reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Dziewczyny wygląda to mniej więcej tak -> DSC_1012.jpg na lewej nóżce:baffled:

Załączniki

• DSC_1012.jpg
    DSC_1012.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Hej hej, gdzie się wszystkie podziewacie??? Do Świąt się szykujecie??? Ja jakoś nie czuję, że za kilka dni Święta, a do tego ta pogoda -> oszaleć można:eek:

Dziewczyny po tej wczorajszej wizycie u lekarza w Rybniku jestem jeszcze głupsza niż byłam:baffled: tam chirurg z poradni (który jest też lekarzem na oddziale w szpitalu, w którym ta poradnia jest) pooglądał i powiedział, że wcale nie trzeba tego ruszać, bo Bart jest jeszcze mały, że Go to nie boli, że w niczym nie przeszkadza i w ogóle:eek: a nawet jakbyśmy podjęli jakieś kroki to albo można tylko to naciąć i opróżnić albo wyciąć, ale jakoś nie do końca, bo to ponoć przylega do ścięgna, a ścięgna wyciąć nie można:szok: natomiast moja mama u siebie w szpitalu w Gliwicach rozmawiała z ordynatorem na chirurgii dziecięcej i on bardziej jest skłonny do wycinania czegoś takiego póki dziecko małe, póki nie zacznie to rosnąć i boleć...i mama też ma koleżankę, której synek też w wieku 3 lat miał takie coś wycinane i teraz jest spokój:sorry: ehhh i bądź tu człowieku mądry -> w piątek będzie już Wacek to na spokojnie pogadamy i musimy podjąć jakąś decyzję:sorry:

Dziewczyny co tam u Was???:-D

Hey Babeczki ;-) U mnie ten tydzien wyglada tak, ze Meza o 14:00 wysylam do pracy, a ja potem sobie powolutku cos sprzatam w nowym gniazdku. Porobie fotki to Wam je pokaze ;-) Dzis tez bede sobie sprzatac. Malowac narazie bedziemy caly korytarz i duza sciane w salonie. Jeszcze trzeba wiele rzeczy dokupic, ach... Bylam w poniedzialek u gina. Robil mi pierwsze CTG, kolejna wizyta 16 kwietnia :tak: Malutka tylko cos nie chce sie pokazac, bo juz 3 raz na wizycie byla ulozona w tej samej pozycji czyli pleckami do gory, skulila sie jak kurczaczek. Ale codziennie sie rusza, wiec chyba jakos te pozycje zmienia, bo jakby tak byla caly czas to by nie bylo dobrze...

Sowinka ja osobiscie bym tez wolala wyciac cos takiego, nawet jakbym musiala czekac pare miesiecy na termin ;-)

Hej kochane!

Chciałam Wam życzyć zdrowych, wesołych i cieplutkich Świąt Wielkanocnych!

Kochane, pytałyście o kolczyki, pod moim postem w podpisie jest link do mojego bloga, tam też jest reklama allegro, gdzie te kolczyki są wystawione :) Pooglądajcie! I koniecznie skomentujcie mi bloga, czy Wam się podoba!

Pozdrawiam!!!

Dzień dobry :tak:
wróciłam z wojaży , ale widzę , że dużo nadrabiać nie trzeba.
Z czystym sumieniem mogę polecić Wam podróżowanie polskim busem. Może miałysmy dużo szczęścia , ale było mało ludzi więc komfort jazdy super. Do WAwy i z powrotem zapłaciłyśmy 35 zł(w obie strony)- bilet kupowałyśmy 2 msce wcześniej. Do tego WIFI, poczęstunek , kawa/herbata. Dojechałyśmy do stacji Młociny i tam już metrem w 10 min do centrum
Koncert? Mick był cudowny. Pełen profesjonalizm przez całe 1,5 godziny!! zaczeło się punktualnie , kongresowa wypełniona po brzegi. Załuje tylko miejsca na balkonie.. na parterze można było byc tak blisko:-p:confused2:
Szkoda , że już w PL nie wystepuje

M był z Alą na rehabilitacji. Mąła ma niedowład miesnie lewej nogi - nie pamietam nazwy. Dlatego pełzając odpycha sie tylko jedną. To ciągnie za sobą konsekwencje w postaci "nie-raczkowania i nie-siedzenia". Dostaliśmy ćwiczenia do domu i co tydzień mamy się stawić na rehabilitację. Ma być dobrze .. zobaczymy. Na 15 mamy dziś neurologa

Lazurku czujesz się już w nowym miejscu jak u siebie?;-)
Sowinka chyba wycięłabym tego guza

Ostatnia edycja:
Sowinka czyli tak jak pisalam! W Polsce nikt sie nie chcial podjac usuniecia tego dziada! A Moj Emek chodzil z tym od 6 roku zycia po lekarzach z mama a tu juz 32 lata i dalej pod kolanem uwiera..... :eek: Echhhh badz tu czlowieku madry :sorry:

Rozczochrana bardzo mi przykro :-( nie wiem co napisać naprawdę nie wiem. Za dużo złego się u Ciebie dzieje
Co teraz? Te torbiele jakoś da się pozbyć? Bierzesz leki?

Sowinka ja też bym to teraz wycieła. Lepiej teraz niż później gdy wrośnie w ścięgno

Martolinka jak już Ala zdiagnozowana to i rehabilitacja pójdzie szybko. Dużo macie ćwiczyć z małą? A Antek jak sobie radzi w przedszkolu?
No i super ze koncert się udał. Jakieś foty masz?

Wika gdzie się podziałaś?

Trina jak dzieci? Zdrowe? Pracujesz?

Calogera jak sobie radzisz z dwójką dzieci?

Lazurek czekam na fotki. Jak się czujesz? Mała mocno kopie?

Syneczki jak u was? Zdrowi jesteście???

Jestem. Ale chyba zaraz sie poloze i odplyne, tak mi sie spac chce... :confused2: Dzis znow trzeba bylo wstac rano, zeby do urzedu jechac i sie przemeldowac.

martolinka super, ze koncert sie udal :tak: Pisz jak u Neurologa. A jesli o mnie chodzi to przyzwyczajam sie ciagle do nowego miejsca ;-)

rozczochrana tak to juz jest z tymi lekarzami, musisz miec farta zeby natrafic na naprawde dobrego :no:

Bunny czuje sie ostatnio roznie. To pewnie przez ta przeprowadzke, ale powoli staramy sie poogarniac to wszystko. Malutka kopie codziennie, niesamowite to uczucie :tak: A jak tam u Was?

Iza widzialam kolczyki, sa przecudne :tak:

Kobietki, korzystajac z okazji pragne Wam zyczyc spokojnych, cieplych i radosnych Swiat Wielkiej Nocy oraz mokrego Dyngusa :-)

reklama
Z koncertu niestety nie mam zdjęć. Na you tube są filmy z występu:tak:
Już po neurologu. M musiał coś źle zrozumieć. Niedowładu nie ma , raczej mięsień jest osłabiony ze względu na to , że poruszając się Ala używa tylko jednej nogi. Potrzebna jest stymulacja i rehabilitacja. Mam jeszcze dla pewności zrobić usg głowy póki ciemie nie zarosło. Ogólnie nie ma powodu do niepokoju. Do 18msca ma czas na nadrabianie ,choć działać trzeba.
Jakoś tak się uspokoiłam. Dziś jest dobry dzień
yes2.gif

Do góry