reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
anastazja bo ma alergie na gluten, co powoduje u niego zahamowanie wzrostu i wagi, od kilku miesiecy jest na diecie bezglutenowej i jest poprawa- przytyl od czerwca 100g i urosl 5cm, wiec szkoda byloby to zaprzepascic

a Tobie wspolczuje straty kruszynki, jednak wierze w sprawiedliwosc i ze niedlugo zostaniesz mamusia:-)

o, livastrid zapomnialabym- widze ze nauka hiszpanskiego idzie do przodu

Ja na razie zmykam poprasować póki moj piorun śpi.

Pewnie jeszcze kukne co u Was, bo uzależnienie od BB jest silniejsze niz jakieś tam prasowanie

Narka szparka :))

wika - ups , nie chciałam Cię straszyć , dopytaj się sprzedawcy jaki jest sygnał w Waszej okolicy, oni mają takie info, przynajmniej powinni, jak chcieliśmy brać internet w play to nam pan w salonie sprawdzał i odradził no bo za daleko od nadajnika byliśmy, w sumie teraz to nie wiem jak to jest, bo to było parę lat temu.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie , mam kochanego męża ( gdyby nie ciąża pewnie jeszcze bym była dziewczyną ;)), wspaniałego siersciucha, dom , pracę - chyba nie można mieć wszystkiego naraz. Odnośnie pracy przypomniało mi się, pan od którego wynajmujemy lokal pod biuro , jest rocznik '39 i dalej pracuje na 2 etatach i mówi tak " praca uszlachetnia a ja jestem cham więc muszę jeszcze pracować" ;)

Ostatnia edycja:
a ja odgruzowalam pokoj, pomylam naczynia ktore m upchal pod lozko, wstawilam pranie i czekam az zboj sie wyspi.

wczoraj w Tesco pierwszy raz kupilam Miloszkowi lizaka. O ludzie- jaki on byl szczesliwy! tak cmokal, obracal tego lizaka az ludzie sie ogladali:-D

To pewnie całe zycie już Miłosz będzie musiał się trzymać diety? Ładnie - ludzie pewni pomyśleli co za wyrodna matka co dziecku słodyczy nie kupuje :)
Naczynia pod łóżkiem ??? czy ja dobrze przeczytałam? :)
Mnie by się też przydał taki dzień wolny w tygodniu na porządki domowe, dzisiaj jak słoneczko świeciło do mieszkania to było widać gdzie dawno mopa nie było:)

.... dzisiaj jak słoneczko świeciło do mieszkania to było widać gdzie dawno mopa nie było:)

hahaha, dzisiaj weszłam z Igorem do łazienki, odsłaniam rolety, słoneczko ładnie świeci i pięknie kurz unosi się w powietrzu... o Matko, ale Igor miał zabawę przez 10 min- łapał ten kurz!!! Smiesznie to wyglądało :)

Anastazja- to musze sie popytć sprzedawcy. Dzięki, bo nawet o tym nie pomyślałam :)

A nie mówiłam, ze wejdę na bb. Mykam dalej prasować :)

anastazja dobrze przeczytalas- wczoraj kolacje jedlismy w lozku i mezulek swoj talerz i szklanke wsunal pod lozko, cala noc czulam dziwny zapach ale nie wiedzialam ze to to!

he he wika.. widzisz, lepeij nie scieraj kurzu- niech maly ma frajde:-D

wika kukaj kukaj:-p

anastazja z nami jestes, wiec wszystko ok bedzie;-)

Lelek a jakos idzie, znalazlam sobie ksiazke h w 15 minut dziennie:-D wyjechana sprawa w ogole tylko corka juz nie wie w jakim jezyku ma reagowac:-D

e jak moje flaki sie lepiej poczuja to tez polece na golabki:-D jeszcze zupe od kaamaa musze zrobic, bo ciagle za mna chodzi

troche sie wkurzylam, bo ino domy po nowych cennikach liczyli i wrabali nam podatek jakbym wille miala:wściekła/y: porypalo ich szopa z drewna i do tego na wsi. No chyba, ze mysleli, ze to domek letniskowy:dry:ech

reklama
anastazja witaj:)

wika 3mam kciuki za dobre wyniki Igorka:)
miłego prasowania.

maron w kwietniu pogoda w Hiszpanii ma być około 18-20 na plusie i z tego co czytałam są to temperatury podawane w cieniu więc będzie ciepło ale nie aż tak strasznie upalnie:)

livastrid hej:)

Do góry