reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hejka! Dzis troche cieplej i pozwolilismy sobie z Miloszkiem na 2 godzinne szalenstwo na sniegu:-) a w ten mroz to tylko 30 min i do domku.

Kobietki, ja wczoraj powinnam wziac tabl anty pierwsza po okresie ale mam zepsute auto i nie kupilam;-) wczoraj jak sie przytulalismy z mezem to powiedzialam mu- NO TO ZROBIMY DZISIAJ DZIDZIUSIA:-D a on w szoku- jeszcze nie, przeciez sie umawialismy na lipiec. No ale jak juz zrobilam przerwe w tabletkach a nie wiem kiedy pojade do apteki to nie bede zaczynac juz nowego tabletkowania, najwyzej gumki pojda w ruch:crazy:

reklama
Cześć dziewczynki:)
Czytam, że tu niektórzy chorzy, ja jeszcze nie:) Ale już mam dość zimy;/ ciągle mam przemoczone buty...wrrr....za to prezenty już prawie kupione:)

Witam
agnieszka.kk-hej milutko ze pytasz. Mielismy ciezki okres z Arkiem bo nie wiem czy pisalam ma spektrum autyzmu jak juz sie unormowalo zachowanie to od niedzieli ma non stop temp 39.4 nie je i potwierdzila sie angina w poniedzialek wczoraj bylo ciezko przez dzien bo temp slabo mu spadala i po dzisiejszej nocce jestem padnieta Arek wstal o 11 dopiero i teraz je kromeczke zebym mu mogla dac antybiotyk i zeby nie zapeszac chyba jest mala poprawa Domi sie bawi a ja jak zwykle mieszane uczucia mam:dry: ale o tym na pv bo nie chce zeby ktos z zewnatrz czytal pewnych rzeczy;-)
No to ja czekam niecierpliwie na te foty:tak:
Pozdrawiam

Kasik naprawde jesteś dzielna kobietka!

agnieszka zazdroszcze urlopiku w Hiszpanii :) mam nadzieje że uraczysz nas paroma foteczkami po powrocie :tak: i dzięki Twojemu suwaczkowi wiem jak już blisko święta masakra a ja jestem proszku dosłownie :sorry:

ostatnio nie mam w ogóle weny ale jestem na bieżąco :)

Hej,

ja też nie mam ostatnio weny a co najgorsze czasu!!!! Wiecznie gdzieś gonię i coś załatwiam..
ja też co rusz kukam na suwaczek Agnieszki i on tak fajnie śmiga już do przodu :)) Już się nie mogę doczekać Świąt.. w końcu trochę odpocznę......
Miłego dzionka :)

hej po długiej nieobecności jestem:tak:
walczyłam z molami , mam nadzieję ,że już nie wrócą nsprzątałam sie więcej niż w całym roku ciągle coś pucuje bo sie brzydze takich robaczków.

U nas , wszystko ok , zima dała popalić , a i teraz jest tragedia na ulicach lepiej chodzić ulicą niż chodnikiem , śnieg cały czas leży i jest zimowo i Światecznie nastrojowo:tak:, (znając życie na Święta stopnieje)

Ivi i Patrycja- witam was fajnie,że nas przybywa :tak:, ja będe sie starać po raz drugi , mam jednego Aniołka w niebie , straciłam go w 5tc wg owu, i teraz chcemy sie postarać w przyszłym roku o kolejne dzieciątko , mamy nadzieję ,że tym razem Bozia nam pozowoli utulić nasz skrarbek.

Daffi-i jak jak zareagował na wieść o przeprowadzce??

Witam i ściskam?

Jak tam u Was z przepisami na potrawy Wigilijne macie coś godnego polecenia?Ja chciałabym coś nowego zrobić i smacznego ,a niebardzo mam wene do wymyślania, chodzi mi po głowie ryba po grecku i fasola znacie jakieś przepisy z fasolą?Do tego jeszcze musze wyrwać przepis od babci na groch z kapustą bo robi wyśmienity ,a ja jeszcze nie robiłam , pozatym śledzie w occie w oleju i z warzywami , no i na pewno w śmietanie , obowiązkowo rybka smażona ,pierożki, barszczyk,kompocik i tutaj moja wena sie kończy, jak macie fajne patenty na pyszne potrawy to piszcie , ja urządzam Wigilije , u taty bo mieszka osobno, u babci bo chodzi o kulach ,ale w kuchni nie wystoi no i wczoraj moja teściowa złamała ręke więc też sama nic nie zrobi i chce zrobić coś różnorodnego dla każdego , nie wiem jak ,bo nie ma opcji ,żeby wszystkich razem przy stole zebrać,ale musze:tak:.

reklama
Do góry