reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Wczoraj koleżanka przywiozła i posadziła mi kwiaty na balkonie- tak , tak , w ramach prezentu na nowe mieszkanie :) w końcu czuję się jak w domu :)
Dziś kolejna wizyta Ali u neurologa i jestem zupełnie o nią spokojna. Pani doktor kazała mi wyluzować i dać jej czas.. fakt- idzie jej wolno, ale mała jest "śliczna , mądra i bardzo zdolna"- mam powtarzać to sobie codziennie. ZA 3 msce kontrola
Lelek miałam przekazac wiesci od Lazurka , ale nie miałam dostepu dp neta;-)

nie zazdroszcze niejadków - Antek zjada wszystko oprócz brokułów :cool2:

witajcie poniedziałkowo

wika - urodziny udały się w 100%, głownie dzięki pogodzie. Lato nam dopisało i po kawie z tortem i lampce szampana w domu, przenieśliśmy się na ogródek i tam już kontynuowaliśmy. Zrobiłam sałatki, dwie potrawy na gorąco reszta z grilla.
Nie pamietam już kiedy tutaj było takie lato, dlatego korzystamy z pogody i całymi dniami jesteśmy poza domem.

Miłego dnia!!!

dZień dobry,
Ali idą górne trójki. Matko co za tempo. Myśle nad wakacjami. Muszę dla Antka jakieś atrakcje wymyślić żeby się nie nudził- w przedszkolu zawsze coś się działo. Czekam na panów z energii żeby założyli nam nowy licznik. Zdecydowaliśmy się na taki przedpłatowy . Mam nadzieję , że zmobilizuje nas to od oszczędzania:tak:

co u Was dziewczyny?

Jestem na chwilke :-) Korzystam teraz z neta u tesciowej, bo mnie jeszcze nie przywiezli Vodafone. Tak, od soboty jestesmy w domku. Juleczce pasuje karmienie butelka, ladnie spi tez. Jest tak slodka, smieje sie czesto przez sen :-) Ze mna bylo gorzej. Dzien po porodzie zemdlalam na chwile, zoladek potem mnie zaczal mocno bolec i dopiero od wczoraj odpuscil. Dzis juz moglam wiecej zjesc.
Sprobuje wstawic jakas fotke Juleczki :-) Nadrobie i wiecej bede pisac jak juz moj net do mnie dotrze. Dziekujemy za gratulacje :-)

1004423_431426276956116_1804988524_n.jpg

Lazurek, cudna Perełeczka :)
Martolinka, to co planujesz dla dzieci?

podpisałam wczoraj umowe z przedszkolem i od września Iguś zaczyna nowy etap w swoim życiu :) Od lipca 2-3 razy w tyg będziemy jeździć na 2-3h, żeby sie przyzwyczajał powoli :)

Lazurku Julcia jest piękna. Kiedy moi chłopcy byli tacy mali? Patrzę na ta kruszynke i chyba chce mi się kolejnego dzidziusia, chyba nie wiem co mowie :-D

Wika ile będziesz płaciła na miesiąc za przedszkole? Jakieś zajęcia dodatkowe też będzie miał Igorek?

reklama
Sporo pracy w domu , załatwiania i czas ucieka między palcami. Pewnie to znacie. Ostatnimi dniami żyłam złożonym w sejmie wnioskiem o referendum edukacyjne. Mam nadzieję , że przejdzie. Jeśli nie to "podziękuję" Tuskowi już niedługo i będę innych namawiać do tego samego!! Mam nadzieję , że WAm tu nie smęcę , ale jestem bardzo zagłębiona w temacie i nóż w kieszeni się otwiera jak nas okłamują.. i ja na nich głosowałam. grrr

Od rana padało ., ale całe szczęście już słońce widać :) jakie macie plany weekendowe? my jutro jedziemy na urodziny do siostry a w niedzielę na zawody jeżdzieckie w Sopocie.

Lazurku cudowna księżniczka :)
Wika super ,że mały sie dostał :)

Do góry