reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Mam pytanie dziewczynki.

Czy wy też tak macie, że jak widzicie rodzine z dziecmi to was w dołku ściska i macie wrażenie że czekanie jest bezsensowne? Bo dzisiaj bylismy i mojej kuzynki której syn obchodzi pierwsze urodziny a potem widziałam moją sioste jak jechali całą rodziną (2+2) na gofry. Aż mi się płakać zachciało... Ja chce już... :-(

reklama
Mam pytanie dziewczynki.

Czy wy też tak macie, że jak widzicie rodzine z dziecmi to was w dołku ściska i macie wrażenie że czekanie jest bezsensowne? Bo dzisiaj bylismy i mojej kuzynki której syn obchodzi pierwsze urodziny a potem widziałam moją sioste jak jechali całą rodziną (2+2) na gofry. Aż mi się płakać zachciało... Ja chce już... :-(
Ja mam tak samo Krolowo tez chcemy jak najszybciej zaczac starania ale zawsze jest jakies ale :-( ja to sie obawiam swojego wieku mam 31 jeden lat .... moja siostra ma 40 i córke ma w w wieku 17 lat maja kontakt ze soba jak siostry a ja w wieku 40 lat bede miała małego Kajtka;-)ale napewno czas szybko zleci i niedługo bedziemy testowały .
Pozdrawiam was wszytskie

KrolowaFal ja tak mam już od ślubu a do tego wszyscy wokół mnie mają dzidzie u mnie w pracy trzy koleżanki zaszłe w ciąże też bym bardzo chciała ale co zrobić już rozglądam się za rzeczami dla maleństwa wiem jaki wózek chce kupić jakie łóżeczko jaką pościel nie wiem czy wytrzymam aż do maja może w styczniu zaczniemy już działać i zostanę mamusią w 2011 tak po cichu mam na to nadzieje :)

pozdrawiam;-)
https://www.babyboom.pl/forum/members/krolowafal-65177.html
  • profile.png
  • forum.png
    Zobacz posty
  • message.png
    Prywatna Wiadomość
  • blog.png
    Odwiedź blog
  • add.png
    Dodaj jako kontakt

KrolowaFal - ja mam dokładnie tak samo!!!!!Jak widzę rodzinkę z dziećmi to mi się płakać chce.

Też wiem jakie bym chciała łóżeczko wózek, mam już nawet trochę ubranek, często zaglądam do sklepów w malutkimi ciuszkami i nie mogę się powstrzymać żeby czegoś nie kupić.
Właśnie pocieszające jest to,że nie tylko ja tak mam, możemy się wspierać i jakoś może szybciej czas zleci:)

nie wiem czy juz pisalam ale pewnie tak ...
Ja mam jeszcze implant antykoncepcyjny (zaraz po urodzeniu by nie zajsc w druga ciaze zalozylam na 3 lata)i teraz ten okres 3 lat w listopadzie mi sie konczy musze go wyjsc przed nowym cyklem w trakcie miesiaczki, a tabletki biore anty po to by nie krwawic i unormowac sobie cykle poprawic biust :p hehe i mialam duze wypryski i problemy z cera po implancie wiec dali mi dwie anty (bo powiedzialam ze nie chce zajsc narazie w ciaze-to bylo w styczniu tego roku) a planuje zajsc nie wczesniej niz od nowego roku okolo luty marzec kwiecien chwile odpocznie po anty organizm i bede starac sie zajsc by urodzic jeszcze w tym samym roku...noi wazna role odgrywa moj macierzynski by go miec musze miec roku czasu przepracowany wiec dopiero w listopadzie tak bedzie ..noi to prawko co robie by moc z dzidzia ama jezdzic do przychodni i na szczepienia :)

Jeśli pisałaś już to przepraszam, nie doczytałam.
Aha no tak to nie możesz liczyć na wcześniejszą "wpadkę". Ale i tak Twój termin jest dużo bliższy niż mój, trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli:)

A w ogóle dziewczyny co na to wasi ukochani? też nie mogą się doczekać dzidzi? O moim D i jego podejściu już dziś pisałam.

reklama
Jeśli pisałaś już to przepraszam, nie doczytałam.
Aha no tak to nie możesz liczyć na wcześniejszą "wpadkę". Ale i tak Twój termin jest dużo bliższy niż mój, trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli:)

A w ogóle dziewczyny co na to wasi ukochani? też nie mogą się doczekać dzidzi? O moim D i jego podejściu już dziś pisałam.
Spoko :-) nie ma sprawy;-) wybaczam :-D:-D:-D
Duzo postow sie tu przewija wiec nic dziwnego:no::-)
Moge liczyc na wpadke jesli odstawie tabletki od grudnia ..eh ale ja wole jednak by moj m byl na tyle gotowy co ja by tak samo pragnal drugiego dziecka jak ja ...a z tym bywa roznie powiem wam szczerze...jak z nim rozmawiam to jest na tak a czasem na niee:sorry2:bo mowi ze ciezko nam bedzie jak ja wroce po 9miesiacach do pracy aon po nocce z 2 dzieci:szok::baffled:nie wyspany:baffled:Blanka pojdzie do przedszkola a potem do szkoly od 2012:tak:a moze 2011 od wrzesnia zobaczymy jak sie zalapie:sorry2:o :sorry2:tylko z drugim by byl ale taki maluszek:confused:noi nie wiemy jeszcze dokonca jak to pogodzic nie mamy mozliwosci liczyc na rodzine b mieszamy za granica a tesciowa ma pod opieka juz bliznieta 1.5roczne:sorry2::-p
ciezko jest sie zdecydowac w takiej sytuacji na wpadke...ale wimy jedno chcemy sie starac z przyjemnoscia i oczekiwaniem a niewpadka:blink:to tak wyglada to u nas ...

ps. chociarz nie raz mieknie mu serce jak widzi jak Blancia robi nowe postepy i sie czy urocza jest i slodka -m sie rozplywa:tak::-)kocha dzieci i mowi maximum 2:-D:-D:-D:-D rodzil ze mna nawet wiec wie co znaczy ciaza:tak:

lece spac pa

Do góry