reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Fleur- jestem nauczycielką. Uwielbiam pracę z dziećmi, przepraszam z młodzieżą:-D, bo uczę i w podstawówce i w gimnazjum (a gimnazjaliści to już dziećmi nazwać się nie dadzą :-D), ale wkurza mnie ta cała papierkowa robota wokoło. Zamiast wymyślać coś atrakcyjnego na zajęcia z dzieciakami to ja często siędzę i wypełniam papierki!!!! Normalnie czasami mam dość:wściekła/y:
NIe było mnie cały rok w szkole, bo na L4 poszłam zaraz na początku zeszłego roku szk., i trochę się boję tego powrotu. No nic, pożyjemy, zobaczymy:tak:
Dobra, ja też lecę spać.
Do juterka :-D

reklama
Witajcie:happy:

Widzę, że temat powrotów do pracy:sorry: ja wracam 16 sierpnia, tylko jeszcze w pierwszy dzień mam badania okresowe:tak: stęskniłam się za niektórymi osobami, ale ogólnie wracać mi się nie chce:-p

Buziaczki:-D

Dobry wieczór
U mnie dzis dzien leniwca miałam duze plany na dzisiejszy dzien ale niestety po przyjsciu z pracy nic mi sie nie chciało nawet drzemke sobie uciełam ;-) dobrze ,ze juz jutro czwartek i weekend juz tuz tuz :tak:
Wika chłodek dotrał dzis do mnie dobrze ,ze sie podzieliłas ;) i fajnie ,ze masz prace która lubisz bo najgorsze jest robic cos czego nie lubisz i chodzic do pracy jak za kare . A co do młodzieży gimazialnej to fakt to juz nie dzieci teraz gimazjum jak wczesniej szkoła srednia .
Mama sówka to tez juz Ci mało zostało urlopu , ale jakby nie patrzec zaraz zaczniesz kolejny urlop :) podejrzałam zdjecia z Twojego slubu :tak: sa piekne .
Agnieszka jak tam Twoj pierwszy dzien po urlopie pewnie ciezko ?

Witam wieczorową porą:-D
No tak, Fleur, oddałam Ci trochę chłodka ale chyba trochę za dużo Ci dałam,;-) bo u mnie dzisiaj nie wiem czy z 12 stopni na zewnątrz było!!!!!:eek:No normalnie masakra jakaś!!! Czy nie może być jakiejś normalnej pogody wreszcie!!! Jak nie upały po 40 stopni, to totalna zimnica!!!! ALe dobrze, że chociaż Tobie było dobrze :-D:-D
Co do pracy to masz rację, fajnie się robi coś co się lubi:tak:
Agnieszka- jak tam w pracy było??? Dałaś jakoś radę??

Ja dzisiaj też mam totalnego lenia.... nierobiłam nic caaaaaaaaaaały dzień. Koleżanka wpadła tylko na "kawusię", a tak poza tym to totalnie olałam dzisiaj obowiazki domowe.... ;-)Raz na jakiś czas chyba można kompletnie nic nie robić, prawda???
MamoSówko- a gdzie można podpatrzeć zdjęcia z Twojego ślubu??? Też bym chciała pooglądać ;-)

Wika ja to coraz wiecej mam takich dni ,ze kompletnie nic mi sie nie chce chyba jesien idzie :) i jakies przesilenie a moze to juz w moim przypadku starosc :szok: , jeszcze rano jestem pełna energii i planuje co mam zrobic ale juz po powrocie do domu wszystko przechodzi :eek: musze chyba jakis plan sobie ułożyć zaplanowac co i jak bo tak dalej byc nie moze :no: .Tutaj z pogodą tez jest roznie albo jest gorąco na maxa a pozniej leje przez czas chociaz w tym roku tak jak pisałam lato jak narazie było znosne :cool2: Gdzie reszta dziewczyn sie podziewa????

Gdzie reszta dziewczyn sie podziewa????

Agatka smaży się na Rodos, KrolowaFal rejsuje gdzieś po jeziorach, Agnieszka w pracy, a reszta??? Hmmmm, nie wiem

A co do nadchodzącej jesieni, to dzisiaj bodajże na TVN24 podali, że upały 30 stopniowe już są za nami. Przynajmniej prognozy długoterminowe ich nie przewidują. Noo pięknie, a ja biała jestem jak córka młynarza:szok:

Ostatnia edycja:
Wika zostaje Ci solarium albo samoopalacz ;-) chyba ,ze jeszcze w sierpniu zalapiesz sloneczka na koniec lata :tak: .Pamietam jak moj M wysmarowal sie samoopalaczem ale mialam smiechu z niego dodam ,ze zrobil to nie dokladnie wiec wyszedl w plamach ;-) i wiecej juz tego nie robil . Ok ja znikam do spania dobrej nocy ido jutra ;-)
PS Wika fajniutki Twoj Igorek jest na tym zdjeciu .

Ja przygodę z samoopalaczem miałam podobną jak Twój M., więc już się na smarowanie nim drugi raz nie piszę :no:
Co do solarium, to przed ciążą czasami korzystałam. Teraz karmię piersią a słyszałam różne opinie na temat korzystania z solarium i karmienia, więc chyba sobie je też odpuszczę... Pozostaje czekać na słoneczko, ale na takie co by można dzioba z domu z Malcem wychylić, bo w te ukropy to siedzieliśmy z Igorem w domu, dopiero wieczorem jak już było znośnie to wychodziliśmy i dlatego ja pomimo upałów jestem bielusieńka :szok::szok:
PS Wika fajniutki Twoj Igorek jest na tym zdjeciu .
A dziękuję w imieniu Igorka :-)

Ja też już mykam. Ogarnę się trochę, dom sobie dzisiaj odpuściłamm to chociaż za siebie sie wezmę :-DCo by juz do końca z tym leniuchowaniem dzisiaj nie przesadzać :-D

Papa

reklama
Do góry