reklama
danao84
Fanka BB :)
Lazurowe - zostały mi jakieś ściepki wiedzy z liceum:-) Poza tym siostra w Niemczech przebywa, to cos mi tam w głowie czasem utkwi:-)
livastrid
2010 & 2012
wika to trzeba Cie wypukac i wyklepac jak niedorobiona
, kurcze moze wspolne zdjecie z Lelcia cyknijcie, bo ja nie zdazylam trzasnac, powspominam sobie.
lazurowe, toc to lipnie wyglada, jeszcze przed samym wyjazdem wszystko na nie
, ta, juz dzis pisalam jeszcze gdzies indziej posta i wlasnie tam dostrzeglam, ze wyma****e wygwiazdkowane, smiac mi sie z tego chce
niema**** po prostu, przepraszam za brzydki wyraz
jeszcze troche a naprawde zaczne sie uczyc szprechania, w sumie duzo podobnych/tych samych wyrazow co w norsku

lazurowe, toc to lipnie wyglada, jeszcze przed samym wyjazdem wszystko na nie

jeszcze troche a naprawde zaczne sie uczyc szprechania, w sumie duzo podobnych/tych samych wyrazow co w norsku

danao84
Fanka BB :)
Sie uśmiałam troszkę. A ja myślałam, że język polski znam dobrze i co? Okazuje się, że jest jeszcze nieskończenie wiele wyrazów wylgarnych:-) Ale cóż, człowiek uczy się całe zycie

livastrid
2010 & 2012
tak, dokladnie dana, powiekszyc mozna swoj brzydki slownik na forum dla matek

livastrid mozesz pisac ile chcesz wulgarnych slow, bo i tak gwiazdki sie pokaza 
dana to pewnie czasem tez odwiedzasz siostre w Niemczech, co? A w jakim miescie siostra mieszka, ze tak zapytam?
wika jak jestes nad morzem to wypoczywaj ;-)

dana to pewnie czasem tez odwiedzasz siostre w Niemczech, co? A w jakim miescie siostra mieszka, ze tak zapytam?

wika jak jestes nad morzem to wypoczywaj ;-)
Ostatnia edycja:
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia

Lazurowe, co za kurier???!!!

Livastrid- no cyknęłabym sobie fotkę z Lelcią, ale ta zabunkrowała sie w hotelu i nosa nie wychyla

reklama
Podziel się: