reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam Nowe Staraczki :-)
Jejciu Dziewczyny myślałam, że uda mi się zaglądać do Was częściej :-( A teraz nie było mnie 3 dni i znowu nie mogę Was nadrobić :-(

sergeevna masz rację. Ja czuję jakbym już się starała :-) Chociaż nie mogę się doczekać momentu aż odstawimy zabezpieczenia :-)\

Pozdrawiam Was!!!

Witam dziewczynki.

Ja od rana w pracy. Wczoraj z mężem legliśmy spać już o 21 :szok: Aż sama się dziwię. No ale wyspana jestem chociaż. Dzisiaj piękne słoneczko więc się wyletniłam. :-)

A u mnie nic nowego ząbki już prawie wyleczone, jeszcze chce sobie porobić badania tylko nie wiem czy teraz czy dopiero przed samymi starańkami ?

Lepiej robić jak najbliżej staranek. Jak np zrobisz teraz to przez rok wszystko może się zmienić. A tak wyniki będą obrazowały rzeczywisty stan Twojego zdrowia.

Witam Was drogie Staraczki :tak:
U mnie też upał się robi... ale to fajnie, ja lubię taką pogodę ;-)

paulina8820- ja zrobiłabym badania już teraz, sprawdziłabym czy wszystko jest ok i czy na spokojnie mogę myśleć już o starankach. :tak: Bo jeżeli nie daj Boże coś jest nie tak, to miałabym wtedy czas na podreperownie swojego stanu zdrowia:tak:

Cześć Kobietki :laugh2: Jak gorąco u mnie, nieporozumienie.... :sorry:

Misia89 no ja już też nie mogę się doczekać tego momentu :tak: A Wy od kiedy się staracie? My planujemy w sierpniu 2011 :tak: To będzie Wasz pierwszy dzidziuś?

Paulina8820 ja też chyba zrobię jedne badania w grudniu jak będę w Polsce i na wakacjach 2011, przed rozpoczęciem staranek... U mnie były problemy z hormonami, dostałam tabletki na wyregulowanie, bo potrafiłam mieć 56 dniowe cykle :dry: Mam nadzieję, że tabletki mnie "uregulują" trochę :laugh2:

Dziewczyny, znacie może jakieś ciekawe poradniki ciążowe w pdf do ściągnięcia?...

Witam.

Ja już w pracy. Ale ładne lato się zaczęło!! Aż miło. Tak sobie zobaczyłam dzisiaj na suwaczku, że mi tylko 6 miesięcy tabletek zostało. A dopiero co było 8 czy nawet 9. Czas jednak leci...

Agnieszko a co to będzie za ważne wydarzenie na które masz suwaczek ustawiony??

reklama
Witam wszystkie nowe staraczki. Całkiem sporo się tutaj dzieje nie było mnie kilka dni a tu już tyle wpisów.

Muszę się wam pochwalić dziś w nocy zostałam ciocią. Brat męża został tatą. Urodził się śliczny synuś 3,7 kilo. :-D Cała rodzina szaleje:-)

Już nie mogę się doczekać kiedy to ja zostanę mamusią :-), a tak między nami są pewne szanse na szybsze staranka ;-)

Pozdrawiam was wszystkie

Do góry