reklama
anastazja bo ma alergie na gluten, co powoduje u niego zahamowanie wzrostu i wagi, od kilku miesiecy jest na diecie bezglutenowej i jest poprawa- przytyl od czerwca 100g i urosl 5cm, wiec szkoda byloby to zaprzepascic
a Tobie wspolczuje straty kruszynki, jednak wierze w sprawiedliwosc i ze niedlugo zostaniesz mamusia:-)
o, livastrid zapomnialabym- widze ze nauka hiszpanskiego idzie do przodu
a Tobie wspolczuje straty kruszynki, jednak wierze w sprawiedliwosc i ze niedlugo zostaniesz mamusia:-)
o, livastrid zapomnialabym- widze ze nauka hiszpanskiego idzie do przodu
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
wika - ups , nie chciałam Cię straszyć , dopytaj się sprzedawcy jaki jest sygnał w Waszej okolicy, oni mają takie info, przynajmniej powinni, jak chcieliśmy brać internet w play to nam pan w salonie sprawdzał i odradził no bo za daleko od nadajnika byliśmy, w sumie teraz to nie wiem jak to jest, bo to było parę lat temu.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie , mam kochanego męża ( gdyby nie ciąża pewnie jeszcze bym była dziewczyną ), wspaniałego siersciucha, dom , pracę - chyba nie można mieć wszystkiego naraz. Odnośnie pracy przypomniało mi się, pan od którego wynajmujemy lokal pod biuro , jest rocznik '39 i dalej pracuje na 2 etatach i mówi tak " praca uszlachetnia a ja jestem cham więc muszę jeszcze pracować"
Dziękuję dziewczyny za wsparcie , mam kochanego męża ( gdyby nie ciąża pewnie jeszcze bym była dziewczyną ), wspaniałego siersciucha, dom , pracę - chyba nie można mieć wszystkiego naraz. Odnośnie pracy przypomniało mi się, pan od którego wynajmujemy lokal pod biuro , jest rocznik '39 i dalej pracuje na 2 etatach i mówi tak " praca uszlachetnia a ja jestem cham więc muszę jeszcze pracować"
Ostatnia edycja:
a ja odgruzowalam pokoj, pomylam naczynia ktore m upchal pod lozko, wstawilam pranie i czekam az zboj sie wyspi.
wczoraj w Tesco pierwszy raz kupilam Miloszkowi lizaka. O ludzie- jaki on byl szczesliwy! tak cmokal, obracal tego lizaka az ludzie sie ogladali
wczoraj w Tesco pierwszy raz kupilam Miloszkowi lizaka. O ludzie- jaki on byl szczesliwy! tak cmokal, obracal tego lizaka az ludzie sie ogladali
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
To pewnie całe zycie już Miłosz będzie musiał się trzymać diety? Ładnie - ludzie pewni pomyśleli co za wyrodna matka co dziecku słodyczy nie kupuje
Naczynia pod łóżkiem ??? czy ja dobrze przeczytałam?
Mnie by się też przydał taki dzień wolny w tygodniu na porządki domowe, dzisiaj jak słoneczko świeciło do mieszkania to było widać gdzie dawno mopa nie było
Naczynia pod łóżkiem ??? czy ja dobrze przeczytałam?
Mnie by się też przydał taki dzień wolny w tygodniu na porządki domowe, dzisiaj jak słoneczko świeciło do mieszkania to było widać gdzie dawno mopa nie było
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
.... dzisiaj jak słoneczko świeciło do mieszkania to było widać gdzie dawno mopa nie było
hahaha, dzisiaj weszłam z Igorem do łazienki, odsłaniam rolety, słoneczko ładnie świeci i pięknie kurz unosi się w powietrzu... o Matko, ale Igor miał zabawę przez 10 min- łapał ten kurz!!! Smiesznie to wyglądało
Anastazja- to musze sie popytć sprzedawcy. Dzięki, bo nawet o tym nie pomyślałam
A nie mówiłam, ze wejdę na bb. Mykam dalej prasować
anastazja dobrze przeczytalas- wczoraj kolacje jedlismy w lozku i mezulek swoj talerz i szklanke wsunal pod lozko, cala noc czulam dziwny zapach ale nie wiedzialam ze to to!
he he wika.. widzisz, lepeij nie scieraj kurzu- niech maly ma frajde
he he wika.. widzisz, lepeij nie scieraj kurzu- niech maly ma frajde
livastrid
2010 & 2012
wika kukaj kukaj
anastazja z nami jestes, wiec wszystko ok bedzie;-)
Lelek a jakos idzie, znalazlam sobie ksiazke h w 15 minut dziennie wyjechana sprawa w ogole tylko corka juz nie wie w jakim jezyku ma reagowac
e jak moje flaki sie lepiej poczuja to tez polece na golabki jeszcze zupe od kaamaa musze zrobic, bo ciagle za mna chodzi
troche sie wkurzylam, bo ino domy po nowych cennikach liczyli i wrabali nam podatek jakbym wille miala porypalo ich szopa z drewna i do tego na wsi. No chyba, ze mysleli, ze to domek letniskowyech
anastazja z nami jestes, wiec wszystko ok bedzie;-)
Lelek a jakos idzie, znalazlam sobie ksiazke h w 15 minut dziennie wyjechana sprawa w ogole tylko corka juz nie wie w jakim jezyku ma reagowac
e jak moje flaki sie lepiej poczuja to tez polece na golabki jeszcze zupe od kaamaa musze zrobic, bo ciagle za mna chodzi
troche sie wkurzylam, bo ino domy po nowych cennikach liczyli i wrabali nam podatek jakbym wille miala porypalo ich szopa z drewna i do tego na wsi. No chyba, ze mysleli, ze to domek letniskowyech
reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
anastazja witaj
wika 3mam kciuki za dobre wyniki Igorka
miłego prasowania.
maron w kwietniu pogoda w Hiszpanii ma być około 18-20 na plusie i z tego co czytałam są to temperatury podawane w cieniu więc będzie ciepło ale nie aż tak strasznie upalnie
livastrid hej
wika 3mam kciuki za dobre wyniki Igorka
miłego prasowania.
maron w kwietniu pogoda w Hiszpanii ma być około 18-20 na plusie i z tego co czytałam są to temperatury podawane w cieniu więc będzie ciepło ale nie aż tak strasznie upalnie
livastrid hej
Podziel się: