reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

natalia u mnie na bank nic nie jest na rzeczy bo praktycznie przez ostatni miesiac nie bylo przytulanek a poza tym bylam u lekarza zeby sprawdzil czy moge spokojnie rozpoczac staranka i pzreciez by widzial:)

reklama
czesc dziubaski

nie, no prosze nie chorowac, wiosna zaraz w Wy tu chcecie sie rozkladac:-p
Rozkladac to mozna tylko nozki w celu starankowym:-p

U mnie dzis w gruncie rzeczy nic szczegolnego, Isana z odpowiednim momentem to mozemy sobie raczki podac, tyle, ze u mnie nici z tego beda, na wlasna prosbe. Ale Tobie zycze owocnego:-D
natalia, moja to tylko na raczkach by siedziala, a obslinione to ja mam wszystko wkolo, tylko zabkow nie widac:-D

taaaaaaaaa wiosna, u mnie pewnie za miesiac zawita:dry:

zem na chwile, wiec do jutra!

Hej

u mnie @ nadal niet:-( i nie patrzcie tak na mnie- nici z Waszych domyslow, tylko denerwuje sie bo chcialabym byc juz po:-(

Gizmo mnie wykonczy
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif

Hej :))

Wstajemy!!!!!!!!!!! Nie śpimy!!!!!!!!! Co to za zwyczaje jakieś nowe, zeby spac tak dlługooooooo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cześc Lelek- moje gizmo też mnie wykońzy!!

hej wika!

Ja nawet meza w nocy zawiezc na baze nie moge bo ten smyk sie budzi i drze przez godzine zanim wroce, pozniej jest rozespany i sie bawi a o 6 i tak sie budzi

A może mu się coś śni?? Śpicie razem?? Czy Mały ma osobny pokój?? A może boi się ciemności??

spi w lozeczku ktore stoi obok mojego lozka, ale on tak zazwyczaj robi jak odwoze m albo przywoze bo brat mowi ze jak placze to caly czas mowi brum brum

reklama
pewnie chciałby jechac z Wami... a budzi sie w momencie kiedy odjezdzacie, czy jak juz was nie ma?

Hej Agnieszka :)

Do góry