reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej :)

Witam się w ferie :)) Jupiiii, dwa tygodnoe wolnego od pracy!!! Wreszcie :))

Witajcie!!
livastrid Antek jeste przyzwyczajony do chusty i grzecznie w niej siedzi :)

Imprezka ?? będziemy pewnie tańcować i pić do upadłego!!! :)
Ja z mezem bedziemy sie starac od lipca 2011 :D jupi jak to juz blisko!!!!
U nas dzis pada tak , ze chyba zasypie trójmiasto/ Musze dzis dojechac na korepetycje a bardzo nie lubie takiej pogody

A u mnie jak z cebra!! Nie lubię takiej pogodyy, szaro, buro, wrrr

Hejka. To ja pisalamo tej liscie tylko naprawde nie mam pojecia jak ja stworzyc... wobec tego proponuje zeby kazda stworzyla sobie suwaczek podobny do mojego i tam bedziemy odliczac dni, ok?

To o ktorej imprezka?;-) ja ubieram bezowo-złota sukienke z odkrytymi plecami, a co:-Djak szalec to szalec;-)

Bezowo- złota z odkrytymi plecami?? Hmmm, pewnie, jak szaleć to szaleć.
Ja też muszę jakieś odzienie założyć, bo narazie paraduję w dresach!!!

ja poki co opcjonuje przy czerwcu,
musze na chwile zapomniec o starankach i sprawdzic czy nie mam kamieni w woreczku bo cos mnie tam rabie. Wczoraj zjadlam jajo z majonezem i myslalam ze cale zwroce:no:. Usg mam dopiero w lutym i zobacze co dalej. Najwyzej zmienie suwaka:-D

martolinko, jeszcze raz dzieki

udanej imprezy, mam umowe z mezem ze weekendy sa zawsze tylko nasze, rozumiecie chyba;-)

Baw się dobrze z Mężem :)

Cześć Dziewczyny :-)

Mam nadzieję, że mogę się do was przyłączyć, też chcę zostać mamuśką w 2012r. :tak:

Drugą Dzidzię też chcemy ze stycznia więc staranka zaczynamy od kwietnia.

Hej Kaamaa :) Najlepszego dla Julki, bo widzę, na suwaczku, ze skończyła roczek. Mój Igorek o równy miesiąc jest młodszy od Twojej córci. Ja urodziłam w lutym, a teraz chciałabym rodzić koło czerwca, ale zobaczymy jak to wyjdzie.

reklama
Dzięki za życzenia dla mojej córci!
kaamaa100 widzę, że Twoja córcia wczoraj też świętowała urodzinki ale pierwsze! Wszystkiego naj dla Julii:)

Co do listy ja podpytam moderatora jak to zrobić, bo jestem też na wątku starszym z 2008 r jak starałam się o pierwszą dzidzię:)

gratuluje wyboru, ogromniasta kupa sniegu sypie zima od dwoch lat i male - 20 parostopniowe mroziki wystepuja, ale luz:-p. Kolejny pretekst do czestych przytulan:-D. kaamaa100 powodzenia w probie osiedlenia prosto z poludniowej Norwegii.

Kij z kupą śniegu i mrozami, kasa się liczy :-D ( materialistka cholerna)

Kasia 100 lat! Dla Córuchny :-)

Ja na dziś wieczór planuję nałożyć mega seksowną różową kreację czyt. koszula nocna :-D

Ostatnia edycja:
Gdzie sie podziewacie kobietki? Ja tez mialam zabiegane popoludnie bo maly ma znow chore migdaly i dostal antybiotyk, ale juz wykapany, najedzony, powinien isc spac.

Wiec rozpoczynamy impreze!;-)

Zaraz sprawdze co mam w szafce....

Pol butelki limonczelli z Italii, Amaretto, wino polwytrawne, polsłodkie, grzaniec galicyjski i cwiartke jakiejs wodki ale to dla mezczyzn:-D

no to lelek zaczynamy, ale moje dziecie walczy jeszcze ze snem!!!

A kobitki to sie pewnie szykują :))

Ostatnia edycja:
To ja się dołączam :-D

wono.jpgtys.jpgteq.jpglech.jpgfin.jpg

Co komu polać? :-D:-D
pencil.png

Ja jeszcze w dresach, zaraz przyodziewam swoją koktajlową małą różową :-D

reklama
o tak poprosze! Tak na serio to winko pilam pierwszy raz w swieta jak poszlismy do lokalu z mezem i jego kolega i ten kolega wlasnie mi takie wybral. Pycha!!!! Ale wtedy wypilam 3 lampki i w nocy tak mnie sponiewieralo ze mowilam ze nigdy wiecej i nawet nie mialam sily wstawac do malego:-D

Do góry