hej baby
mialam szybciej cos napisac, ale od wtorku nie mam w ogole checi na nic po tym jak dowiedzialam sie, ze odeszla nam styczniowka, zostawiajac dwojke maluchow. Jak sobie pomysle, ze w dzien matki lazilam z dzieciakami po lesie a ona walczyla o zycie to jeszcze bardziej mi slabo.
Qcz szybciutko zlatuje, jeszcze troche a Ci chlopak szlajac sie bedzie po knajpach z kumplami ;-) usciski dla Kuby
katrina wazne, wlasnie, ze nic gorszego a tak wiesz czemu. Poczatki astmy u mojego meza wygladaly tak, ze duzo kaszlal i nie mogl nabrac powietrza by oddychac, wiesz jakby rybe z wody wyciagnac tak mowil. Jest wczesniakiem sporym i jego pojemnosc oddechowa jest gorsza niz np moja. Jak mu spirometrie robili to mysleli, ze aparat sie zepsul. Jest zreszta alergikiem.
lazurowe - do tej pory znalam tylko zony co na spolecznosciowkach update robia mezom
niech sie piecze i dobrze wypiecze
dziewczyny pisaly ja w sumie niewiele dopisze, mleko w kartonikach dobrze sie sprawdza na wycieczkach poza domem, bralam je zwykle anizeli podgrzewane moje. U mnie na mleku nan jest napisane, ze po otwarciu proszek moze stac 2 tygodnie. Zastanow sie, bo moze chcesz malej podawac swoje mleko, jak nie wyjdzie Ci bezposrednie karmienie zawsze mozesz uzywac laktatora, ja po porodzie malej mleko dostalam w 5 dniu po. Dla mnie karmienie jest absolutnie be, bo ja nie znosze, jak ktokolwiek maltretuje moje cycki, ale laktator znioslam. Powodzenia, bo nie wiem czy zdarze cos napisac przed porodem Julki-kulki:-) i liscie kapusty jak katrina pisala sa swietne, zreszta nie tylko na cycki ;-)na rozstepy ponoc dobra jest mustela czy jak to tam sie pisze, dziewczyny chwalily, ale one prawie od poczatku ciazy uzywaly. Ja tam jestem tygrysem, ale mam na to szczerze wywalone.
martolinka jak tam pierwszy sen w nowym lokum ?
my pierwszy zaliczylismy jeszcze przed przeprowadzka, bez niczego w chalupie, ale frajda byla tylko na podlodze spac /no z rana polamani bylismy, nie powiem.../