reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Agnieszka gdybym mogla to bym Ci przeslala mini ptysie z kremem budyniowym jakie upolowalam.

Misia trzymaj sie w pracy. Ja ze swojej wychodze za godzinke. Tez po 8 godzinach. Ide sobie zrobie kanaple bo mnie mdli od slodkiego. :rofl2:

reklama
Witajcie:happy::happy::happy:

Wczoraj Wacek jak wracał z pracy przywiózł moje siostry do Nas, bo chciały trochę rzeczy pożyczyć na wyjazd i dziś rano musieliśmy się szybko zbierać, bo Agata musiała być na 9:00 w Gliwicach na praktykach:tak::tak::tak: my pojechaliśmy do mojej mamy, zjedliśmy mleczko i pojechaliśmy na zakupy do Tesco (Babcia kupiła Bartusiowi 2xbody takie z troszkę dłuższymi nogawkami -> fajna promocja 2 szt. za 11 zł, a materiał super i jeszcze 5xskarpetki, bo na Bartusia już wszystkie za małe:szok::szok::szok:):-D:-D:-D Bartuś cały czas spał i jak doszliśmy do kasy to mój tato mówi, że Go weźmie na dwór:sorry::sorry::sorry: my z mamą wielkie gały, bo tato jest taki, że nie weźmie Bartusia na ręce, bo się boi i ponoć nas też nie brał na ręce jak byłyśmy małe, ale chyba ten typ tak ma:crazy::crazy::crazy: potem podskoczyliśmy jeszcze do Biedronki i potem na obiadek:-D:-D:-D po obiadek pojechaliśmy załatwić catering, a potem na działkę pomóc tacie rozłożyć takie zadaszenie nad stołem, bo sezon grillowy rozpoczynają w sobotę imieninami taty i urodzinami Agaty:-):-):-) potem do mamy, zaś mleczko i do domku i teraz Bartuś śpi jak zabity:-):-):-)

Mama Sówka ale mieliście intensywny dzień. Ja za to dzisiaj będę mieć intensywny dzień. Musze po pracy biegiem na pociąg bo Dzień ojca i muszę tatę i teścia odwiedzić. Mam nadzieje ze będę miała w miarę wolny dzień w pracy i uda mi się wcześniej wyjść.

Hejcia :-)
Ja dziś i jutro mam wolne :-) W piątek do pracy, ale za to weekend wolny :-)
My dalej jesteśmy w trakcie rozwożenia zaproszeń ;-)
Ale zła jestem bo dzisiaj zimno i nie ma słońca:wściekła/y:
Macie jakieś plany na weekend? Bo my chyba skoczymy z Przyjaciółmi do kina na noc ze Zmierzchem :-) 3 części na raz z najnowszą :-)

Misia89 - jeju jeju, nawet nie wiedziałam, że kolejna cześć "Zmierzchu" wychodzi! Juz i tak mam zaległości, bo poprzednią cały czas mam na dysku i jeszcze nie oglądnęłam :sorry2: Ale jeszcze trochę i urlop, a wtedy nadrobię zaległości :-D No i i tak najbardziej nie mogę doczekac sie czwartej części :-D No i powodzenia w rozwożeniu zaproszeń - ja pamiętam to jako jedną z cięższych rzeczy do zrobienia przed ślubem - z jednej strony przyjemne, ale z drugiej bardzo bardzo męczące - były dni, ze na przykąłd w 3 różne miejsca jechaliśmy, wszędzie "trzymano nas" po kilka godzin i jak wracałam do domu to po prostu padałam :tak:

KrolowaFal - ale kochana Córka z Ciebie! I Tata i Tesć pewniebędą zachwyceni :-) Ja życzenia składałam telefonicznie :-) No, poza Mężem, którem w imieniu Stasia nakupiłam słodyczy - niech korzysta z pierwszego prawdziwego dnia ojca :-D W sumie już w zeszłym roku świetowaliśmy dzień ojca, ale Synus wtedy był jeszcze małym robaczkiem w brzuszku ;-)

Mama Sówka:) - oj intensywnie żyjesz :-) Fajnie, ze masz taki super kontakt z Rodzinką :-) Ja na urlop jadę na miesiac do Rodziców (będziemy u Nich mieszkac) - i tak jak nad życie Ich kocham, to jak zawsze trochę sie tego boję - mam wrażenie, że zawsze jak jetem u Nich długo to Oni podejmują za mnie wszystkie decyzje i planuja w moim imieniu dni - pewnie przesadzam, ale zazwyczaj po 2 tygodniach już najchętniej bym wracała do domu ;-) No a potem po powrocie i tak tęsknię :cool2: Co do body, to taki fason najbardziej w tej chwili lubię - jesli mówisz o czymś w tym stylu :
Frugi%20swashbuckler%20rompera.jpg
04(11).jpg

Ja strasznie duzo ubranek kupiłam w Stanach jak jeszcze byłam w ciąży (na promocjach całkiem tanio można tam rzeczy pokupować) i takie właśnie ubranka z krótkimi rękawkami i nogawkami i dodatkowo na całej długości rozpinane to są sprzedawane jako piżamki - a Staś w nich chodzi na codzień, bo są tak wygodne :-D Podobnie z piżamkami z krótkim rękawkiem i nogawkami - są tak ładne, że też uzywamy ich jako codziennych ubranek :-)
gp740796-00qlv01.jpg
gp740831-00qlv01.jpg
gp740801-00qlv01.jpg
button_quicklook_launcher_down.gif

Fajnie wiedzieć, że w TESCO można cos podobnego dostac - pewnie wybierzemy się w takim razie na zakupy :-)

Superowego wieczoru wszystkim zyczę! :-D No i ... o kolejny dzień jestemy juz bliżej Dzidziusiów :-) [ja postanowiłam iść na dietę - ale kurcze jak zawsze poczatek jest najtrudniejszy i póki co odkładam to z dnia na dzień, ale mam nadzieję, że szybko mi się uda "wystartować"]

reklama
KrolowaFal - ale kochana Córka z Ciebie! I Tata i Tesć pewniebędą zachwyceni :-) Ja życzenia składałam telefonicznie :-) No, poza Mężem, którem w imieniu Stasia nakupiłam słodyczy - niech korzysta z pierwszego prawdziwego dnia ojca :-D W sumie już w zeszłym roku świetowaliśmy dzień ojca, ale Synus wtedy był jeszcze małym robaczkiem w brzuszku ;-)

Przykro mówić ale mój tata a dokładnie moi rodzice się na nas wypieli...

Poza tym u mnie dzisiaj szaro i buro i mam denny humor... :-(

Do góry