reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie :-) co u Was??
ja w trakcie porzadkow jestem i zaraz musze sie zabrac za pokaz multimedialny na sobotnie zajecia i korekty w mojej mgr :-p maz w pracy do 22.00 wiec mam spokoj ;-) pozniej na solarke sie wybieram, bo w sobote mam 5-lecie studniowki i muszxe jakos wygladac :-p heh
ooo i na dzis jestesmy razem 5 lat i 5 miesiecy :-)

P.S widze, ze jestem ostatnia na naszej liscie :-p

Ostatnia edycja:
hej

ooo maron to imprezka sie szykuje... no i gratulacje z okazji rocznicy

ja robilam obiad ale moje dziecie wolalo spac a jak przyszlismy do pokoju to zaczal sie bawic;-)

moj maz dla odmiany w domu od dzis do soboty a na weekend znow w trase

milego dzionka

Witajcie !!!
Maron gratulacje rocznicy :) super wynik!!! widze , ze Twoja praca idzie do przodu.. ja kończe I rozdział wiec jestem w lesie :)
Wika dla mnie placki zostały ? :)
agnieszka witaj!!!!

jestem uzalezniona od ciastek holenderskich z czekolada... zjadłam juz ich 14 :p

Ja także skończyłam porządki w domu,nawet podłogi umyłam i pościel wyprałam :-D

martolinka 14 dobra jesteś :-D;-)
lelek pozdrawiam :)
maron udanej imprezy życzę ;-)

Lista staraczek nie jest jeszcze pełna,muszę dopisać 3 dziewczyny do listy ale niestety przyznam się bez bicia że nie umiem wysłać listy na serwer :zawstydzona/y: mąż tłumaczył ale zapomniałam,próbowałam i nie wychodzi :-( więc muszę czekać do soboty aż mi wytłumaczy jeszcze raz ale tym razem zapiszę sobie i listę będę uzupełnia na bierząco :-)

Dzieki :-) no juz troche jestesmy ze soba :-)
a ja od holenderskich z karmelem ;-) mniam. No musze zaczac cos robic, bo czerwiec sie zbliza wielkimi krokami :-D

Cześć:)
Wika dla mnie placki zostały ? :)

Nie został ani jeden placuszek... :(( tak się wczoraj objadałam, ze dzisiaj aż mnie brzuch boli. Ale to nic, ja uwielbiam placki ziemniaczane!!!!

Igor śpi, a ja zabieram się teraz na obiad. Dzisiaj u mnie standardzik: schabowy z ziemniakami i ogórkiem konserwowym.... Nie chce mi sie gotować. Nie lubię tego robić....

a ja ostatnio dostalam olsnienia i non stop wyszukuje ciekawych przepisow :-D niektore potrawy naprawde pyszne :-) ale dzis maz wyjatkowo od rana do pozna w pracy wiec nie wiem czy cos bede gotowac. Ja zjem byle co a on ma obiad w pracy

reklama
Do góry