reklama
livastrid
2010 & 2012
hej laski,
dopadla mnie niepohamowana chec wlaczenia bb wieczorem, chyba m mnie zaraz udusi
Lelcia, musisz po prostu poobserwowac siebie przez jakis czas, u Ciebie moze byc 36 tak normalnie, po owulacji np 36,5 tu jest kwestia tego kiedy masz nizsza/wyzsze temperature
Mama Stacha i martolinka zdrowiec prosze
a po dniu mastrubacji, maz powiedzial czy nie ma dnia robienia rogalikow w kiblu.
dopadla mnie niepohamowana chec wlaczenia bb wieczorem, chyba m mnie zaraz udusi
Lelcia, musisz po prostu poobserwowac siebie przez jakis czas, u Ciebie moze byc 36 tak normalnie, po owulacji np 36,5 tu jest kwestia tego kiedy masz nizsza/wyzsze temperature
Mama Stacha i martolinka zdrowiec prosze
a po dniu mastrubacji, maz powiedzial czy nie ma dnia robienia rogalikow w kiblu.
dobre
a ja wykapana czekam... spac mi sie chce ale musze czekac za info od M i jechac po niego, a tak mi sie nie chce!!
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Livastrid rozwaliłaś mnie, ale znając życie pewnie jest
A ja miałam mieć z M stosunkowo udany wieczór, i co Dureń zasnął
Livastrid
wsadz mu ogorka w odbyt to sie obudzi i spelni malzenski obowiazek
livastrid
2010 & 2012
on Ci kaamaa za duzo spi
dodal, ze kwalifikuja sie tylko precelki, chyba moja glupota na niego przechodzi
dobra dziewczyny, lece
trzymac sie cieplutko
bym cos dodala, no ale...
papa
dodal, ze kwalifikuja sie tylko precelki, chyba moja glupota na niego przechodzi
dobra dziewczyny, lece
trzymac sie cieplutko
bym cos dodala, no ale...
papa
wsadz mu ogorka w odbyt to sie obudzi i spelni malzenski obowiazek
Bardziej zastanawiałam się nad szyszką
Ogórek to wersja light
Lelek ja udana? Tobie też niczego nie brakuje
No nic to i ja idę gada zbudzić, a nóż coś "stanie"
No nic to i ja idę gada zbudzić, a nóż coś "stanie"
reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Lelek, on też chory, cała rodzinka padła. Starszak pozarażał, sam złapał w poniedziałek, Franek we wtorek, małż i teściowa w środę, no i ja już szans nie miałam, skumulowane wirusy z siłą wodospadu powaliły mnie w czwartek.Mama Stacha wspolczuje i szkoda ze nie wezmiesz meza w obroty! Jakby on byl chory albo mial conajniej katar to pewnie juz by lezal w lozku, piszac testament. Pogon go niech sie zajmie dziecmi, domem, Toba- prezciez cos Ci sie od zycia nalezy.
I niestety muszę powiedzieć, że testamentu nie pisał, marudził mocno, ale do pracy chodził, a że ja też to jakoś mnie nie zirytował za mocno. Ja jednak mam chyba wersję najgorszą, choć po Ibupromie czuję się nawet nieźle, poprasowałam troszkę a teraz postanowiłam uleczyć się jednym piwkiem :-)
Pozdrawiam :-)O ja pitole, ale wymyslaja- dzis Dzien Pozdrawiania Blondynek tylko dziwne ze jeszcze nikt mnie nie pozdrowil
dobra, maly zasnal to ja ide walczyc z bobrem, musze tez leb umyc i wysuszyc bo trzeba bedzie jechac po ogiera
Dziewczyny wesoło tu u was/nas? Bardzo mi odpowiada takie poczucie humoru :-)Bardziej zastanawiałam się nad szyszką
Ogórek to wersja light
Ja swojego budzić nie będę bo dziad nie zasłużył, z szyszką też nie będę ryzykować bo a nuż się spodoba.
Podziel się: