reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej dziewczynki. Dziękuje za trzymanie kciuków za mnie. Udało mi się. Zaliczyłam. W sumie przez weekend zaliczałam 6 przedmiotów. 4 wiem że zaliczyłam a 2 czekam na wyniki. Jak te 2 zaliczyłam to mam już wszystko z głowy. Tylko wpisy. :rofl2:

Przed chwilą zachciało mi się słodkiego, kupiłam sobie Bueno i teraz mi nie dobrze :crazy:

U nas paskudna pogoda. Dzisiaj idę z mamą na szaber po sklepach bo w niedziele mam oficjalną okazję a nie mam się w co ubrać. Cholernie mi się nie chce bo chyba właśnie moje plamienia przemieniły się w regularną @. Poza tym ja nie lubię chodzić po sklepach w poszukiwaniu ciuchów. Co tam u was dziewczynki? Jak tam poniedziałek??

reklama
Ojejjjjj :-) Witam Was Dziewczyny Kochane! Dlugo mnie nie bylo, ale wczoraj w nocy wrocilismy z dzialeczki a wczesniej mialam mnostwo spraw zwiazanych ze slubem :-)
Mialam przymiarke sukni i jak sie okazuje trzeba bylo tylko skrocic bo jest jak na mnie szyta :-)Kupilam dodatki i jest super :-) Czeka mnie jeszcze jedna przymiarka na 2 tygodnie przed slubem. Poza tym zaczelismy rozdawac zaproszenia :-)

Dzisiaj przenosze sie do Mamy bo jak pisalam wczesniej postanowilismy te 2 miesiace przed slubem zyc w czystosci i zaraz bedziemy spisywac protokol i zapowiedzi :-)

Ciesze sie ze zrobilo sie tu tak tloczno:-)
Razem z Moim Kochanym coraz bardziej pragniemy miec malenstwo i nie mozemy sie juz doczekac rozpoczecia staran.
Jak ktoras z Was napisala prawdopodobnie po slubie przestaniemy sie zabezpieczac i "bedzie co bedzie " dopiero potem dokladne obliczania...

Pozdrawiam Was i juz teraz planuje zagladac do Was codziennie:-) Buziaczki!!

P.S. Witam nowe staraczki :-) :-D

Udało mi się. Zaliczyłam.

kupiłam sobie Bueno :crazy:

KrólowaFal no to super, że zaliczyłaś:-):-):-) ja ostatnio mam ochotę na Bueno, ale białe, ale co jestem w sklepie to zapominam:eek::eek::eek:

Mialam przymiarke sukni

Misia super, że suknię masz już wybraną:tak::tak::tak: trzymam kciuki za staranka:-):-):-)

W ogóle ostatnio uzależniłam się od Lay's pieczonych prosto z pieca solonych i teraz to już zwykłych chipsów nie zjem, bo są dla mnie za tłuste:sorry::sorry::sorry:

Mama Sówka:) slicznego masz Maluszka tak przy okazji :-)
A ja nie probowalam tych chipsow, rzeczywiscie sa mniej tluste? Musze sprobowac. Ja tez mialam taki moment, ze tylko bueno jadlam a teraz napadlo mnie na bounty ;-)

reklama
Do góry