reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej dziewczyny
Przepraszam ,ze sie nie udzielam na BB ale jakos weny nie mam jakas deprecha mnie wzieła :-( Ale czytam Was :tak:regularnie pozdrawiam Was serdecznie i dobrej nocy .

reklama
Fler co sie stalo? Depresja z jakiegos konkretnego powodu czy tak po prostu?

Ja padam na nos. Ide do mezusia zeby mnie po przytulal. Tak doslownie bo mam @ i nie ma co liczyc na wiecej.

Witam porannie. Dzisiaj mam dzień dziadowski. Czuje się tragicznie, plecy mnie bolą od @ i w ogóle jestem połamana... :-(

KrólowaFal współczuję @ też nie lubię tych dni ale trzeba to przeżyć,zażyj jakiś środek przeciw bólowy i będzie ok:)

Witam się wtorkowo,u mnie upały,czekam na kuriera ma dostarczyć mi torebkę którą zamówiłam przez internet:)

Agnieszka niestety to jest taki ból ze na niego nic nie działa. Poza tym ja nie mogę brać prochów bo na paracetamol jestem uczulona a od ibuprofenu rozwala mi żołądek. Dlatego biorę tylko wtedy kiedy już jest koniec świata z bólem. No i niestety bede znowu musiała wyjść z pracy i nosić dokumenty po mieście. A miałam nadzieje ze dzisiaj się uda...

Do tego marzy mi się ciastko z kremem...

Agnieszka niestety to jest taki ból ze na niego nic nie działa. Poza tym ja nie mogę brać prochów bo na paracetamol jestem uczulona a od ibuprofenu rozwala mi żołądek. Dlatego biorę tylko wtedy kiedy już jest koniec świata z bólem. No i niestety bede znowu musiała wyjść z pracy i nosić dokumenty po mieście. A miałam nadzieje ze dzisiaj się uda...

Do tego marzy mi się ciastko z kremem...

To może wybierz się do ginekologa a na pewno coś poradzi na tak silne bóle.

Ja bym wchłonęła eklera mniamiii...:)

Ginka dała mi hormony ale i one przestają powoli działać. Jedynym lekarstwem jest dzidzia.

A co do eklerka to chyba zaraz skocze do sklepu i zobaczę czy mają...

reklama
JA uwielbiam najbardziej Lays paprykowe :-)

Jejciu Dziewczyny co to będzie jak będziemy zafasolkowane i będziemy miały zachcianki :szok:
Mój to mi cały czas mówi, że jak ja teraz mam takie zachcianki to on się chyba wyprowadzi jak będziemy czekać na dzidziusia :-D:-D:-D

Lecę dziewczyny na 8 godzin do robotki... Może przeżyje :-( Papa i do wieczorka albo do juterka!!

Do góry