reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

yghh od rana w pracy nie było internetu...człowiek jak bez reki siedział :/

Aga- jak mam ci sie pochwalić aparacikiem, chcesz zobaczyc jego zdjecie czy poznac model?? :)

Dziś oczywiście plamienie zaniklo i chyba znowu musze uznac je za @ bo tempka z wczorajszych 36,7 spadła dziś na 36,4 stopni czyli tyle ile zwykle ma na poczatku cyklu :/ a myslam ze sie rozkreci do normalnych rozmiarow :/

Ostatnia edycja:
reklama
czesc BAbeczki :)

W końcu weekend, to i może mnie będzie więcej na bb.
Narazie spadam, bo Igor sie przebudził

Dziś po dobrych wynikach tarczycy pobielismy z P. do sklepu i kupilsmy nasza wymarzona lustrzanke żeby miec czym robic ładne zdjecia ciązowego brzuszka :D Oby jak najszybciej....

Fajnie, że wynki masz dobre :)) Ja też ostatnio robiiłam hormony tarczycy i też wyszły w normie, także luzik :)) A, i szybko Ci suwaczek starankowy mknie do przodu :))

Dziewczyny malo mnie bo mamy chrzciny 7 listopada więc masakra na dodatek w sobotę mamy gości więc mały sajgonik :)

Powodzenia na chrzcinach i oby Maluszek był dzielny w Kościele :)

Wika najważniejsze że dajesz znak życia,uciekaj uciekaj :tak::-D

Żyjęę, żyję.... resztkami sił ostatnio, ale żyję :)))

A ja dzisiaj zrobiłam porządek w rzeczach Igora, pozanosiłam na strych te ubranka z których wyrósł, zaniosłam też jego wanienkę, bo juz od
jakiegoś czasu Mały kąpie się w brodziku, a wanienka tylko zagracała nam łazienkę.

Teraz tylko czekam na 20.00 jak już Igor pójdzie spać, a my z M. będziemy mieli wieczór dla siebie:)

Witam sie, dziewczynki torbieli , brak i owu brak wczoraj niby coś jakby sie zaczęło ,a dziś śluzu brak i bólu owulacyjnego też , a to już 18dzień cyklu , zwykle spóźnia sie najwyżej do 16 dnia cyklu i już zdurniałam:confused2::ninja2:

Devi , fajnie ,że z tarczycą oki :tak:kurcze nam też nawala aparat musimy pomyśleć o nowym ,a dużo daliście za te waszą lustrzanke?Mi też się taka marzy.:tak:

Wika - witaj

Witam was wszystkie ,kochane.

kobietka - za nasza lustrzanka z dwoma obiektywami zapłacilismy 2450 zł. Cena chyba nie zla jak za aparat z life view (co jest supre sprawa dla osb ktore sa amatorami jesli chodzi o lustrzanki) do tego dwa obiektywy (zwykle jest jeden, najczesciej 18-55mm a na takim o fajnych zbliżeniach mozesz zapomniec) i wogole to jesli chodzi o sony to taka wyzsza srednia pólka....heheh tak mi sie wydaje

Ostatnia edycja:
reklama
Hello girls co tu taka cisza ?????? gdzie impreza nasza????wiec zaczynama i zamówiłam troche utyty heheh ale z braku laku .... :)

Do góry