reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
heheh wczoraj wieczorem wyrobiłyśmy norme na dwa dni :)
Poza tym dzis piatek, weekendu poczatek wiec dziewczyny baluja :)
Ja po pracy zaraz na zakupki poleciałam. Kupiłam sobie jeany, bo wszystkie mi z tyłka leca i sweterek. Nowe spodenki sie przydadza bo w czwartek wybywam z mezem do Warszawy na 4 dni. On 4 dni na targach a ja 4 dni spedze w hotelu

Cisza, jak makiem zasiał :))
Bo u nas to raczej taki spokojny wątek jest, narazie :))))

no ale myslalam ze moze produkcja sie rozkreci bo jest juz nas calkiem sporo. u mnie na grudniowkach sa tez ammy ktore chca w 2012 zostac mamami. pwoiem im i moze przywedruja tu do nas:)

heheh wczoraj wieczorem wyrobiłyśmy norme na dwa dni :)
No, dokładnie, w szoku byłam dzisiaj rano, że mam tyleeee do czytania :))

no ale myslalam ze moze produkcja sie rozkreci bo jest juz nas calkiem sporo. u mnie na grudniowkach sa tez ammy ktore chca w 2012 zostac mamami. pwoiem im i moze przywedruja tu do nas:)
Zagadaj, zagadaj :)) Im nas więcej, tym lepiej :)))

hej hej dziewczynki ja juz wykapana , maluska tez oglada bajunie ...a ja jestem padnieta jeszcze humoru mi brakuje dzis wsumie to od dwoch dni bo mam swoje zle dni i chyba najgorzej je przezywam teraz...jakosostanio za czesto czuje pokluwania w prawym jajniku? czy was tez boli tylko jeden czy czujecie naprzemian jajnki w dniach plodych? i miesiaczce?

Sylwia- witaj na Staraczkach 2012:))

Mamusia Blaneczki- jak narazie to ja Ci nie pomogę, bo po porodzie dostałam dopiero teraz drugi raz miesiączkę, więc jeszcze jest u mnie wszystko na świeżo:)))) Niby po porodzie bóle miesiączkowe miały ustąpić, a u mnie na odwrót.... jak przed porodem nie wiedziałam co to znaczą bóle @@@@ to teraz drugi raz miałam boleści i to dosyć dokuczliwe.... mam nadzieję, że to się jakoś wszystko unormuje u mnie jeszcze.

Misia jutro Twój a raczej Wasz dzień więc Ja już składam wam serdeczne życzenia i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:)
czerwoneroze.gif

P.S. Dziewczyny co tam u was?

Mamusia Blaneczki- jak narazie to ja Ci nie pomogę, bo po porodzie dostałam dopiero teraz drugi raz miesiączkę, więc jeszcze jest u mnie wszystko na świeżo:)))) Niby po porodzie bóle miesiączkowe miały ustąpić, a u mnie na odwrót.... jak przed porodem nie wiedziałam co to znaczą bóle @@@@ to teraz drugi raz miałam boleści i to dosyć dokuczliwe.... mam nadzieję, że to się jakoś wszystko unormuje u mnie jeszcze.
aha ja dostalam szybciutko miesiaczki po porodzie chyba juz na 4 miesiac:sorry2:
i powiem wam ze boli mnie bardziej :baffled:a mowia ze juz wtedy nie boli :sorry2:kazdy organizm jest inny.
lece spac bo jestem wykonczona dzis :-(milego piatkowego wieczoru:rofl2:

reklama
Do góry