ze zamiast sera dodajesz jogurty greckie a smak jest ten sam dla mnie to dobre rozwiazanie bo nie mam w poblizu sklepu polskiego wiec ciezko z serem .
Daffodill to jest szansa teraz u Ciebie na blizniaki a jesli chodzi o BB to fakt uzależnia .

no ale za 1 szym razem sie nie udalo... pewnie mi sie nie uda..a chcialabym bardzo!

Do góry