zaraz mnie od tych ostatnich wyzwiecie albo w ogole juz nie wiem od czego
Iza, wspolczuje nieodpowiedzialnego faceta, ostatnio za duzo slysze takich rzeczy. Ale wiesz co? Zaraz rozkrecisz interes i kopniesz go w 4 litery, bo on bedzie Ci i dzieciom niepotrzebny, na pewno jestes w stanie sama sobie w zyciu poradzic. Czasem nie ma sensu sie meczyc, nawet jesli ma sie wspolne dzieci. Z nereczkami juz lepiej to tylko sie cieszyc, nie zamartwiaj sie na zapas najblizszym usg.
Lazurowe bys jakis update na fb robila czesciej, bo ni wim czy juz cora poza czy jeszcze w
a wiesz 4 czerwca rodza sie zajefajne dziewczynki, bedzie wesolo jak Julka /chyba, ze imie juz zmienilas/ urodzi sie w takim fajnym dniu co np ja, albo Angelina, albo Holek, albo Sokrates albo Mannerheim
;-) bedziesz chciala karmic to karmij, nie to nie, glownie to Twoja decyzja
cokolwiek wybierzesz zrob tak by Tobie bylo z tym dobrze i juz; ja z tych niecycowych ;-)
martolinka - Gdynianka teraz bedziesz
gratuluje mieszkanka, raczkujacej Ali, mowilam, ze zacznie, wczesniej czy pozniej.
trina - ja takie koczkodany mam dwa, maly w sumie bardzo niepewnie, ale zaczal juz skakac /nasladownictwo, dziekuje Ci bardzo...
/ wiec kanapa-stol-podloga- szafka-kolejna szafka mam w kolko. Jeszcze zjezdzalnia, co one oba na tym wyczyniaja to lepiej nie patrzec
wazne, ze Maciek caly
katrina, chyba wiesz, ale gilbert to generalnie nic powaznego, wazne, ze to tylko to
calogera synus ma sie dobrze? poczytam jak czas wygospodaruje;-)
Bunny jak tam zycie?
wika a widzialam, imprezowalas za granica, nawet u nas o tym pisali
zadowolona?
Lelek mala ruszy pupe do gory, moze z tych co mysla, ze cale zycie ktos je bedzie nosic;-) bedzie miala motywacje, to ruszy z kopyta
ja nie wiem co mam napisac. Mala od sierpnia do przedszkola idzie, maly to zaraz po mama powiedzial samochod, moj dom to opowiesc z cyklu witajcie w malpiarni; cieplo jest i milo po bardzo dlugiej zimie. Musze uzupelnic niedobor wit d, wiec o kolejnej ciazy moge na razie zapomniec. W domu w zasadzie mnie nie ma, bo o ktorejs tam wychodze i wracam zwykle po 18 a wtedy juz nic mi sie nie chce. Tak w skrocie. Zawsze mogloby byc gorzej. Jak do Was zaraz nie wroce to w ogole zapomnie jak pisac. W piatek z pract meza idziemy do zoo i nocowac bedziemy w osadzie piratow, niech sie dzieciaki ciesza, to w ramach pseudo dnia dziecka, bo ten chyba u nas jest w listopadzie czy jakos tak.
To tak mniej wiecej w duzym skrocie.