reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Ania- chyba sie starzejmy bo imprez nam sie odechciewa ;)

Całkowicie sie zgadzam z Agatkaa- Aga nam tu taki swiateczny nastroj wprowadza :D Mi tez juz chce swiat, w kazdje piosence w radio doszukuje sie swiatecznego klimatu choc wiekszosc z nich tak samo leci w srodku lata :)

Wika- przykro mi ze @ przyszła, moze w nastepnym cyklu si uda :)

My sobie odpoczywamy, obejrzelismy Piratow z Karaibow 3 a teraz sobie leniu****emy :D Jutro po 2 tygodniach maja nam robic szafe a wieczorem na urodzinki do chrzesnicy....i weekend minie :/

reklama
A ja was teraz witamz kuchni.... Robię dla Igora owocki do kaszki, trochę mi zejdzie, ale będę miała z tym na jakiś czas spokój :))

Ja też oststnio ciągle zabiegana, ze nie mam czasu myślec o Świętach.... niestety :(( Choinkę mamy, ozdoby też, brakuje prezentów i Śniegu na Święta (ale tylko na Święta :)))).

Marysia- zdrówka dla Małego i dla CIebie też :*

Devi- my się jeszcze oficjalnie o dzidziusia nie staramy, ale jakby tak wykluła się jakaś fasolinka niespodziewanie, to przecież by się nie obraziła :))) Prawda??? A oficjalnie zaczynamy staranka na wiosnę :))

Ania- to zaczynamy jakąś babską potańcówe???

Agnieszka- widzę, żo ogarnął Cię szał zakupów??? Fajnie :)

Witajcie! :)
Chciałabym dołączyć do Waszego grona, można? :) jestem mamą 9,5 miesięcznego Kubusia i rodzeństwo planujemy na 2012 rok:) marzy mi się czerwiec, może sierpień :)

pozdrawiam Was:)

Devi dzięki również :)

Wika a po woli już kupuję tylko jakoś nie mam pomysłu na prezent dla męża...

Aniu hej co u Ciebie słychać?

patrycja witamy:)

marysia zdrówka życzę i wracaj szybko do nas:)

Widzę że ruch w piątek jest mały,dziewczyny odpoczywają a Ja przeglądam bb i popijam ciepłe kakao:)

Ja przeglądam właśnie allegro. Pomysł na prezent dla Igusia już mam, a z mężem też mam zawsze problrm i teraz też nie wiem co mu kupić :(

Patrycja witaj :)

Ja listę dla synka mam i 3go grudnia jedziemy na duże zakupy tylko wcześniej zamówię mebelki do Alanka pokoju taki stolik i krzesełko do tego półka i lampka ponieważ zdecydowaliśmy nie jechać do Ikei,nie opłaca mi się,przesyłka wyjdzie taniej:)
Lecz dla męża...ciężko :-/

Witajcie:)
o tak ciężki dylemat prezentów :-( ja kompletnie nie mam żadnej koncepji na prezenty :(
a noc kiepska, bo mały chory i tak się męczymy kolejny dzień :-( no ale mam nadzieje, że już bliżej niż dalej końca choroby :)

miłego przedpołudnia :)

reklama
Patrycja dużo zdrówka dla Kubusia
ja :tak:przedpołudnie spędzę na porządkach, zakupach i gotowaniu, ale liczę za to na miłe popołudnie:-D
my już mamy koncepcję prezentów i po wypłacie (za tydzień:-)) pozamawiam na allegro, no chyba że nas najdzie i do auchan pojedziemy pod Poznań:confused::-D
a póki co rozglądam się za ozdobami na choinkę bo zeszłoroczne chyba zaginęły w trakcie przeprowadzki:dry::sorry2::-D

Do góry