wika kupilam kaszke kukurydziana, kaszke bezglutenowa i kwiat amarantusa- takie kwiatki a gotuja sie jak kasza jeczmienna tylko to ma wiecej takiego gluta w sobie, anp kaszke mleczno-ryzowej on tez nie moze tylko sama ryzowa- ale z kolei takiej nie chce, mleka modyfikowanego tezjuz nie pije bo nie chce
reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Lelek w ogóle nie pije mleka?
Wika no niestety, też byłam zdziwiona, większość soczków ma w składzie sok winogronowy

Wika no niestety, też byłam zdziwiona, większość soczków ma w składzie sok winogronowy

Lelek i livastrid
Ja mieszkam na obrzeżach miasta, prawa jazdy niestety jeszcze nie mam
DLatego ja zakupy robię przez internet!
Ebay i allegro itd.
W Smyku też byłam podczas pobytu w Polsce, ale strasznie drogo!
Martolinka
Studiujesz filologie polska? To bylo moje marzenie, zeby to studiowac
Ale padlo na politologie i zarzadzanie:/ czyli takie "bezduszne" studia...
Ja mieszkam na obrzeżach miasta, prawa jazdy niestety jeszcze nie mam
Martolinka
Studiujesz filologie polska? To bylo moje marzenie, zeby to studiowac
martolinka
Mama i nie tylko :-)
aldo powiem Ci , ze teraz załuje , ze poszłam na ten kierunek. MIłosc do literatury musiała ulec bezdusznym analizom , interepretacjom, gramatyce historycznej i czytaniu na akord. doslownie
gdybym tylko posiadała choć odrobinę ścisłego umysłu nie zastanawiałbym się nad studiami inżynierskimi. Polonistyka to studia dla bezrobotnych , lub w innej wersji- wylęgarnia starych panien
Lelek u Nas też jest smyk, fakt jest strasznie drogo ale ciuszki są zajefajne, czasami można znaleźć fajną okazję np. kupiłam dla Julki kombinezon zimowy za 80zł.
Pewnie strasznie ciężko Wam bez glutenu, Julka miała uczulenie na białko mleka krowiego, więc duużo rzeczy odpadało, teraz już wszystko ok tylko wylazło na sok z białych wingron i miódjak nie urok to sraczka.
Daff i Ty tutaj teżCześć Kochana :*
kaamaa ja tu juz od dawna;p
tylko mala przerwa byla.. bo nie zawsze moglam zajrzec.. a pozniej pisalam tylko na grupie zamknietej na ktorej nie jestem... no a teraz pisze tutaj i w sumie ruch tutaj jest dzieje sie cos
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie 
u nas dzis spadło duuużo śniegu !!! Zaraz pojade do sklepu a potem z synkiem na plac zabaw!!!
Miłego dnia starczki!!!!
u nas dzis spadło duuużo śniegu !!! Zaraz pojade do sklepu a potem z synkiem na plac zabaw!!!
Miłego dnia starczki!!!!
kama- Milosz od miesiaca nie pije wogole mleka bo nie chcial a pediatra nie kazalago zmuszac. Podejrzewam ze poznal smak innych dobrych potraw dlatego odrzucil smierdzace niedobre bebilon pepti
Wogole to dzien dobry i milego dzionka
Wogole to dzien dobry i milego dzionka
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Witam się i ja :-)
Lelek Miłosz ma skazę białkową?
Szczerze, to trochę nie rozumiem Twojej lekarki, pozwoliła dla rocznego dziecka w ogóle zrezygnować z mleka, ma dziwne metody. Julka też na początku nie chciała pić Nutramigenu, kombinowałam jak się dało, dorzucałam do mleka deserki, soczki i się przełamała.Przecież mleko i produkty mleczne to podstawa w diecie!!
A na czym robisz mu kaszki?
Lelek Miłosz ma skazę białkową?
Szczerze, to trochę nie rozumiem Twojej lekarki, pozwoliła dla rocznego dziecka w ogóle zrezygnować z mleka, ma dziwne metody. Julka też na początku nie chciała pić Nutramigenu, kombinowałam jak się dało, dorzucałam do mleka deserki, soczki i się przełamała.Przecież mleko i produkty mleczne to podstawa w diecie!!
A na czym robisz mu kaszki?
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Hej

Jak doszłaś do tego, że akurat ten sok winogronowy ją uczula??Wika no niestety, też byłam zdziwiona, większość soczków ma w składzie sok winogronowy![]()
hahhaha, dobre, uśmiałam sięlub w innej wersji- wylęgarnia starych panien
Podziel się: