reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Agatkaak, moja drożdżóweczka jest prościutka w wykonaniu więc się nie zastanawiaj tylko ją upiecz :) Jeśli chcesz podeśle Ci przepis :)

reklama
Witam
wpadłam się tylko przywitać Emotikonki mi zniknęły z tego paska narzędzi u góry więc zapodałam sobie o takie!!!!!

Poodpisuje Wam jutro bo teraz idę już spać

P.S. Podobają mi się te emotki, ale moje posty będą teraz pewnie mega długaśne!!!!!

EDIT: A nie mówiłam!!!! Trzy zdania na krzyż, a pół monitora mi to zajęło

devi- jasne, że chcę przepis chociaż powinnam się odchudzać, żeby jakoś wyglądać na tym weselu za tydzień:)

wika8- emotki fajny tylko duuże:)

Chciałam się pochwalić, że poszukiwania sukienki zakończone pomyślnie:) Kupiłam dwie bo nie mogłam się zdecydować;p

Dobranoc:)

Witam Was Dziewczynki;-);-);-);-);-)
Dłuuuuuugo mnie tu nie było :-:)-:)-:)-( Nie miałam w ogóle czasu i jestem zła na to bo już za Wami teraz nie nadaże.
Mam nadzieje, że mnie w ogóle pamietacie, chociaż cześć z Was.

Przygotowania do ślubu zakończone, teraz zostało czekać nie całe 2 tygodnie :-):-):-):-)
Poza tym praca praca no i nauka do sesji wrześniowej. Na szczeście zaczynam już na zaocznych. No i dalej planujemy zacząć staranka chwile po ślubie jak tylko po układamy pare ważnych spraw ;-);-)

A jak u Was???? Jak zblożające sie staranka????
Pozdrawiam i już teraz obiecuje sie wpadać codziennie!!!

cześć
mnie również dawno tu nie było. widze, że przybywa duzo nowych mamusiek lub przyszłych mamusiek;-)
misia89 ja Cię pamiętam:tak:
ja nie moge doczekac sie juz staranek, ale od września zaczynam prace i chce popracowac troche by swiadczenia typu macierzyński załapać:tak:
dziewczyny a szczepicie sie przeciwko żółtaczce? bo ja chyba się zaszczepię

misia89- Fajnie, że już przygotowania zakończone, sukienka już czeka w szafie? jaką fryzurę będziesz miała? To już całkiem niedługo zaczynacie staranki, też bym tak chciała:)
mikusia84r- Szczerze mówiąc dawno się na nic nie szczepiłam, nienawidzę igieł więc jak tylko mogę to unikam.

Nas coraz więcej bo i terminy coraz bliższe :)
Tak jak pisałam wczesniej my zaczynamy intensywne staranka ok.maja 2011 choć już w tym roku planujemy raz spróbować, w grudniu tak żeby dzidzia była z wrzesnia 2011, moze bedzie zloty strzal ;). Od września zaczynam brać kwas foliowy i nie zamierzam się dodatkowo na coś szczepić.

Nowa tu jestem a już troche prywaty wprowadze, Agatkaak odnośnie drożdżówki, aby tutaj nie zajmowac miesjca przepisem i tłumaczeniem jak ją wykonac, pozwalm sobie podac tutaj linka do mjego nowego bloga gdzie znajdziesz na nia przepis. www.monia-w-kuchni.blogspot.com

Misia89- zdradz trochę wiecej informacji o Twoim slubie, pochwal sie sukienka:) jaka bedziesz miala fryzurke, kwiaty?? Staranka coraz bliżej bierzesz już jakieś witaminki??

Witam Was dziewczyny :) wygląda na to,że ja też będę staranką na na 2012 rok :) W lipcu 2011 bierzemy ślub i...zaczynamy starania! Mam niedoczynnnośc tarczycy na tle Hashimoto i prawdopodobnie PCO i troszkę się martwie, ale mam nadzieję,że będzie dobrze :) Pozdawiam Was :)

A ja znowu nie mam czasu, żeby Wam poodpisywać :( i na dodatek komputer odmawia mi posłuszeństwa!!!! Wrrrrrrrrrrr

Idę do łóżeczka, bo Małżyk czeka :))

Miłej nocki :))

reklama
gorgusia - Witamy :)
Dodajac Ci wiary, w marcu bylismy ze znajomymi w Egipcie. Żartowaliśmy sobie która z Nas wróci z brzuchem z tej wyprawy. Koleżanka się zapierała, ze napewno nie ona bo bierze leki na tarczyce (własnie na tle Hashimoto) i że problemy z tarczyca to dla niej jak naturalna antykoncepcja. Po powrocie okazało się, że jest w ciąży :) Więc głowa do góry :)

Do góry