reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej Staraczki,

ja ttylko się witam i spadam, bo mam "trochę" papierkowej pracy do szkoły do wykonania!!!

Tak więc trzymajcie się ciepło i do poklikania niebawem :))

reklama
czytam a nic nie pisze :/ czas sie wiec odezwać :)

Ja bardzo chce dzieciaczka ale w porównaniu o wiekszosci z was bedzie to Nasze pierwsze :)

a wracajc do tematu swiat, myslę że juz nie długo wszytskie poczujemy ze zblizaja sie wielkimi krokami bo ponoc od przyszlego tygodnia ma padac prawdziwy snieg....

Pozdrawiam z nad gara z grochówka :D

No pusciutko:-(

U mnie tez ciemno, szaro i zimno.
Napieklam buleczek z serem i ze sliwką:-) zapraszam:-):-)

Musze wybrac sie z Miloszkiem do lekarza bo od czerwca wazy 8kg i nie przybiera a urosl tylko centymetr:-:)-(

Mezulek jutro wraca(jest kierowca miedzynarodowym):-):-) kupilam gre planszowa erotyczna- zobaczymy czy sie przyda:-)

Ech, no trzeba ozywic ten malzenski zwiazek:)

Agnieszka widze ze szykuja sie wakacje... my tez planujemy latem pojechac do Wloch(mam tam ciocie) ale zobaczymy jak to bedzie bo budujemy dom i wiadomo jak to jest- lepiej cos zrobic niz sie rozwalac z kasa- ale nie ukrywam ze bardzo bym chciala- zawsze jak tam jade to wracam napelniona pozytywna energia:)

reklama
Lelek my od bardzo dawna chcieliśmy jechać gdzieś za granice Anglii na urlop aż w końcu się zdecydowaliśmy.
Jesteśmy w trakcie odkładania pieniędzy na dom lub mieszkanie ale na wakacje mieliśmy odłożone już od dawna lecz ciężko było nam się zdecydować gdzie i kiedy aż w końcu decyzja zapadła i lecimyyyyy.Sama jestem ciekawa jak tam będzie,mam nadzieję że przywiozę dużo zdjęć i piękne wspomnienia :)

Do góry