reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

anastazja ojj ja tez :-) a Ty wrzesniowa panna mloda jestes ?? :-)
ojj mi tez brzuszki by sie przydaly, moze sie dzis zmobilizuje ;-)

reklama
he he ja z codziennych cwiczen na miesnie posladkow poprzestalam na 40 sklonow dziennie:)

maron- super ze magisterka juz w praniu:-) i gratulacje z okazji rocznicy

kaamaa milego spacerku

Buenos dias senioritas:-D

maron gratki, widzisz Ty sie weselilas a ja ostatnimi silam bujalam sie z brzuchem:-D fajnie, z czesc pracy zdane, wiesz, w sumie szybciej sie obronisz jak sie sprezysz i nie bedzisz musiala o tym myslec;-)

agnieszka, nie zartuj z pogoda, bo ja mam dosc, a jak u Ciebie tam niewesolo to u mnie tez bedzie niewesolo, tylko, ze jeszcze gorzej:baffled:

wika, by wyniki wykazaly wszystko to, co dobre

lelek Ty sie @ nie martw, pewno przyjdzie na dniach. Bylas u lekarza, wszystko dobrze, wiec ok, moze to przez ostatni stres.

Ja wrabalam ostatnio wszystkie grzybki w occie, co mialam zrobione az m sie podejrzliwie patrzyl czy cos nie zdzialal:-pchyba zapomnial, ze ostatnio to ja zelki jadlam:-Da mi @ przyszla regularnie, trwala tyle co zazwyczaj i bolalo tak samo:-p

ja mam poki co metode na mojego malego wstreciucha, pakuje do swojego lozka a ona znudzona brakiem reakcji na obijanie mi pyska idzie dalej spac:-D

brzuszki, zwariowalyscie chyba:-D:-D pocwicze pakowanie pokarmu do brzuszka:sorry2::-p:-p

potem cos napisze :tak:co pewnie zapomnialam teraz:-p

witaj livastrid

widze ze Twoj m juz wypatruje brzuszka:-D

na mojego smyka taka metoda nie dziala- tak dlugo wali mnie po buzi albo szarpie za wlosy az musze wstac, ubrac go, pozabezpieczac pokoj i puscic go na podloge.

Dzisiaj myslalam ze zawalu dostane.. przynioslam ciasto od babci i postawilam na szafce dosc wysokiej i nie sadzilam ze ten moj szogun tam siegnie:wściekła/y: zatopil zabki w placku:szok: wyjelam mu z buzi kawal ale czesc na pewno poszla do zoladka. Tyle czasu jest na scislej diecie i dzieki temu szybciej sie wyleczy a tu taki klops:-( nawet minimalne ilosci glutenu wplywaja na wyniki

Niom wrześniowa :-) tylko parę tygodni po Tobie:-)
Ja sobie przypominam moją panią od WF , Ja jako jedyna nie potrafiłam robić brzuszków, a ona mi zawsze powtarzała , ćwicz - łatwiej będzie Ci urodzić, i jakoś tak to sobie zakodowałam - no ale mój największy wróg - leń , jest silniejszy od Pani od wf:-p
Fajnie macie z dzieciakami , mam nadzieję że Ja się też w końcu doczekam, czasami żartujemy na czyje urodziny by się tu wstrzelić:-D i stanęło na urodzinach naszej kociczki - 7 marca ( może odczaruję marzec, bo 6 marca straciłam moją córeczkę ).

Lelek ile moj maz oddalby za golabki :-D to jego ulubione danie, ja nie umiem robic, wiec je wtedy gdy nam mama lub tesciowa dadza :-p
ja chyba tez spaghetti zrobie

Lelek- a to szogun z tego Miłoszka:-D:-D Ale na serio, to rzeczywiści musisz bardzo uważać na jego dietę

Anastazja-
[*] dla Twojej Córeczki. Na pewno czuwa teraz nad Wami i odczarujecie marzec:-). I weź mnie nie strasz, ze u Ciebie w Krakowie jest problem z oddbiorem N, to ciekawie co będzie na moim pipidówku:szok::szok:

reklama
lelek a czemu Miłoszek musi być na diecie? ( przepraszam , ale nie w temacie jestem a doczytać Was od samego początku nie dam rady :))

Do góry