reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie w 2012

hej!

ja przelotem.. kompletny brak czasu.......

martolinka
, jak na swoim??

Lazurek
, to już jutro ?? czy pojutrze??? straciłam już rachubę czasu! w każdym bądź razie POWODZENIA!

może mi się uda jutro wpaść na dłużej!

Buziaki :*

reklama
W zasadzie jesteśmy już przeprowadzeni choć nieład wciąż jest. Muszę w szafkach poukładać . To były koszmarne dni. Dzieci chore , przeprowadzka pomocy mało.
najważniejsze , że już u siebie.:tak:

witam laski jutro idziemy do rodzinnego zob czy wypisze to skierowanie mam nadzieje ze sie skontaktowal z nfz
tak sobie mysle ze zamiast ludzia pomagac to oni tylko jeszcze bardziej sprawe komplikuja

Lazurek GRATULUJE

Jak tylko będziesz mogła to opowiadaj o małej, o waszym spotkaniu pierwszym, jak się czujecie w roli rodziców no dosłownie o wszystkim opowiadaj nam.

Gdzie są zdjęcia?

Katrina 100 lat dla Kubusia!!!!

Qcz jak się mieszka w Pl?

Syneczki jak dzieci? Opowiadaj o Ince? Foty jakieś będą?

Martolinka jak już się urządzisz to pokażesz nam mieszkanie?

Wika jak dzieci, dogadują się?

Trina mam taki sam problem jak Ty z córeczką. Dominik jej cycomaniakiem. Tylko mleko mu w głowie a ja już nie wiem co robić.

Kwiatuszek dostałaś skierowanie? Na co wogóle to skierowanie?

Liv fajnie ze jesteś!!!
Straszne to co piszesz. Szkoda bardzo dzieci które mamę straciły.

hej!

Lazurek, gratulacje!!! Jak sie czujecie?? a gdzie te fotki można zobaczyć?? Syneczki?? TY coś wiecej wiesz, czy jak?:-p

Katrina, buźka dla Kubusia! Sto lat Maluchu! Imprezka była?

Bunny,
dzieci sie dogadują. Uwielbiam patrzeć jak sie razem bawią, próbują "dogadać", jak Igorek tłumaczy Wojtusiowi swiat:-D Wojtuś też cycoholik. W dzień już się nie karmimy od dawna, ale noce masakra! Próbowałam go nauczyć pić z butelki, ale gdzie tam.. wypiął się i tyle. Dostaje mm rano. Wypija koło 150ml. Daje mu łyżeczką... chciałam to mm dawać na noc, ale wieczorem już nie mam czasu na karmienie Wojtusia łyżeczką i trochę w kropce jestem, bo chciałam go już odstawic od piersi.

Martolinka,
opowiadaj, jak pierwsze dni na nowym mieszkaniu! Jak dzieci zareagowały na całe to zamieszanie?? Jak Alusia i jej rehabilitacja??

Syneczki
, jak u Ciebie?? coś kiedyś wspominałas, że się poprawisz z pisaniem, i co??:-p:-p

ja zarezerwowałam na koniec czerwca pobyt nad morzem. Mam nadzieję ze pogoda się ogarnie, bo inaczej to kiepsko widzę nasz urlop.

reklama
Miałam wczorak kontrolę rehabilitacji Alutki i wciąż jest około 3msce w tyle fizycznie za rówieśnikami . Natomiast rozwój społeczny jest super :) Będziemy chodzić na ćwiczenia dopóki nie zacznie chodzić. Postępy zrobiła duże i taka widać jej natura , że potrzebuje stymulacji. REhabilitantka sugerowała małej zaburzenia SI i radziła zrobić jej diagnozę . ZApisałam ją nawet do OWI , ale pani doktor zanegowała zdanie rehabilitantki. Zrobiła ze mną wywaid i stwierdziła , ze mała ma po prostu syndrom białego fartucha- widok lekarza= histeria .
Jeszcze troche mamy bałagan , nierozpakowane kartony , ale jak tylko się ogarniemy to wszystko pokaże. DZieci są zachwycone nowym miejscem , Przede wszystkim przestrzenią:) jest przytulnie , dużo miejsca:tak:

Lazurku gdzie te zdjęcia :) gratulacje!!
Katrina sto lat dla Kubusia!!
Wika gdzie wyjeżdzacie?
Bunny co u Ciebie?

Do góry