reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
hej laski,
dopadla mnie niepohamowana chec wlaczenia bb wieczorem, chyba m mnie zaraz udusi:-D

Lelcia, musisz po prostu poobserwowac siebie przez jakis czas, u Ciebie moze byc 36 tak normalnie, po owulacji np 36,5 tu jest kwestia tego kiedy masz nizsza/wyzsze temperature

Mama Stacha i martolinka zdrowiec prosze:-p

a po dniu mastrubacji, maz powiedzial czy nie ma dnia robienia rogalikow w kiblu.

on Ci kaamaa za duzo spi

dodal, ze kwalifikuja sie tylko precelki, chyba moja glupota na niego przechodzi:-p

dobra dziewczyny, lece
trzymac sie cieplutko:laugh2:
bym cos dodala, no ale...
papa

ha ha, udana jestes kaamaa!

livastrid to zmajstrujcie babola jakiegos:-D

ja tez mykam troche skimnac oko jednak

dobranoc

reklama
Mama Stacha wspolczuje i szkoda ze nie wezmiesz meza w obroty! Jakby on byl chory albo mial conajniej katar to pewnie juz by lezal w lozku, piszac testament. Pogon go niech sie zajmie dziecmi, domem, Toba- prezciez cos Ci sie od zycia nalezy.
Lelek, on też chory, cała rodzinka padła. Starszak pozarażał, sam złapał w poniedziałek, Franek we wtorek, małż i teściowa w środę, no i ja już szans nie miałam, skumulowane wirusy z siłą wodospadu powaliły mnie w czwartek.
I niestety muszę powiedzieć, że testamentu nie pisał, marudził mocno, ale do pracy chodził, a że ja też to jakoś mnie nie zirytował za mocno. Ja jednak mam chyba wersję najgorszą, choć po Ibupromie czuję się nawet nieźle, poprasowałam troszkę a teraz postanowiłam uleczyć się jednym piwkiem :-)
O ja pitole, ale wymyslaja- dzis Dzien Pozdrawiania Blondynek:-D tylko dziwne ze jeszcze nikt mnie nie pozdrowil:-D

dobra, maly zasnal to ja ide walczyc z bobrem, musze tez leb umyc i wysuszyc bo trzeba bedzie jechac po ogiera:-D
Pozdrawiam :-)
Bardziej zastanawiałam się nad szyszką :-D

Ogórek to wersja light :-D
Dziewczyny wesoło tu u was/nas? Bardzo mi odpowiada takie poczucie humoru :-)
Ja swojego budzić nie będę bo dziad nie zasłużył, z szyszką też nie będę ryzykować bo a nuż się spodoba.

Do góry