reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Dzien dobry
Ja tez po imprezie zmeczona ;-) do tego chyba miałam niewygodne buty bo az nagniotki mi sie porobiły od tych tanców :-D tak to jest jak szpile sie nałoży ;-) U mnie weekendowo odwołali mi dzisiejsza zmiane wiec wolna sobota :tak: miałam troche planów ale jak narazie spedzam na kanapie ;-) nie wiem czy rusze z robotą .Wogole macie moze jakis pomysł na obiad ????? please

reklama
Ja mam na obiad pulpeciki w sosie pomidorowym z ziemniaczkami , zapiekany z "pomysłu na ":tak:

I przegapiłam imprezke ehhh znowu bo mnie M zawsze w piątek wcześniej wlecze do wyra ,ja zazwyczai ide do łazienki sie przyszykować, a jak wracam to moje szczęście już śpi :-D:-D:-D.Oglądałam wczoraj tv do późna bo dziś mogłam pospać ,a teraz po obiadku jedziemy do teściów i kolejny weekend z teściową :no:

Kobietka wiec podsunełas mi pomysł robie te pulpeciki;-) mieso mielone mam sos pomidorowy tez wiec obiad jest :tak: Wspólczuje weekendu z tesciową :sorry2:ale dasz rade no i wysyłam z Tobą mojego kota

Serwuje tez kawke jakas taka oklapła jestem dzisiaj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fajny ten kotek , :tak:u teściów są 3 kocichy i jeden mały kotek to będzie miał towarzystwo:-D:-D:-D, ja kawki nie pijam na żywo ,ale wirtualnie chętnie:tak:

Kobietka teraz to dasz radę z kotem Fleur :)) Trzymaj się dzielnie :)

A obiad u mnie dzisiaj lajcik: schabowy z ziemniaczkami i korniszonem. Nie chce mi sie nic wymyślać dzisiaj :(

Fleur fajne masz te emotikony:)Kocur mnie powalił po raz kolejny :-D

Ja na obiadek miałam makaron z piersią kurczaka w serze do tego soczek i tradycyjnie po obiadku wielkie lody z bitą śmietaną :tak::-)

Nie długo zostaję sama z synkiem,M wychodzi.

reklama
Do góry