reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Wika już jak miała 4 miesiące wiedziałam, dałam jej zupkę marchewkową z ryżem w słoiczku, ni i ją wywaliło, na marchew i na ryż na pewno nie była uczulona bo już wcześniej jadła, poczytałam etykietę i były tylko 3 składniki ryż, marchew i sok z białych winogron.

reklama
Hej Agnieszka :) Musisz przeanalizować , co dzisiaj zjadł i dojdziesz :)

Wika hej:))
Alan co dziennie je jeden jogurt.
Wczoraj jadł parówki,sałatkę i obiad z deserem w przedszkolu lecz nie wiem co było podane w przedszkolu.
Dziś pójdę to sprawdzę w meni.

Alan jak był mały to miał skazę białkową lecz po kilku tygodniach normalnie stopniowo podawałam nabiał,jogurty także bo je do dziś i nic się nie działo aż tu rano pobudka a buźka cała w krostkach...

No to lipka, bo ten sok dodają nawet do słoiczków

Tak, masz rację, a jak nie sok, to masło i mleko w proszku, więc strasznie mały wybór miałam.

Teraz już jej sama gotuję, a dla jej grupy wiekowej jest już tyle smaków soczków, więc to już nie jest taki problem.

Agnieszka tak jak mówi Wika, trzeba przeanalizować i wapno podać.

reklama
ja mam kolejny dzień lenistwa... Błogiego lenistwa. Dzisiaj nawet obiadu nie robię, bo nie ma M. A Ty? Idziesz dzisaij do pracy?

Do góry