reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

agnieszka.kk podsunela mi dobry pomysl. Moze powinnam wlasnie zaczac od wymiany zaslonek w domu. Te co mam sa jakies ciemne i moze to tez mnie jakos nie nastraja pozytywnie:-p

Na pewno zmieni się otoczenie:)
My z przemeblowywanie ruszamy w weekend ehhh nie lubię bałaganu ale za to efekt powinien mi wszystko wynagrodzić.
Mam świetny plan na sypialnie,potem pokój dziecka.Będzie czysto i elegancko:)

Dobranoc uciekam spać:)

reklama
aldo, martolinka ja tez 87 :-) za niecale 4 miesiace bede obchodzila 24 uodziny :-)
aldo, co to to nie, ja i blizniaki heh :-)
my jeszcze zobaczymy jak to bedzie. Chcialabym mama zostac w drugiej polowie 2012, a najlepiej pod koniec ;-) jednak wszystko bedzie zalezalo od mojego leczenia i efektow ;-)

P.S Chyba znalazlam praktyke :-) jutro mam spotkanie z redaktorem naczelnym pewnego portalu informacyjnego

Maron-- w takim razie powodzenia i trzymam kciuki :)
Agnieszka- przemebowanie??? Masz powera :))) Powodzenia, zeby CI sie udało tak przemeblować jak zamierzasz :)

Witajcie,
ja jestem z listopada 87 :)
Martwi mnie troche , ze nie mamy swojego mieszkania , ale teraz pracujemy nad zdolnością kredytową co nie jest takie proste :)
Wierzę , że jak sie chce to wszystko się da :)jesteśmy aktywnymi rodzicami. Nie boję się latam z nim samoletm , zwiedzać inne kraje, chodzimy na basen , place zabaw. Polecam chustowanie - niesamowita sprawa :) do tej pory się nosimy . Myślę,że jak będzie kolejna dzidzia to po prostu kolejne cudne zawiniątko mama lub tata będzie mieć na swojej piersi!! i aby do przodu!!! Grunt to sie kochać, szanować i ruszać z domu :D
Damy radę !!

maron powodzenia!!!

Maron - trzymam lapcie.

Będzie czysto i elegancko:)
Ty, agnieszka to masz fajnie. Ja walcze z generalnym remontem. Trzeba bylo przed zima chalupe ocieplic, ogrzewanie zamontowac i zrobic chociaz jeden sprawnie wygladajacy i dzialajacy pokoj. Mi sie marzy zrobienie na wiosne podlogi w kuchni po ostatnim pozimowym wycieku wody z rur:crazy:

wiec zanim osiagne ten DOJRZAŁY wiek to musze urodzic kolejne cudo
no moze mi sie ta sztuka uda. Tylko musze sie postarac o to przed czerwcem :laugh2:
Jakos tak dziwnie jest zbliżać sie do 30!
nom wlasnie...

Ja martwię się inną sprawą. Mianowicie, jestem dość aktywna zawodowo i boję się, że ciężko mi będzie połączyć pracę z opieką nad dwójką maluchów....
Wika, nie Ty pierwsza. Jak porzeba to kazdy sobie poradzi;-)

Polecam chustowanie - niesamowita sprawa
powiedz mi Martolinko, bo sie wlasnie ostatnio nad tym zastanawialam, czy jest wygodnie nosic tak dzieciaka? Denerwuje mnie ciezki wozek a taka chusta jest zdecydowanie lzejsza. Cieplo w niej dziecku? Moze masz jakas konkretna marke godna polecenia?

A wiecie drogie wyze demograficzne wieksze i mniejsze, ze rok temu zobaczylam moje kochane 2,5 mm szczescia po raz pierwszy? :biggrin2:

reklama
Do góry