reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej :))

Też Was witam znad Morza Czerwonego:-) Postanowiłam odwiedzić LELKA:-D:-D:-D

Nadrobię Was wieczorkiem

I to na teraz tyle, idę spać, bo jakaś taka niedorobiona chodzę:-D:-D:-D

wika to trzeba Cie wypukac i wyklepac jak niedorobiona:-D, kurcze moze wspolne zdjecie z Lelcia cyknijcie, bo ja nie zdazylam trzasnac, powspominam sobie.

lazurowe, toc to lipnie wyglada, jeszcze przed samym wyjazdem wszystko na nie:no:, ta, juz dzis pisalam jeszcze gdzies indziej posta i wlasnie tam dostrzeglam, ze wyma****e wygwiazdkowane, smiac mi sie z tego chce:-D niema**** po prostu, przepraszam za brzydki wyraz:-p

jeszcze troche a naprawde zaczne sie uczyc szprechania, w sumie duzo podobnych/tych samych wyrazow co w norsku:-D

livastrid mozesz pisac ile chcesz wulgarnych slow, bo i tak gwiazdki sie pokaza :-D
dana to pewnie czasem tez odwiedzasz siostre w Niemczech, co? A w jakim miescie siostra mieszka, ze tak zapytam? :sorry2:
wika jak jestes nad morzem to wypoczywaj ;-)

Ostatnia edycja:
:wściekła/y:no i nie pospalam, bo mi się Igor obudził... i ciągle niedorobiona chodzę:-D:-D

Lazurowe, co za kurier???!!!:wściekła/y: Nie dziwieę, że jesteś wściekła, też bym była, chociaż mnie się nigdy nie zdarzyło, ze miałam jakies problemy z dostawą, a zamawiam naprawdę dużo na all.

Livastrid- no cyknęłabym sobie fotkę z Lelcią, ale ta zabunkrowała sie w hotelu i nosa nie wychyla:-D:-D

wika ja na Allegro tez zamawialam duzo i w innych sklepach online w Polsce i nigdy nie mialam problemu, a tu pierwszy raz zamowilam i masz ci los :-(
Mowisz Lelek w hotelu siedzi? :-D

reklama
Do góry