reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hej

Wika jak rodzina życzyła powiększenia rodziny więc na pewno też i tak będzie:)

Mi powiększenia rodziny życzył mój M więc nie długo zaczynamy,mam nadzieję że załapię się na wiosenną mamę 2012 :)

Patrycja głowa do góry:)
Wiem co to Święta w nie pełnym rodzinnym gronie ale trzeba wierzyć że kolejne będą już lepsze i piękniejsze:)

Ja właśnie kończę jeść bigosik,to Świąteczne obżarstwo chyba nigdy się nie skończy heh :)
No i serwuję po necie w poszukiwaniu stroju kąpielowego i kupiłam sobie coś takiego na wyjazd do Hiszpanii tylko że w rozmiarze 10 :)
new bathers swimwear Black push up bikini set size 14 on eBay (end time 27-Dec-10 20:05:42 GMT)

A jak tam u reszty?

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
witam się poświątecznie:tak:
za oknem pogoda jak przed Świętami, pada śnieg, wszystko zlodowaciałe, a my z synem się urlopujemy do czwartku:-D
witam nowe staraczki:tak:
Wikuś piękne życzenie;-):-)my już temat ciąży całkiem poważnie z M omówilliśmy i oznajmiliśmy rodzinie że po ślubie zaczynamy starać się o rodzeństwo dla Przema:tak::-D

Witajcie :)
U mnie po swietach ok tylko ruszac sie nie moge :-) heh. Coraz czesciej dochodzimy do wniosku z mezem, ze chyba przyspieszymy starania :) ja juz sama nie wiem, troche sie boje, z jednej strony bym chciala z drugiej jeszcze nie, bo jeszcze to musimy zrobic i tamto ehhh chociaz wiem, ze takie myslenie do niczego nie prowadzi :-p No zobaczymy jak to bedzie ;) po nowym roku mam nadzieje dostac umowe o prace :)

cześć poświątecznie :)

A ja mam wolne aż do 4 stycznia!!!! Ale oczywisście na ten tydzień zaplanowałam mnóstwo rzeczy do zrobienia co by nie wchodzić w Nowy Rok z zaległościami !

Agnieszka- niezły strój kąpielowy :)) LAska z Ciebie jest więc napewno będziesz cudnie wyglądać :))))

Ania - jaki masz śliczny suwaczek :) Też chyba sobie taki strzelę, ale nie mamy z M. jeszcze konkretnej daty na rozpoczęcie staranek...

Maron- ja też się nie mogę ruszać po Świętach :)) Ale w południe poszłam z Igorem na sanki to się trochę poruszałam bo inaczej byłoby kiepsko... A co do ciąży, to zawsze będzie jakieś ale, a to nowa umowa o pracę, a to za małe mieszkanie, a to to, a to tamto. Trzeba przeanalizować swoją sytuację i podjąć jakąś dezycję :)

Phoenix- daaaawno CIę nie było. Ale widzę, ze suwaczek mknie do przodu...

wika jakbys zgadla :-p umowa o prace i male mieszkanie :-)
Tylko u mnie sytuacja jest taka, ze mam podejrzenie PCOS i w takim wypadku w ogole nie ma co zwlekac

Ja też witam poświątecznie. Głodna nie chodziłam :-) Ale waga na szczęście nie poszła w górę. Jeszcze mam czas by przybierać na wadze. Ja też czekam na dobrą umowę o pracę, oby za pół roku najdalej, no i jeszcze muszę M oswajać z myślą, bo on niegotowy :-)

Cześć dziewczyny:) Witam się przejedzona!:)
Ja wigilie miałam 3 (U rodziców mojego D. u jednych dziadków i u drugich dziadków:)) w pierwszy dzień świąt byliśmy u moich dziadków, a w drugi dzień świąt drudzy dziadkowie przyjechali do nas, a wieczorem poszliśmy do kina z moim D. wrócilismy do domu o 1 a o 6 musiałam, wstać do pracy więc dziś cały dzień an kawie w pracy:) Nie mogłam się skupic za szybko te święta minęły....:( Jeśli chodzi o życzenia to nam wszyscy jak jeden mąż życzyli dzidzi, rodzice to wręcz się domagali tego, chce wnuka i tyle:) Tata nawet jako jeden z prezentów kupił mi mały bucik i powiedział że trzeba dopasować do małej stópki:) Także zobaczymy, po tych świętach to najchetniej już bym się starała. Wszyscy tego chcą a ja najbardziej:)
Fajnie was znowu poczytać w święta tu taj pusto było:)
Wika- Aż miło pomyśleć co będzie za rok o tej porze:) będziemy się prześcigać brzuszkami:)
Lece na siłownię, żeby spalić "święta" a raczej to co po nich zostało:)

hej babeczki co u was??
:)

A Ja zabiegana bo najpierw byłam w mieście bo wielkie wyprzedaże u nas są więc pobiegłam na małe zakupy a potem poszliśmy na urodziny do kolegi M i tak jakoś mile dzionek nam zleciał :)

Pozdrawiam was dziewczyny i życzę miłego wieczoru :)

reklama
wika jakbys zgadla :-p umowa o prace i male mieszkanie :-)
Tylko u mnie sytuacja jest taka, ze mam podejrzenie PCOS i w takim wypadku w ogole nie ma co zwlekac

No więc do dzieła!!!! NIe ma się co zastanawiać. Bo zawsze będzie coś nie po myśli.

Ja też czekam na dobrą umowę o pracę, oby za pół roku najdalej, no i jeszcze muszę M oswajać z myślą, bo on niegotowy :-)

Mój M. jak najbardziej gotowy!!! On to chciałby już, natychmiast!!! To ja raczej odwlekam tą chwilę, bo chciałabym różnicę wieku między dzieciaczkami 2 lata. Tak więc na wiosnę ruszamy!!!

Cześć dziewczyny:) Witam się przejedzona!:)
Ja wigilie miałam 3 (U rodziców mojego D. u jednych dziadków i u drugich dziadków:)) w pierwszy dzień świąt byliśmy u moich dziadków, a w drugi dzień świąt drudzy dziadkowie przyjechali do nas, a wieczorem poszliśmy do kina z moim D. wrócilismy do domu o 1 a o 6 musiałam, wstać do pracy więc dziś cały dzień an kawie w pracy:) Nie mogłam się skupic za szybko te święta minęły....:( Jeśli chodzi o życzenia to nam wszyscy jak jeden mąż życzyli dzidzi, rodzice to wręcz się domagali tego, chce wnuka i tyle:) Tata nawet jako jeden z prezentów kupił mi mały bucik i powiedział że trzeba dopasować do małej stópki:) Także zobaczymy, po tych świętach to najchetniej już bym się starała. Wszyscy tego chcą a ja najbardziej:)
Fajnie was znowu poczytać w święta tu taj pusto było:)
Wika- Aż miło pomyśleć co będzie za rok o tej porze:) będziemy się prześcigać brzuszkami:)
Lece na siłownię, żeby spalić "święta" a raczej to co po nich zostało:)

Jaki fajny prezencik dostałaś. Milutka aluzja :))
Obyś miała rację z tym wiścigiem na brzuszki. Każdej z nas tego życzę :))

Do góry