reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Agnieszka[/B] a karmiąc piersią można stosować dietę?
Ja jednak radzę przed zajściem w ciążę o kondycję zadbać,i w ciaży przecież też można ćwiczyć, jak kobieta jest wysportowana to łatwiej jest urodzić i szybciej dochodzi się do siebie po porodzie.

Julka co raz odważniej stawia pierwsze kroki nareszcie! :-)
Najlepiej trzeba byłoby skonsultować się ze specjalistą a fakt im kobieta bardziej wysportowana tym podobno łatwiej urodzić.

Gratulacje dla Julki:)
mis

reklama
dzien dobry,
ja tam niewyspana. Mialam miec wizyte z mala u lekarza a na 5 minut przed przyjazdem taksowki dostalam sms, ze przepraszamy, ale dzis nie bedzie lekarza:growl: To nic, ze mala niepotrzebnie rozbudzilam, ze musialam wstac szybciej zeby mleko sciagnac i jakos sie ogarnac. Ale jestem zla!!!

Fajnie, ze juz masz takiego duzego tuptusia kaamaa. Moj chrabaszcz dopiero co wywraca sie na brzuszek i przyszla pora na zmiane z kolyski na lozeczko, bo 10 w skali Beauforta to malo powiedziane to co sie dzieje w tej kolysce:szok:

W sumie mnie powiedziano, ze jak bede karmic to najprawdopodobniej zrzuce te moje ciazowe kilogramy. I na szczescie tak sie stalo, zreszta nawet nie wiem kiedy. Przytylam prawie 30 kg (dokladnie nie wiem, bo na ostatniej wizycie nie chcialam sie zwazyc) a juz mam 2 kg mniej niz waga wyjsciowa sprzed ciazy. Wiec nie jest zle. Diecie lekarz powiedzial nie, bo przeciez mala musi dobre rzeczy w mleku dostawac.

Jakich jeszcze nauczycieli mamy na naszym edukacyjnym watku? Przyznawac sie!:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam,

wszystko wskazuje ze na 2012 jak najbardziej sie zalapie:D
No to super :) Gratuluję podjęcia decyzji :)

Wika a Ty jak się czujesz,wyspana,masz dziś wolne czy w pracy siedzisz?
Siedzę w domu. Mam jeszcze tydzień wolnego. W tym tyg. już nie prowadzimy dyżurów feryjnych. Ja też sie wyspałam. Pospaliśmy z Igorem do 9:30!!!!

Julka co raz odważniej stawia pierwsze kroki nareszcie! :-)
Gratuluję, ja już się nie mogę doczekać samodzielnych kroczków Igora, bo jak narazie to chodzi prowadzany za rączkę, albo jak pcha swój pchaczyk :)

Dziewczynki,
Mam prośbę do Was. Jakbyście gdzieś na forum natrafiły na kobietę, która jest nosicielką hemofilii i już np. urodziła dziecko to dajcie mi znać. Założyłam osobny wątek w tej sprawie, ale lepiej działac na kilku frontach :)

Z góry bardzo Wam dziękuję.

...a Ja nie mogę dodzwonić się do gina :baffled:
ja do mojej od zeszłego tygodnia dzwonię co jakiś czas i ciągle zajęte:no:
chyba znów wrócę na prywatne wizyty:sorry2:
Livastrid nasz były pediatra też takie numery odstawiał, ale nie smsował, tzn dzwoniłam o 13 czy mogę przyjść na szczepienie a on tak będzie, poszłam za godzinę a tam kartka że go nie będzie dziś:dry::sorry2:
Wikuś podziel się wolnym, chociaż jednym dniem:-p:-D

Aga to i tak szybciej niż ja - ja taki dłuższy urlop dopiero w drugiej połowie lipca bedę miała:sorry2:
a ja włączyłam pranko i za obiadek się biorę bo jednak z dzisiejszych zakupów nici-poczekam do wypłaty w piątek:-p:-):cool2:

reklama
Ach, dziewczyny,
czasem lokalna sluzbe zdrowia mam ochote wpakowac do wora a wor o mur walnac:crazy:
Nie wiem kiedy nastepna wizyta, wysla mi zawiadomienie poczta. Ale smieszne. Dobrze, ze to nic waznego.

Dobrze ze, chociaz Tobie Agnieszko udalo sie zwalczyc system opieki zdrowotnej;-) zawsze chociaz jedna z nas ma do przodu:tak:

Do góry